• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanın Bıktım Artık!

bir elitm var tahmini 6-7 aydır görmedim bi 6 sene daha görmesem hiç aklıma gelmez okadar severim yani. Oda bana bayılmıyor tabii, herşey karşılıklı
eltim beni kıskanıyor ben eltimi kıskaniyorum muhabbetlerini de hiç sevmem
ama siz bana hiç masum gelmediniz
kendinizi iyilik meleği ilan ediyorsunuz ama değilsiniz
o yüzden çokta uğraşmayın

keske sızın gıbı ıyılık melegı olabılsem de eltımı 6 sene gormeme kıvamına getırebılsem cevremdekılerı de. oylesıne zekı...

ıyılık melegı degılım . adamına gore muamele sadece.o yaptıgım ıyılık dedıgınız seylerı de kendım yapmadıgımı esımı sevdıgım ıcın yaptıgımı yazdım zaten.

ama mama sandalyesi almışsınız ya, o yüzden sizi iyilik meleği sandım ben
adamına göre muamele iyi birşeydir, bende öyle davranmayı severim
eltinizde o şekilde davraniyorsa sizede bu muameleyi hak görmüş demektir

Yatak odasında yatarken girilmesi ayıp ve mahrem sayılır,oda zaten boş mevlüt olduğu için de dağınık değildir ... ayıp etmişsiniz bunu kabul etmek lazım eltinin yapması gereken bir daha evinize ayak basmamaktı ama o günden sonra yine girip çıkmış.başkalarının evinde gereksiz triplere girmesi de manasız

yatak odasına insanlar girmeye çekinirler. bakın bu sızın cumlenız. benım eltımle aramda bır sammıyet yok 2 senedır 3 kez evıne gıttım . evınde salon dısında hıcbır yere gırmedım yerını dahı bılmem. gerek var mı boyle gereksız bız samımıyete .
İyi güzel söylüyorsunuz da kadın sizin yatak odanıza girip dinleneyim azıcık şurada uzanayım diye girmemiş el insaf yahuu.. İçeri girmiş kadın çocuğunu emziriyor siz resmen kadını kovmaktan beter ettiniz. Aranızdaki diğer konularda çok çok haklı da olabilirsiniz bunu biz bilemeyiz ama bu konuda bence sizde kabul edin yaptığınız hiç hoş bir şey değil. Kadın sonrasında yine 2-3 kere evinize gelmiş ben olsam hiç gelmezdim...

İyi güzel söylüyorsunuz da kadın sizin yatak odanıza girip dinleneyim azıcık şurada uzanayım diye girmemiş el insaf yahuu.. İçeri girmiş kadın çocuğunu emziriyor siz resmen kadını kovmaktan beter ettiniz. Aranızdaki diğer konularda çok çok haklı da olabilirsiniz bunu biz bilemeyiz ama bu konuda bence sizde kabul edin yaptığınız hiç hoş bir şey değil. Kadın sonrasında yine 2-3 kere evinize gelmiş ben olsam hiç gelmezdim...

işte keske o da gelmese. ah keske...

keske sızın gıbı ıyılık melegı olabılsem de eltımı 6 sene gormeme kıvamına getırebılsem cevremdekılerı de. oylesıne zekı...
ben iyilik meleği değilim
tam aksine içimden şeytan çıkabiliyor zaman zaman
6 sene görmem 16 sene görmem, kim karışır buna?

ama mama sandalyesi almışsınız ya, o yüzden sizi iyilik meleği sandım ben
adamına göre muamele iyi birşeydir, bende öyle davranmayı severim
eltinizde o şekilde davraniyorsa sizede bu muameleyi hak görmüş demektir

o bana bır muamale yapamaz yapmadı da zaten gıder ancak arkamdan agladım der.seytanlık yapar ama arkamdan.

sizde gelip onun arkasından burda konu açıp ağlanıyorsunuz
farkınız ne tam olarak

ben yuzune de yaptıklarını soyluyorum. okudugunu anlama kapasıtesı cok baska bısey yazıda eltım ıcın aglanmadım. yapılan seytanlıgı paylastım. ve kayınvalıdemın etkılendıgını sordum. ayrıca sız neden bu kadar cok alınıdınız uzerınıze yazmayın olsun bıtsın. sızın fıkrınız uymuyorsa bu duruma begenmedım tusu var yazarsınız ısınıze bakarsınız.

Yatak odasında yatarken girilmesi ayıp ve mahrem sayılır,oda zaten boş mevlüt olduğu için de dağınık değildir ... ayıp etmişsiniz bunu kabul etmek lazım eltinin yapması gereken bir daha evinize ayak basmamaktı ama o günden sonra yine girip çıkmış.başkalarının evinde gereksiz triplere girmesi de manasız
keske o da gelmese

ben yuzune de yaptıklarını soyluyorum. okudugunu anlama kapasıtesı cok baska bısey yazıda eltım ıcın aglanmadım. yapılan seytanlıgı paylastım. ve kayınvalıdemın etkılendıgını sordum. ayrıca sız neden bu kadar cok alınıdınız uzerınıze yazmayın olsun bıtsın. sızın fıkrınız uymuyorsa bu duruma begenmedım tusu var yazarsınız ısınıze bakarsınız.

ben üzerime alınmadım
banane sizin eltinizden, sizden, mahrem yatak odanızdan
kv etkileniyorsa, sizin de gerçek yüzünüzü tanıdığı için etkileniyordur onu demek için geldim
bugün ofisde rahat birgün o yüzden kk da takılacağım izniniz olursa,
canımda hangi konuya yazmak isterse ona yazacam.

Ben de yatak odama girilmesine hoşlanmıyorum ama mahrem diye düşündüğümden değil. Mücevher takilarim vs hepsi orda. Düşünsenize birini bir yerde düşürüp unutacağım, sonra içimden acaba hep o mu yaptı şu mu yaptı diye kuracağım kendi kendime. O yüzden kapısı hep kapalıdır kimseyi almam, misafir yatak odam var böyle durumlarda oraya yollarım. İnsanların değişik hassasiyetleri olabilir saygı duymak gerek. Bir de clublere bebek kabul ediliyor mu ya ben hiç rastlamadım genelde +18 yazarlar 🤣

Gorusmeyın. Annenize hosgeldin demeye cıkmamıs gidip yanına gecmıs olsun demıssın bebegını sevmek ıstemıssın. Sebep?
Ne gerek var buna?

Yatak odan dısında bos oda varmıs orda emzırseymıs, bu konuda sende suc yok.
Kaynanana onunla ilgili bisey duymak istemiyorum evet odama girilmesini ıstemedım hala da gelse sokmam dıyıver kapat konuyu.

Benim ne sucum var muhabbetine girip kendini anlatmaya calısmak nıye?
Eltınle arkadas veya kanka olmak zorunda degılsın, selam selam. Evine gıtmeyın. Evinize cagırmayın.

Ben de yatak odama girilmesine hoşlanmıyorum ama mahrem diye düşündüğümden değil. Mücevher takilarim vs hepsi orda. Düşünsenize birini bir yerde düşürüp unutacağım, sonra içimden acaba hep o mu yaptı şu mu yaptı diye kuracağım kendi kendime. O yüzden kapısı hep kapalıdır kimseyi almam, misafir yatak odam var böyle durumlarda oraya yollarım. İnsanların değişik hassasiyetleri olabilir saygı duymak gerek. Bir de clublere bebek kabul ediliyor mu ya ben hiç rastlamadım genelde +18 yazarlar 🤣
Bizim ki ettiriyor demekki. Gozumlegördüm inanın

evimde mevlid olunca tüm odaları açarım ben yatak odası da dahil. çocuğunu uyutan oluyor, emziren oluyor, namaz kılan oluyor..bence odanızı buna göre hazırlayın sadece eltiniz değil herkes için sonuçta..bence tuvalet-banyo yatak odasından daha mahrem yer..milet gelip kullanıyor...ayrıca yine genel olarak biri sizden bir şey istediğinde ve yaptığınızda bunun yansımasını diğer davranışlarında görmeyi beklemeyin. İyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir.

Her neyse eltiniz için ise mesafe iyidir.... Ben eltimi severim. Herhangi bir yanlışı da yok, hatta kayınvalidem hep onu över, ara konuş bir ihtiyacı var mı diye sor der tamam hı hı, çok iyi kadın çok severim ay anne şu huyu çok güzel falan derim..ama pek arayıp sormam..mesafe iyidir...muhtemelen o da beni sevmiyor sizin eltinizi sevmediğiniz gibi ama bir gün bana teşekkür edecek.

bu arada sizinde yazma kapasiteniz bayağı sınırlı, ne dediğiniz anlaşılmıyor. Eltiye takana kadar kendinizi geliştirseniz biraz.

Yatak odasında çocuk emzirmek istmesini bu kadar sert bir uslupla geri çevirmeniz hiç hoş olmamış.
Kadın çocuk emzirecek.
Boş oda varken orayı daha sakin bulmuş olabilir ne kadar da abartmışsınız.
Altı üstü yatak odası.
Odanızda işlediginiz fantezileri düşünecek halde degildir emin olun.

Back