- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.343
- 598
- Konu Sahibi Smyrnadenizz
Elti haklı
Esas kelime anlamıyla "eltilik" yapan sizsiniz
Esas kelime anlamıyla "eltilik" yapan sizsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sallayıp yaklaşınca vuruyorlar kırbacı
Kelepçe kırbaç ve salıncak ayrılmaz üçlüdür![]()
TATLIM BU INSAN ERKEK OLAN ORTAMLARDA MEMESINI GAYET GUZEL ACIP EMZIRIYOR. HATTA BAK DAHA NET ANLA DIYE ANLATAYIM BİRASINI YUDUMLARKEN CLUP TARZI YERLERDE EMZIRIYOR. OKİŞ? ANLADIN ? AYRICA ODA BOMBOSTU. HERKES SALONDAYDI VE KURAN OKUNUYORDU. ANALDIN MI
aha morsevermiy miş![]()
Konuda kullandiginiz usluptan dolayi eltinizin hakli olduguna karar verdim ben sahsen
Oha nerden anladin kiz şerlokaha morsevermiy miş![]()
Kaç üyeliği var bu arkadaşın? Her gelen ayrı bişey yazıyo.
Analsam okişimdir de ayni zamandaBen analdım şahsen ahsjsjjs. Sen analdın mı okiş mi? Okiş değilse sıkıntı var bak.
Analsam okişimdir de ayni zamanda
La havle cekerek okunan konulardan birisiymis bilmeden girdiydim valla bilsem kelime okumazdim
oysa şayet 2 oluyor. morsever ilk değiştirdi tereliye yaptı sonra banalı bişey. onlar isim değişikşiği idi. ama bu 2. üyelik oluyor
Emziren kadın bira mı içiyor?![]()
istersen foto atayım tatmın olacaksanBana haklı çıkma çabasıyla salladı gibi geliyor
istersen foto atayım tatmın olacaksan
Barda birasını içip siğarasını tüttürürken bir yandan bebeği emzirip bir yandan meme ortada fotoğraf mı çektirdi? Nasıl bir fantezi dünyasında yaşıyorsunuz?