• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanın Bıktım Artık!

Konuda kullandiginiz usluptan dolayi eltinizin hakli olduguna karar verdim ben sahsen
TATLIM BU INSAN ERKEK OLAN ORTAMLARDA MEMESINI GAYET GUZEL ACIP EMZIRIYOR. HATTA BAK DAHA NET ANLA DIYE ANLATAYIM BİRASINI YUDUMLARKEN CLUP TARZI YERLERDE EMZIRIYOR. OKİŞ? ANLADIN ? AYRICA ODA BOMBOSTU. HERKES SALONDAYDI VE KURAN OKUNUYORDU. ANALDIN MI

5 aylık evliyim yeni sayılır. aylar önce bi avize almıştık. eşim, erkek kardeşi, babası ve ben, avizeyi takmaya uğraşan eşimi izliyoruz yatak odasında. o beceremeyince kardeşi bizim yatağın üstüne çıktı yardım etmeye. o günlerde de yine yatak odası mahremi ile ilgili konu vardı. direkt aklıma o geldi. öyle takıntılı insan olsaydım yarın bunun konusunu açardım ehehehe diye gülmüştüm içimden.

geçen pazar da temizlik yaptık evde dinleniyoruz. yatak odasını sildik süpürdük ama yatağı toplamamıştım. çamaşırları toplayıp yatağın üzerine yığmıştık. süpürürken yerden kaldırdığımız çanta vs de yatağın üstünde. yani evin geri kalanı bal dök yala ama yatak odası savaş alanı. eşimin babası uğradı bişey bırakmaya. eşim de petek ses yapıyor bi bak diye aldı babasını yatak odasına götürdü. ben daha koridorda iken emin misin ya birazcık dağınık filan dedim eşime ama engel olamadım, adam o yığının içine girdi odaya. hah diye güldü bi de :KK70: ben de güldüm napayım. babydoll yok bende ama pamuklu donlarım filan da ce ee yapıyordu o yığının arasında.

kayınbabam donumu gördü ühühühühü diye konu mu açsaydım acep.

oysa şayet 2 oluyor. morsever ilk değiştirdi tereliye yaptı sonra banalı bişey. onlar isim değişikşiği idi. ama bu 2. üyelik oluyor
🤣🤣🤣 o oldugu konusunda arastirmalarim suruyor tarzi ifadesi oldukca benziyor, tereliyee ahhh tereliyee ugrastiyon beni kız itiraf et kurtul🤣

E gelin mevlidi yapacak kadar domestik bir kadınsınız ev gezmesi yaptırmadınız mı insanlara 🤪 Sizin donlar mahrem kadının memesi kamuya mı açık? Eltiniz yine sabırlı kadın benim gibi bir elti düşseydiniz görürdünüz yılanlık nasıl oluyor.

Çocuğumu emzirmek yada altını değiştirmek her ne olursa, odasını kullanmak için izin istediğim kişi “orası benim mahremim giremezsin” dese bende kırılırım, tavır alırım. Yatakodası eşinle birlikte içerideysen mahremin olur, mobilyaların suçu ne?

Ben kendim teklif ederim, çekingen bir misafirim olsa ısrar ederim hatta. Bazen gelen misafirin çocuğunuda yatırmasına izin veririm, sessizlik hassasiyeti varsa.

Hem kadını evinizde ki odalara sokmayacak kadar mesafe koyacaksınız, hemde evinizin işine, yerleşmesine teklifsiz gelme samimiyeti beklemişsiniz. Nasıl bir tezatlık bu?

@simge2635 eltinizi kıskanan sizsiniz baya belli eski konunuzdan da onun sevilmesini bile kabullenemiyorsunuz.

Back