- 26 Ekim 2018
- 239
- 234
-
- Konu Sahibi duygusalzezecik
Sizi beğenmese devam etmek istemezdi bir bahane bulurdu mutlaka. Gerçekten hızlı gitmek istemiyor olabilir, bu kadar üzülüp gece yarısı uyanıp ağlayacak kadar kendinizi yıpratmayın.
Bunda anlamayacak ne var yani bu didikleme nedir anlamıyorum ben de beğenmemiş değil etkilenmemiştir ki bu onun da insani olarak hakkı ilk olarak bunun için kötü hissetmeye gerek yok ikincisi erkekler asla beğenmedim yok elektiriğim tutmadı gibi cümleler asla söylemezler kırmak üzmek ya da başlarına bela almak istemezler yavaş yavaş aynne şuan bu şahsiyetin yaptığı gibi arayı açar ve ortadan yok olurlar bence beklemeye bile gerek yok ya da herhangi son söz söylemeye heryerden engeli basın gitsin bu adamdan bi hayır gelmiycek eminim
Verdiği örnek çok terbiyesizce..
işte onu ilişkinin olgunlaşması diye örnek verdi.. kendince :)
Anlatım tarzı yanlıştı,daha başka şekilde da söyleyebilirdi:))
artık ona göre hareket edin bence. o mesaj atsın, o arasın geri de durun artık. keşke beni beğenmedin mi diye talihsiz bir cümle kurmasaydınız. belki de ne diyeceğini bilememiştir. ilgilendiyse belli eder. top onda artık beklemede kalın. daha bilmem kaç haftalık bir adam için kendinizi heba etmeyin. her şeyin hayırlısını dileyin.
Daha ne yapayım diye soruyor musun bu kadar yorumdan sonra? Önüne bakacaksın. Asla mesaj vs atmayacaksın. Adam kibarca niyetini söylemiş açık açık evet beğenmedim diyemez ya. Üstelik beni beğenmedin mi diye sorman yanlış olmuş. Bu kendine özgüvenin olmadığını gösterir.
Haklısınız yol gösteriyorsunuz çok teşekkür ederim
Yol göstermek haddime değil ama ben kendimi asla bir erkeğe ezdirmem ben onu beğendim mi diye o korksun gebersin hatta korkudan forumlarda sürekli bu konu için yazıp duruyorum lütfen bu erkek milletini gözünüzde büyütmeyin böle yapınca bunlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ben gayet kendimden emin bir kadınım karşım daki adamın dış görünüşüne parası na bakmam ama bu ikisi de olmadığı halde bana bu tarz hareketler yapan birinin de gözünün yaşına bakmam örnek veriyorum tamamen bu sizin şahsiyet gibi bir durum yaşayan bir erkek benle ilgilenmeye başlıyor tabi ego binbeşyüz ve bana aynı hareketleri yapmaya çalışıyor anında postalıyorum sonra ama ya sen beni yanlış anladın bilmem ne bunlar asla iyilikten anlamazlar ben eminim çok güzel bir kızsın ve karşındaki bir halta benzemiyor ama sen dış görünüş önemli değil iyi insan olsun diye düşünmüşsündür düşünme :) değiller çünkü zaman çok tuhaf artık kızlar adamların peşinden koşuyor sen sakın koşma benim tek verebileceğim tavsiye bu ve kesinkes işe yarayan tek tavsiye de bu :) sevgiler
Yol göstermek haddime değil ama ben kendimi asla bir erkeğe ezdirmem ben onu beğendim mi diye o korksun gebersin hatta korkudan forumlarda sürekli bu konu için yazıp duruyorum lütfen bu erkek milletini gözünüzde büyütmeyin böle yapınca bunlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ben gayet kendimden emin bir kadınım karşım daki adamın dış görünüşüne parası na bakmam ama bu ikisi de olmadığı halde bana bu tarz hareketler yapan birinin de gözünün yaşına bakmam örnek veriyorum tamamen bu sizin şahsiyet gibi bir durum yaşayan bir erkek benle ilgilenmeye başlıyor tabi ego binbeşyüz ve bana aynı hareketleri yapmaya çalışıyor anında postalıyorum sonra ama ya sen beni yanlış anladın bilmem ne bunlar asla iyilikten anlamazlar ben eminim çok güzel bir kızsın ve karşındaki bir halta benzemiyor ama sen dış görünüş önemli değil iyi insan olsun diye düşünmüşsündür düşünme :) değiller çünkü zaman çok tuhaf artık kızlar adamların peşinden koşuyor sen sakın koşma benim tek verebileceğim tavsiye bu ve kesinkes işe yarayan tek tavsiye de bu :) sevgiler
Aklıma misafirliklerde neden yemiyorsunuz yoksa beğenmedinizmi diye diye zorla yedirilen ikramlıklar geldi çok alemsiniz ya,
Ben pasta böreğe bile beğenmedim diyemiyorum kaldık ilk buluşmada karşımdakine diyeyim seni beğenmedim diye.
Beğenmemiştir büyük ihtimal, olabilir sorun değil, herkes herkesi beğenecek diye bir kural yok. Unutun gitsin bence.
begenmedın mı dıyerek neden kendınızı kucultuyorsunuz kı
altı ustu 3 haftalık bır adam
mesaj falan yazıp ustune dusmeyın gozunuzu sevım
Çok beğendim bakış açınızıYol göstermek haddime değil ama ben kendimi asla bir erkeğe ezdirmem ben onu beğendim mi diye o korksun gebersin hatta korkudan forumlarda sürekli bu konu için yazıp duruyorum lütfen bu erkek milletini gözünüzde büyütmeyin böle yapınca bunlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ben gayet kendimden emin bir kadınım karşım daki adamın dış görünüşüne parası na bakmam ama bu ikisi de olmadığı halde bana bu tarz hareketler yapan birinin de gözünün yaşına bakmam örnek veriyorum tamamen bu sizin şahsiyet gibi bir durum yaşayan bir erkek benle ilgilenmeye başlıyor tabi ego binbeşyüz ve bana aynı hareketleri yapmaya çalışıyor anında postalıyorum sonra ama ya sen beni yanlış anladın bilmem ne bunlar asla iyilikten anlamazlar ben eminim çok güzel bir kızsın ve karşındaki bir halta benzemiyor ama sen dış görünüş önemli değil iyi insan olsun diye düşünmüşsündür düşünme :) değiller çünkü zaman çok tuhaf artık kızlar adamların peşinden koşuyor sen sakın koşma benim tek verebileceğim tavsiye bu ve kesinkes işe yarayan tek tavsiye de bu :) sevgiler
Aynen de öyle düşündüm hiç maddiyat vs bakmadım yemin ederim kalbine baktım.. aslında ne kadar güzel yazmıssınız bu konularda cahilim ben çok.. Peki postalamak derken direk söylüyor musunuz yoksa sessiz kalıp zaten bitiyor mu ben hangisini yapayım ☺
mersi burda bu tarz konulara hep yazıyorum çünkü bu adamları dayak manyağı yapmak istiyorum tipsiz asalaklar adamım diye dolaşıyorlar birdeÇok beğendim bakış açınızı