İncelme Serüvenim :)

haftalık yapıyom canım:) geçtiğimiz cuma yazdıydım. Bu hafta perşembe yazcam kürümün ilk turu bitiyor.
Merakla bekliyorum sonucu. Bende bu hafta bişeye başladım. Sonuç alırsam paylaşacam :)

Sonunda açık havada doya doya yürüyebildim:) 1 saat

Adım: 3600 :)

Bugün 4 gibi yedim aslında yemeğimi ama sonra tekrar acıkmamak adına salata ve 3 4 kaşık bamya yedim ekmeksiz.

Son Yemek= 18:30

Günaydınlar :KK200:

Lahana kürümle güne başlamış bulunmaktayım:)

Yarın kürüm bitiyor bu arada sonra 3 gün ara verip yeniden 7 gün yapcam.
Perşembe günü kilo bildirimi yapıcam bakalım 7 günde ne gitti :)

Son Yemek= 16:00
18:30 gibi tuzsuz yağsız nar ekişili pul biberli lahana haşlaması yedim 1 tabak:)
Şuan fena açım ama olsun biraazda aç kalalım dimi:)
Bugün 7 günlük lahana kürüm bitti 3 gün molaya giriyorum biraz sıkılmıştım mübarekten zaten iyi olacak bu ara bana:)

Bugünlük benden bu kadar.. İyi geceler hanımlar :KK200:

Yarın tartı günündü galiba. Hadi bakalım hayırlısı..
İnşallah vermişsindir.

Günaydın Hanımlar :anneadayı:

Bugün lahanasız bir sabah geçirdim şükür:) Pazar tekra başlicam inş.
Ve kilom = 82.5 :nazar:

Yani bir haftadır yaklaşık 1 kilo vermişim inş. böyle devam eder bakalım:)

Sayfamın en başından özet olarak bakabilirsin orayı sürekli güncelliyorum bu arada bilmenizi isterim.

Sevgiyle kalıın :KK200:

Eklentiler

• 12092504_529891980494169_1744702517_n.jpg
    12092504_529891980494169_1744702517_n.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 29
Herkese Selamlar,

Bu hafta hareket olayını biraz artırmak istiyorum bakalım yapabilirsem:)

Az önce leslie 3 mile yaptım.

Leslie 3 miles yapıldı, bacaklar yanıyor :)

Walk walk walk hanımlar:)

You can back to walk anytime!

Y yaslikiz ne yaptin kac kilo verdin. Shock diyetleri mi uyguluyorsun yine.
canım ben diyet yapmıyorum en başından beri, lahana kürüne başladım geçtiğimiz hafta ama diyet şeklinde değil sadece aç karnına içiliyor. 1 kilo kadar verdim daha çok yolum var :KK43: Akşam geç saatte yemiyorum birde yapabildiğim kadar yürüyüşle destekliyorum. Sen naptın nasıl gidiyor?

canım ben diyet yapmıyorum en başından beri, lahana kürüne başladım geçtiğimiz hafta ama diyet şeklinde değil sadece aç karnına içiliyor. 1 kilo kadar verdim daha çok yolum var :KK43: Akşam geç saatte yemiyorum birde yapabildiğim kadar yürüyüşle destekliyorum. Sen naptın nasıl gidiyor?

Bir kilo bir kilodur. Devam edersen yaza incecik olacaksin. :KK19:Kis zaten cok muhim degil.

Ben carsamba gunu tekrar basliyorum. :cool:

X