Bence işe yarar. O doktor çok bilgili. Verirsin inşallahdevam ediyorum içmesi kolay oluyor lahanayı sevdiğimden :) bilmiyorum daha 1 gün oldu 7 gün sonra daha net belli olur sanırım. İşe yaramazsada artık 21 gün lahana içmiş olucam :)
İnş. canımBence işe yarar. O doktor çok bilgili. Verirsin inşallah
Başka hiçbişey yemiyomusun canım? Bravo valla1 bardak lahana kürü
1 mil leslie
ve son lokmamı 17:45 te yemiş bulunuyorum.
Akşam yemeğinden sonra yemiyorum canım yani elma filan yiyorum yada suyunu içtiğim lahanalardan atıyorum ağzıma. Ama akşama kadar bol kalorili bir gün geçiriyorum:)Başka hiçbişey yemiyomusun canım? Bravo valla
Nasıl bol kalorili derken? Pasta Börek mi?Akşam yemeğinden sonra yemiyorum canım yani elma filan yiyorum yada suyunu içtiğim lahanalardan atıyorum ağzıma. Ama akşama kadar bol kalorili bir gün geçiriyorum:)
Yani diyet yapmıyorum. Mesela geçen hafta kahvaltıdan sonra 2 halley yiyodum bitti şükür halleylerim almicam tekrar:) Bi ara poğaça yaptım sabah öğlen filan yedim. Abartmamaya çalışıyorum ama yinede yiyorum normal.Nasıl bol kalorili derken? Pasta Börek mi?
Bencede çok aşırı sıkı diyet durumuna girmemek lazım. İnsan bir noktadan sonra ucunu bırakıyor.Yani diyet yapmıyorum. Mesela geçen hafta kahvaltıdan sonra 2 halley yiyodum bitti şükür halleylerim almicam tekrar:) Bi ara poğaça yaptım sabah öğlen filan yedim. Abartmamaya çalışıyorum ama yinede yiyorum normal.
Aynen katılıyorum canım. Zaten ben kendimi tutamicağımı bildiğim için girmedim diyete, yapanlara da hayranım ama bende o yetenek yok :) Bu arada sabah 200 gram daha gitmiş dünden bu yana bu lahana işe yaricak mı nedir :)Bencede çok aşırı sıkı diyet durumuna girmemek lazım. İnsan bir noktadan sonra ucunu bırakıyor.
En iyisi kaçamakları abartmadan arada kullanmak. 3kilo verir 1kilo tekrar alırız. Sonra 2kilo daha verir yarım Kilo alırız.
Strese girmeye gerek yok.
ÖNEMLİ OLAN PES ETMEMEK bence.
Yarıyor galiba. Toplamda ne kadar verdirdiAynen katılıyorum canım. Zaten ben kendimi tutamicağımı bildiğim için girmedim diyete, yapanlara da hayranım ama bende o yetenek yok :) Bu arada sabah 200 gram daha gitmiş dünden bu yana bu lahana işe yaricak mı nedir :)
Yarıyor galiba. Toplamda ne kadar verdirdi
Canım ben bekarım, H. Kübra daha iyi bilir ama zararlı olabilir sankiBn hamileyim 72 kiloyum 6 haftalik bebisim kilo veremezmiyim hamileyken kizlar
Bak iyi dinle. Ekmeği ve şekeri, her türlü hamur işini kes. Hiçbir zararı yokmuş. Bende hamile kaldığımda öyle yapacam. Çünkü 16 18 kilo aldım. Verene kadar anan ağlıyor afedersin. Bunların bebeğe hiçbir faydası yokmuş..Bn hamileyim 72 kiloyum 6 haftalik bebisim kilo veremezmiyim hamileyken kizlar
Tskkur ederimm cokk 1.5 ay once 72 dim simdi 69 olmusum dun tartildim yuruyus yapsam bir sey olurmu??Bak iyi dinle. Ekmeği ve şekeri, her türlü hamur işini kes. Hiçbir zararı yokmuş. Bende hamile kaldığımda öyle yapacam. Çünkü 16 18 kilo aldım. Verene kadar anan ağlıyor afedersin. Bunların bebeğe hiçbir faydası yokmuş..
Bunun dışında sebze,meyve,Kuruyemiş, baklagiller, et,süt, yumurta,tavuk, balık herşeyi ye.
Bide bitki çayı içme kesinlikle. Maydanoz ve kekik de fazlası düşük yapıyor. Allah korusun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Onu doktoruna sor canım.bebeğin durumuna göre.Tskkur ederimm cokk 1.5 ay once 72 dim simdi 69 olmusum dun tartildim yuruyus yapsam bir sey olurmu??
Sende arada kilo bildirimi yap kız :) +ları görürsen kızalımGünaydınlar!
Bugün güne şükür erken başlayabildim, 8:30 da uyandım.
1 bardak lahana kürümü içiyorum şuanda:)
1 saat sonra kahvaltımı yapıcam.
Bugün kararlıyım yürücem!!!