• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanın Bıktım Artık!

zaten başından tavırlı.
ben kendım gırmem başkasının odasına yatağın uzerınde bebek emzırmek için .birşey kaybolsa sorumlu tutulmamak için.. teklıf edılse dahıl.
ayrı başka oda varmış .
butun özel herşeyın orada saklı.
sankı kk da konu okumamışlar(dolap karıştıran kv ,eltılerı) ay mahrem ne ya altustu dolap bılmem ne.
hem kendılerı der ıstemediğin beğenmeiğin birşeyi söyle gerekırse evden kov dıye hemde ay ne odaymış bla bla.
acayıplık akıyor

Benim yatak odama varya gelen geceni sokarim bebegi olanlara ozellikle uzan emzir cocugu orda uyut derim hic sakınmam. Herşeyim derli toplu. Ne mahremi. Eger o is icin mahremse valla ozaman mutfakta salonda banyoda mahrem olmali yatak odasiyla sinirli kalan ciftler yok :D bende alinirdim,terslemiş gibi olmuşsun. Ama yinede saygi duymalıydı.

Yine meşhur yatak odası mahremiyeti konusu. Çok merak ediyorum valla ne var o yatak odalarınızda?

Kelepçe, kırbaç, toplu ağız bantları, vibratör, manolya kokulu prezervatif, duvarda tırnak izleri, şişme kadın falan heralde. Mahrem olur tabi böyleyse. Hayır hani yoksa gardırop ve şifonyere mahrem diyecek hali yok.

Yine meşhur yatak odası mahremiyeti konusu. Çok merak ediyorum valla ne var o yatak odalarınızda?
Olaylar olaylar 😂💃💃💃
Bazı insanlar yatakodası çekmece dolap karıştırmayı seviyor. Güvenmiyorsam bende istemem girilmesini. Ama annem kaynanam ne biliyim arkadaşlarım falan gayet girip işlerini görebilirler. Biz burda bi sevişiyoruz aklınız durur diye hiç geçmiyor içimden 😂

Kelepçe, kırbaç, toplu ağız bantları, vibratör, manolya kokulu prezervatif, duvarda tırnak izleri, şişme kadın falan heralde. Mahrem olur tabi böyleyse. Hayır hani yoksa gardırop ve şifonyere mahrem diyecek hali yok.

Tavandan sarkan salıncak da olsun kız, noolur olsun 🤣

Altınlarını evde tutanın aklından zoru vardır, beybidolleri yıkayınca napıyorlar? Nasıl kurutuyorlar?
Burda bahsi geçen ben olduğum için cevaplayayim. Evimde zaten balkon yok bir odada kurutmaliga asıp pencereyi acıyorum diğer kıyafetlerimi nasıl kurutuyorsam öyle kurutuyorum

Tavandan sarkan salıncak da olsun kız, noolur olsun 🤣

Bak onu bilmiyorum ben. Bildiğim tek tavan salıncağı kolik bebek uyusun diye yapılan. Çok belli oluyor değil mi kadın ana olduğum. Aklıma o geldi çünkü. Sallanırken nasıl şaapılır ki.

Açıkçası yatak odasına girilmesine tabii ki ben de hoşlanmam. Onu yol edip sürekli girip çıkan insanlardan da.. Annem küçükken açık görseniz bile kapısı bakılmaz derdi.
Ancak benim mahremim kadar tabi ki orada kalabalık yerde memesini göstermek istememek de mahremdir. Çocuk belki açıp oynayarak etmiyordur vs..
Tabi ben biraz dağınık bir insan olduğum için de yatak odam mahrem oluyor olabilir misafir geldiğinde evin her dağınıklığı oraya gidiyor çünkü :D
O anda müsaade edersiniz sonrasında laf arasında söyler geçersiniz.
Tabii olgun insanlar bunu kayınvalidesine söylemek yerine kendi arasında çözer yada ona göre mesafesini alır koyar.

Olaylar olaylar 😂💃💃💃
Bazı insanlar yatakodası çekmece dolap karıştırmayı seviyor. Güvenmiyorsam bende istemem girilmesini. Ama annem kaynanam ne biliyim arkadaşlarım falan gayet girip işlerini görebilirler. Biz burda bi sevişiyoruz aklınız durur diye hiç geçmiyor içimden 😂

Benim evimde bir giyinme odası, bir stüdyo bir de yatak odası var mesela. Biri gelse çocuğumu uyutucam ya da emziricem dese mecbur yatak odası istikamet. Çekmecelerimin karıştırılması da rahatsız etmez beni. Yani baktı iki don bi gecelik gördü ya da prezervatif, kayganlaştırıcı falan gördü eee yani? Görünce ne oluyor. Evet sevişiyoruz, evet korunuyoruz. Evli insanlar olarak belli aralıklarla yaptığımız aktivite, bunu yapacağımızı da düğün dernekle millete duyurduk zaten, herkes biliyor.

Açıkçası yatak odasına girilmesine tabii ki ben de hoşlanmam. Onu yol edip sürekli girip çıkan insanlardan da.. Annem küçükken açık görseniz bile kapısı bakılmaz derdi.
Ancak benim mahremim kadar tabi ki orada kalabalık yerde memesini göstermek istememek de mahremdir. Çocuk belki açıp oynayarak etmiyordur vs..
O anda müsaade edersiniz sonrasında laf arasında söyler geçersiniz.
Tabii olgun insanlar bunu kayınvalidesine söylemek yerine kendi arasında çözer yada ona göre mesafesini alır koyar.

Yok barda birasını yudumlarken emziriyormuş elti. Hatta memeleri açıp koşu yaptığı da rivayetler arasında.

Bak onu bilmiyorum ben. Bildiğim tek tavan salıncağı kolik bebek uyusun diye yapılan. Çok belli oluyor değil mi kadın ana olduğum. Aklıma o geldi çünkü. Sallanırken nasıl şaapılır ki.

Sallayıp yaklaşınca vuruyorlar kırbacı 🤣
Kelepçe kırbaç ve salıncak ayrılmaz üçlüdür 🙄

Girenin ne niyetle girdiği alnında yazmıyor ki. Burda bile yazıyor kaç konu odaya girdi karıştırdı diye. Benim dolabımda kapaksiz konu sahibininki gibi. Geceliklerim babydollarim yüksek askıda. Niye reklam edeyim ne giydigimi. Belki o gün çarşafı değiştirmeyi unuttum misafirler gidince hallederim dedim hersey olabilir yani yatak odasında. Sokmak istemeyen bir sürü bahane bulabilir 🤣 ve küçük bebeğim de var en son düşündüğüm şey yatak odasının dağınıklığı mesela 🤣

Altin ve babydollerim var dedi babydol falan onemli seyler asla gorulmemesi lazim 😎
Kız benim baybidolim yok ama lastikli donum var ne var yani bizimde çiçekli donumuz var :KK9: :KK9:

Back