haftalık yapıyom canım:) geçtiğimiz cuma yazdıydım. Bu hafta perşembe yazcam kürümün ilk turu bitiyor.Sende arada kilo bildirimi yap kız :) +ları görürsen kızalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftalık yapıyom canım:) geçtiğimiz cuma yazdıydım. Bu hafta perşembe yazcam kürümün ilk turu bitiyor.Sende arada kilo bildirimi yap kız :) +ları görürsen kızalım![]()
Merakla bekliyorum sonucu. Bende bu hafta bişeye başladım. Sonuç alırsam paylaşacam :)haftalık yapıyom canım:) geçtiğimiz cuma yazdıydım. Bu hafta perşembe yazcam kürümün ilk turu bitiyor.
Hadi bakam canım inş. alırsın.Merakla bekliyorum sonucu. Bende bu hafta bişeye başladım. Sonuç alırsam paylaşacam :)
canım ben diyet yapmıyorum en başından beri, lahana kürüne başladım geçtiğimiz hafta ama diyet şeklinde değil sadece aç karnına içiliyor. 1 kilo kadar verdim daha çok yolum var
canım ben diyet yapmıyorum en başından beri, lahana kürüne başladım geçtiğimiz hafta ama diyet şeklinde değil sadece aç karnına içiliyor. 1 kilo kadar verdim daha çok yolum varAkşam geç saatte yemiyorum birde yapabildiğim kadar yürüyüşle destekliyorum. Sen naptın nasıl gidiyor?
Aynen canım. İyi bakalım sana da başarılar :)Bir kilo bir kilodur. Devam edersen yaza incecik olacaksin.Kis zaten cok muhim degil.
Ben carsamba gunu tekrar basliyorum.![]()