ilk buluşma sonrası... moralim bozuk

Yeni nesil bir alem hemen herşeyin sonucunu
İstiyor, zorluk karşısında hemen ağlamak niye ay ben olsam onu mıdır, mın dır oynatırdım bana o sözleri söyleyemezdi kendini ağırdan satmamışsın kızım çok uyumlu çok sevecen çıkmışsın delikanlının karşısına taktiğini değiştir ağır ol, ulaşılması zor kızı oyna, o ağlasın sen niye ağlayasın ki, ne kadar çok bir erkeği üzersen o kadar senden vazgeçmesi zor olur , tamam mı

Yeni nesil bir alem hemen herşeyin sonucunu
İstiyor, zorluk karşısında hemen ağlamak niye ay ben olsam onu mıdır, mın dır oynatırdım bana o sözleri söyleyemezdi kendini ağırdan satmamışsın kızım çok uyumlu çok sevecen çıkmışsın delikanlının karşısına taktiğini değiştir ağır ol, ulaşılması zor kızı oyna, o ağlasın sen niye ağlayasın ki, ne kadar çok bir erkeği üzersen o kadar senden vazgeçmesi zor olur , tamam mı

Ne güzel de yazmıs :) çok haklısın bu çok güzel ders oldu

3 haftadır tanıdığınız biri için gece yarısı 3 te kalkıp ağlamak nedir allasen.? Belki adamın içi pis, huyu suyu kötü, daha tanımıyorsunuz bile niye bu kadar hızlı, bu kadar derin bağlanıyorsunuz?

Akışına bırakın biraz. Hiç üzerine düşmeyin. Bir iki buluşma daha sonra netleşir karşılıklı hisler.
Agladigi sey begenilmemek.. buda insana koyuyo

Canım ben sana bise deyim oyle internetten ya da iste arkadaşların tanıştırdığı şekilde birisiyle tanışıp sonra görüşme bence ,hani bir ortamda isyerinde tesadufen vs tanışıp daha sonralari is ilerleyince görüntülü konusma vs olur da bu sekilde yapma bence

Beğenmediysen söyle diye bir cümle bir bayana yakışmıyor heleki 3 haftalik bir birliktelik... Birde zaten görüntülü görüsmüssünüz kameranin karsisina baskasini otururtup bulusmaya siz gitmediniz herhalde...:işsiz: Sizi orda görmüs sonucta hic üstüne düşmeyin mesaj atip arayip sık boğaz etmeyin biraz agirdan satin kendinizi...Akışına birakin... Rahat olun salın gitsin... :KK69:

Beğenmediysen söyle diye bir cümle bir bayana yakışmıyor heleki 3 haftalik bir birliktelik... Birde zaten görüntülü görüsmüssünüz kameranin karsisina baskasini otururtup bulusmaya siz gitmediniz herhalde...:işsiz: Sizi orda görmüs sonucta hic üstüne düşmeyin mesaj atip arayip sık boğaz etmeyin biraz agirdan satin kendinizi...Akışına birakin... Rahat olun salın gitsin... :KK69:

Bitti sildim numarasını vs zaten :))

Canım ben sana bise deyim oyle internetten ya da iste arkadaşların tanıştırdığı şekilde birisiyle tanışıp sonra görüşme bence ,hani bir ortamda isyerinde tesadufen vs tanışıp daha sonralari is ilerleyince görüntülü konusma vs olur da bu sekilde yapma bence

Haklısınız çok teşekkür ederim 😌

Yahu hata bende Zaten çok kız arkadaşım oldu demişti. Onu duyunca hiç baslamayacktım işte :/ bepenmemesi önemli değil :) sonraki tavırları ayıp..
Olabilir.. bu durum daha iyi erkek doyum noktasina ulasmis olur.. bende birsuru kisiyle ciktim yatip kalktim ne olmus yani?

selam güzel bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir.. Moralim aşırı bozuk sizlere danışmak istedim yol istemek için lütfen yardımcı olur musunuz?. 3 haftadır konuştuğum biri vardı ortak arkadaşlar tanıştırmıştı . bu kişi ile görüntülü olarak konuştuk falan sonra dün yaşadığım şehre bir iş için gelmişti buluştuk.. öncesinde görüntülü konuşmada bile sevgisini ilgisini hissettiğim insan dün buluştuk iyi hoş sohbet ettik ama hiç istediğim gibi olmadı en azından görüntülü konuşmadaki kişiyle karşımdaki kişinin tavrı farklıydı. yolumuz aynı devam edicez vs dedi ama soğuktu.. sanırım beğenmedi beni . mesela bunu mesajda bile hissettim sık sık atan kişi atmamaya başladı .ona dün dedim ki bak beğenmedi isen söyle yok gönlü iyi diye ilişkiye devam edilmez dedim. dediği şey şu: beğendim ne eksiğin ya da ne fazlan var ben sadece hızlı gitmek istemiyorum meyve durdukça olgunlaşır ,hızlı tüketmeyelim bir şeyleri daha ilk buluşmaydı vs dedi. ne edeyim ben bilmiyorum o demeden bitireyim mi? siz olsanız ne yapardınız? dün saat 3te uyandım bayağı ağladım istiyordum güzel olsun ama olmadı.. insan beğenmediği insanla neden devam etmek istesin anlamadım. bana yol gösterir misiniz?o_O
Merhaba Ayni benzer seyi bende yasadim , bizimki ustelik hic mesaj atmadi. Sen naptin?

3 haftadır tanıdığınız biri için gece yarısı 3 te kalkıp ağlamak nedir allasen.? Belki adamın içi pis, huyu suyu kötü, daha tanımıyorsunuz bile niye bu kadar hızlı, bu kadar derin bağlanıyorsunuz?

Akışına bırakın biraz. Hiç üzerine düşmeyin. Bir iki buluşma daha sonra netleşir karşılıklı hisler.
Ben de cok üzülürdüm konu sahibinin yerinde olsam. Ama askımdan değil beni begenmediği için gururum incinirdi

X