- 26 Ekim 2018
- 239
- 234
- Konu Sahibi duygusalzezecik
ilk mesajımda yazdığım şeyi yapıyorum engelliyorum direk :) ulaşmak isteyen öyle bir ulaşıyor ki şaşırırsın ben çok gaddarım bu konular da ve çok sabırlı eninde sonunda kapıma gelirler :)
inatçı diyorlar birde bana hayır efendim gururuma düşkünüm sadece kimseye tenezzül etmem aynaya bakınca güzel bir kadın görüyorsam mesleğim de kariyerim de çok iyi bir noktadaysam kusura bakmasın kimse de benim k.çımı yesin o mıy mıy yapanlar hayat çok güzel valla eğlenirim gezerim kendi keyfime bakarım bu adamları iyice bunalıma sokar zaten bu güne kadar hep bu doğrultuda yaşadım ve hiç yanıldığım olmadı bir çok arkadaşıma bazıları çok zorlansa da bu yaptığım engelleme olayını yaptırdım hepsi de başarılı oldu çünkü adam gayet rahat yazmıyor filan sonra yoklama ihtiyacı duyuyor ki her erkek bunu yapar emin ol bi yazıyor kapı duvar ve sen bunu yapacağını bile söylememişsin şok oluyor ve aynı senin kıvrandığın gibi kıvranıyor durumlar tersine dönüyor yani tabi bu benim dediğimi gerçekten kaybetmekten korkmayanlar yapmalı ki 2 haftalık adam kaybolsa ne olur yani
Allah razı olsun senden ya ne güzel de yazdın dedin oyle