Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarılar canım.Evet hanımlar lahanamı aldım bugün başlıyom :) Bakalım gerçekten işe yarıyormu bizzat deneyip göriciiim inş. :)
Eki Görüntüle 1644325
Canım bu şok diyet değil. Yolladığım resimlerden de okuyabilirsin, İbrahim Saraçoğlu'nun lahana kürü. Zayıflamak için 7 gün aç karnına günde 2 bardak içiliyor 3 gün ara veriliyor sonra tekrar 7 gün sonra 3 gün ara tekrar 7 gün böyle bitiyor.Bu şimdi şok diyet mi? Zayıflama yöntemi mi? Bende yaparım belki
Akşam Yemeği ni çok erken Yemişsin ondan mı acaba?Açıııııııııııııııııııııııııııııııım
Bu saatlerde açlık bastırıyor, bunu da not almak istedim :)
Ondandır canım, ama geç de yesem acıkıyorumAkşam Yemeği ni çok erken Yemişsin ondan mı acaba?
İnşallah.. Lahana kürü nasıl gidiyor canım?Ondandır canım, ama geç de yesem acıkıyorum
Ama sıkıntı değil sabredicem :)
devam ediyorum içmesi kolay oluyor lahanayı sevdiğimden :) bilmiyorum daha 1 gün oldu 7 gün sonra daha net belli olur sanırım. İşe yaramazsada artık 21 gün lahana içmiş olucam :)İnşallah.. Lahana kürü nasıl gidiyor canım?