ilk buluşma sonrası... moralim bozuk

Merhaba,
Bende de benzer bir olay olmuştu, ilk buluşmamızdan sonra birkaç soğuk konuşma ve son 😄 O zamanlar ben de çok üzülmüştüm kendimde suç aramıştım nedense. Şimdiyse çocuğun adını dahi hatırlamıyorum, üf bi salaktı diyip geçiyorum😂 Birkaç yıl sonra adını dahi hatırlamayacğın biri için bence kafa yorma, gözyaşının tanesine değmez. Sonradan yazar yada yazmaz o beyfendinin isteğine bağlı 😄 ama sen de üzülme, dert etme, takma bence 😉

bende sildim numarasını:)

Ne iyi insanlarsınız Rabbim hep açık etsin yolunuzu. Ya buluşmadan önce hiç bitmeyecek demesi ilgisi alakası vs farklı bir dünya kuruyorsunuz sonra buluşuyırsun farklı davranan adam ortaya çıkıyor mesaj atmasan atmayan tipte neden insanlar baştan bu kadar karsındakine büyük konusur.. Çok sağolun çok haklısınız
O mesaj atmiyorsa sen de atma. Baktin hic atmiyor hic yazma. Seni ezmesine pistirmasina izin verme. Sevgi kirintilariyla avutmasina musade etme. Sevgiyle kal kuzucugum.

Daha yolun cok basindasin anladigim kadariyla.. daha kimler cikar hayirlisini istemek lazim. Ben senin yerinde olsam o bana karsi ilgisizlestimi ben iki kat ilgisiz davranirdim.. beni begenmedin mi falam die ustune dusersen daha cabuk uzaklastrrsin kendinden bende bu hatalari yapmis biri olarak soyluyorum.. bi erkegi ozgur birakinca o sana daha cok geliyo.. o soguksa sende soguk ol ama noldu derse bisey yok de renk verme

yok ben ondan daha cesur oldum yazdım kaçmana gerek yok yazdım aradığını bulamadın yazdım belliki bir daha yazma dedim.. özür dilerim dedi.. engelledim
Üzülme ama hayirlisi olsun hakkinda.. emin ol bugun uzuldugun seylere yillar sonra iyiki onunla olmamis diyosun..

Bisiler yasadik gezdik, tozduk heryerde hatiramiz war, vs desen anlarimda...

Telefonda konustugun biri icin kendinizi bu kadar yipratmanizi anlayamadim...

Oluruna birakin bu olmazsa, mutlaka hakkinda hayirli olan biri olur..

selam güzel bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir.. Moralim aşırı bozuk sizlere danışmak istedim yol istemek için lütfen yardımcı olur musunuz?. 3 haftadır konuştuğum biri vardı ortak arkadaşlar tanıştırmıştı . bu kişi ile görüntülü olarak konuştuk falan sonra dün yaşadığım şehre bir iş için gelmişti buluştuk.. öncesinde görüntülü konuşmada bile sevgisini ilgisini hissettiğim insan dün buluştuk iyi hoş sohbet ettik ama hiç istediğim gibi olmadı en azından görüntülü konuşmadaki kişiyle karşımdaki kişinin tavrı farklıydı. yolumuz aynı devam edicez vs dedi ama soğuktu.. sanırım beğenmedi beni . mesela bunu mesajda bile hissettim sık sık atan kişi atmamaya başladı .ona dün dedim ki bak beğenmedi isen söyle yok gönlü iyi diye ilişkiye devam edilmez dedim. dediği şey şu: beğendim ne eksiğin ya da ne fazlan var ben sadece hızlı gitmek istemiyorum meyve durdukça olgunlaşır ,hızlı tüketmeyelim bir şeyleri daha ilk buluşmaydı vs dedi. ne edeyim ben bilmiyorum o demeden bitireyim mi? siz olsanız ne yapardınız? dün saat 3te uyandım bayağı ağladım istiyordum güzel olsun ama olmadı.. insan beğenmediği insanla neden devam etmek istesin anlamadım. bana yol gösterir misiniz?o_O
Ay sıkışanın benzetmelere başvurması beni çok güldürüyor.
Deseydiniz ya ben meyve değilim.
Belli ki istemiyor. Ortak arkadaşlar tanıştırdığı için de hamlenin sizden gelmesini istiyor.
Neden ağlıyorsunuz demicem hepimiz ağladım üzüldük sevindik. Üzüntünüzü yaşayın fakat kendinizi hırpalamayın.

Mesaj attım. özür dilerim dedi. engelledim numarasını sildim :)
Uzulme bir kapi kapanirsa daha iyi bir kapi acilir hep.
Engellemene gerek yok aslinda yine de sen bilirsin.
Sakin uzulme. Hep hayirlisini dile. Kendine de guven. Unutma sen degerlisin. Allah ozenerek yaratmis sana deger vermis. Sana deger vermeyen biri icin asla kendini heba etme.

Uzulme bir kapi kapanirsa daha iyi bir kapi acilir hep.
Engellemene gerek yok aslinda yine de sen bilirsin.
Sakin uzulme. Hep hayirlisini dile. Kendine de guven. Unutma sen degerlisin. Allah ozenerek yaratmis sana deger vermis. Sana deger vermeyen biri icin asla kendini heba etme.

Anneme sordum çirkin miyim diye. Genelde iltifat ta alırım ama bu olaydan sonra acaba çok mu cirkindim dedim :) ama haklısın bin şükür aldıgım nefese çok teşekkür ederim :)

Boşverin gitsin,böyle insanlar çok inanın bana.
Yüz yüze önceden tanışmış olsanız bile bunu yapan çok erkek var,bir gün iyi ertesi gün çok kötü,sonra canı sıkılınca tekrar iyi,dengesizler işte.Takılmayın böylelerine,o dönsün aynaya kendine baksın.Eminim çok güzelsinizdir,sıkmayın kendinizi böyle biri için,aynalara sakın küsmeyin.

Boşverin gitsin,böyle insanlar çok inanın bana.
Yüz yüze önceden tanışmış olsanız bile bunu yapan çok erkek var,bir gün iyi ertesi gün çok kötü,sonra canı sıkılınca tekrar iyi,dengesizler işte.Takılmayın böylelerine,o dönsün aynaya kendine baksın.Eminim çok güzelsinizdir,sıkmayın kendinizi böyle biri için,aynalara sakın küsmeyin.

O kadar moralim bozuldu ki kendimi çok mu çirkinim dedm anneme bile sordum :) ne iyi insanlarsınız yolunuz açık olsun hep

O kadar moralim bozuldu ki kendimi çok mu çirkinim dedm anneme bile sordum :) ne iyi insanlarsınız yolunuz açık olsun hep

Benim eski sevgililerimden biri bana üstü kapalı sürekli ''çirkinsin'' iması yapıyordu,siz düşünün :KK53: O sıralar baya üzülmüştüm,uzun sürede kafamda kaldı,şimdi öyle biriyle tanışsam sen dön kendine bak der bir de gülerim,aman sanki çok mu iyiler ki kadınları beğenmiyorlar,gülün geçin böylelerine :KK53:

Benim eski sevgililerimden biri bana üstü kapalı sürekli ''çirkinsin'' iması yapıyordu,siz düşünün :KK53: O sıralar baya üzülmüştüm,uzun sürede kafamda kaldı,şimdi öyle biriyle tanışsam sen dön kendine bak der bir de gülerim,aman sanki çok mu iyiler ki kadınları beğenmiyorlar,gülün geçin böylelerine :KK53:

Demi aynen öyle güldürdünüz Allah razı olsun 🥰

Sevgisini hissediyordum dedin.. 3 haftada neyin sevgisi? Begenmemis seni bencede.. erkekler hizli gitmeyelim filan diye dusunmezler.. begendikleri kadina yakinlasmak isterler.
Yani sözlerinden diyelim sevgisşnş6gösterdi tabi hepsi o anlık geçixic sözlermiş :) beğenmediğini biliyorum zaten sildim numarasını

Hersey tip güzellik cirkinlik degil ki enerjiniz tutmamiş olabilir üzülmeye değmez bosverin gitsin erkeklerde öyle kibar degiller ayrica yok yavas gidelim falan hikaye yazmis beyefendi

X