haftalık yapıyom canım:) geçtiğimiz cuma yazdıydım. Bu hafta perşembe yazcam kürümün ilk turu bitiyor.Sende arada kilo bildirimi yap kız :) +ları görürsen kızalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftalık yapıyom canım:) geçtiğimiz cuma yazdıydım. Bu hafta perşembe yazcam kürümün ilk turu bitiyor.Sende arada kilo bildirimi yap kız :) +ları görürsen kızalım
Merakla bekliyorum sonucu. Bende bu hafta bişeye başladım. Sonuç alırsam paylaşacam :)haftalık yapıyom canım:) geçtiğimiz cuma yazdıydım. Bu hafta perşembe yazcam kürümün ilk turu bitiyor.
Hadi bakam canım inş. alırsın.Merakla bekliyorum sonucu. Bende bu hafta bişeye başladım. Sonuç alırsam paylaşacam :)
canım ben diyet yapmıyorum en başından beri, lahana kürüne başladım geçtiğimiz hafta ama diyet şeklinde değil sadece aç karnına içiliyor. 1 kilo kadar verdim daha çok yolum var Akşam geç saatte yemiyorum birde yapabildiğim kadar yürüyüşle destekliyorum. Sen naptın nasıl gidiyor?
canım ben diyet yapmıyorum en başından beri, lahana kürüne başladım geçtiğimiz hafta ama diyet şeklinde değil sadece aç karnına içiliyor. 1 kilo kadar verdim daha çok yolum var Akşam geç saatte yemiyorum birde yapabildiğim kadar yürüyüşle destekliyorum. Sen naptın nasıl gidiyor?
Aynen canım. İyi bakalım sana da başarılar :)Bir kilo bir kilodur. Devam edersen yaza incecik olacaksin. Kis zaten cok muhim degil.
Ben carsamba gunu tekrar basliyorum.