- 17 Ağustos 2011
- 22.130
- 138.273
-
- Konu Sahibi duygusalzezecik
Şöyle ki yoğundu zaten biliyorum iş için gelmişti işte gece mesaj yazdı iyi geceler can dedi sonra bugun işte işiyle ilgili oldugunu belirten mesaj yazdı haberin olsun can dedi.. Sonra müsait değilim çok cevap yazamıyorum dedi.. Bakalım bugun dönüyor genelde kendi şehrinde çok uygun oluyor muhtemelen yine aynı tavırları olacak ben yazmama kararı aldım zaten burayı okuduktan sonra :)
Bu can zaten dünden sonra oldu :)Can mı? Siz de mi böyle hitap ediyorsunuz ona?
Ya aslında özgüvensiz olmadım o farklı davranınca sordum bunu çünkü başka ihtimal gelmedi aklımaKeşke bu kadar ozguvensiz davranmasaydin.
Bu cahillik degil. Ozguven eksikligi. Kendini hic tanimadigin adamdan daha mi az seviyorsun da gece 3 te kalkip aglayarak kendine eziyet ediyorsun? Olmazsa olmaz ne var bunda. Dunyanin sonu mu? Oyuncagini yitirmis cocuk gibi aglamana deger mi? Yazik degilmi o gozyaslariba? Agam gider pasam gelir. Senden degerlisi var mi? Adama kole olma. Kimseye olma. Esine de. Es ol, arkadas ol, can ol, yoldas ol ama kole olma. Kimse senden ustun degil. Kimseyi gozunde buyutme. Olmazsa da bunda da bir hayir vardir de gec.İşte gercketn bu konularda cahilim öyle tahlisiz bir sey sordum ama tavırlarından dolayı sordum bunu yani durduk yere değil
Can mı? Siz de mi böyle hitap ediyorsunuz ona?
Bu cahillik degil. Ozguven eksikligi. Kendini hic tanimadigin adamdan daha mi az seviyorsun da gece 3 te kalkip aglayarak kendine eziyet ediyorsun? Olmazsa olmaz ne var bunda. Dunyanin sonu mu? Oyuncagini yitirmis cocuk gibi aglamana deger mi? Yazik degilmi o gozyaslariba? Agam gider pasam gelir. Senden degerlisi var mi? Adama kole olma. Kimseye olma. Esine de. Es ol, arkadas ol, can ol, yoldas ol ama kole olma. Kimse senden ustun degil. Kimseyi gozunde buyutme. Olmazsa da bunda da bir hayir vardir de gec.
Bir de bana demişti ki ben çok çapkınım zaten yay burcu kendisi ama hayatımda biri varsa yapmam vs dedi.. Hatta annesi demiş ki eşine ileride kırdığın fındıkları anlatacağım. Zaten çok kız arkadası olmus
Yaşlar kaç?
Sen daha ilk bulusmaya, "evlilik teklifi etse, kabul ederim" kafasiyla gitmissin. Daha hic tanimiyorsun onu. Belki piskopattir? Bu sekilde bir iliskiye baslarsan, hep ezilen olursun. Neden kendini degersiz gösteriyorsun? Daha ilk bulusmada "ben tamamim" hissi uyandiriyorsun?
Adam dogru ve normal olani yapmis. Bir adim geri atmis. Senin simdi yapman gereken, iki adim geri atmak. Kendine bir sor, ben ne istiyorum, ne ariyorum. Her zaman suna bak: Bir insan konustuguna degil, yaptiklarina bak. Sana askim sevgilim canim der, ama bulusmada soguk ve ilgisiz davraniyorsa, demek ki söyledikleri bos.
Begenmediyse eğer belli eder zaten kendisini, bir süre bekleyin siz yazmayın ondan bekleyin. Aynı soğukluk devam ederse tamamen iletişimi kesip yolunuza bakarsiniz
Sadece fotoğraflarda görse okey ama görüntülü konuşma neredeyse canlıya çok yakın bir şey yani ekranda konuşurken ki halinizle gerçekteki haliniz arasında ne fark var ki yüzünüz falan olduğu gibi ortadadır zaten shop yapma şansınız yok çok garip kişisel temizlikle alakalı bir sıkıntı mı vardı acaba dişler koku tırnak gibi ya da bedensel olarak hiç boydan görmüş müydü görüntülüde? yüzyüzeyken heyecandan çok gerilip pasif bir izlenim mi verdiniz acaba?
"beğendim ne eksiğin ya da ne fazlan var ben sadece hızlı gitmek istemiyorum meyve durdukça olgunlaşır ,hızlı tüketmeyelim bir şeyleri daha ilk buluşmaydı"
ilk buluşmada karşındaki kadına bu nasıl bir cümle kurmaktır.
"bak beni beğenmedi isen söyle" diyerek niye havalandırıyorsun.