ilk buluşma sonrası... moralim bozuk

Haklısınız yol gösteriyorsunuz çok teşekkür ederim

artık ona göre hareket edin bence. o mesaj atsın, o arasın geri de durun artık. keşke beni beğenmedin mi diye talihsiz bir cümle kurmasaydınız. belki de ne diyeceğini bilememiştir. ilgilendiyse belli eder. top onda artık beklemede kalın. daha bilmem kaç haftalık bir adam için kendinizi heba etmeyin. her şeyin hayırlısını dileyin.

İyiki varsınız çok haklısınız teşekkür ederim

Daha ne yapayım diye soruyor musun bu kadar yorumdan sonra? Önüne bakacaksın. Asla mesaj vs atmayacaksın. Adam kibarca niyetini söylemiş açık açık evet beğenmedim diyemez ya. Üstelik beni beğenmedin mi diye sorman yanlış olmuş. Bu kendine özgüvenin olmadığını gösterir.

Bana yolumuza devam edeceğiz demeseydi bende zaten tam net anlardım ama insanlar net olmayınca karsıdaki insanlarda ben gibi ne yapayım diyor. Ben mesela begenmesem kibarca asla kırmadan yürümeyecgini derdim maalesef herkes aynı değil.. Teşekkürler :)

Haklısınız yol gösteriyorsunuz çok teşekkür ederim

Yol göstermek haddime değil ama ben kendimi asla bir erkeğe ezdirmem ben onu beğendim mi diye o korksun gebersin hatta korkudan forumlarda sürekli bu konu için yazıp duruyorum lütfen bu erkek milletini gözünüzde büyütmeyin böle yapınca bunlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ben gayet kendimden emin bir kadınım karşım daki adamın dış görünüşüne parası na bakmam ama bu ikisi de olmadığı halde bana bu tarz hareketler yapan birinin de gözünün yaşına bakmam örnek veriyorum tamamen bu sizin şahsiyet gibi bir durum yaşayan bir erkek benle ilgilenmeye başlıyor tabi ego binbeşyüz ve bana aynı hareketleri yapmaya çalışıyor anında postalıyorum sonra ama ya sen beni yanlış anladın bilmem ne bunlar asla iyilikten anlamazlar ben eminim çok güzel bir kızsın ve karşındaki bir halta benzemiyor ama sen dış görünüş önemli değil iyi insan olsun diye düşünmüşsündür düşünme :) değiller çünkü zaman çok tuhaf artık kızlar adamların peşinden koşuyor sen sakın koşma benim tek verebileceğim tavsiye bu ve kesinkes işe yarayan tek tavsiye de bu :) sevgiler

Aklıma misafirliklerde neden yemiyorsunuz yoksa beğenmedinizmi diye diye zorla yedirilen ikramlıklar geldi çok alemsiniz ya,
Ben pasta böreğe bile beğenmedim diyemiyorum kaldık ilk buluşmada karşımdakine diyeyim seni beğenmedim diye.

Beğenmemiştir büyük ihtimal, olabilir sorun değil, herkes herkesi beğenecek diye bir kural yok. Unutun gitsin bence.

Aynen de öyle düşündüm hiç maddiyat vs bakmadım yemin ederim kalbine baktım.. aslında ne kadar güzel yazmıssınız bu konularda cahilim ben çok.. Peki postalamak derken direk söylüyor musunuz yoksa sessiz kalıp zaten bitiyor mu ben hangisini yapayım

begenmedın mı dıyerek neden kendınızı kucultuyorsunuz kı
altı ustu 3 haftalık bır adam
mesaj falan yazıp ustune dusmeyın gozunuzu sevım

Zaten insanlar dilleri başka şey dese de hareketleri belli ediyor.. Haklısınız tesekkür ederim :)

Çok beğendim bakış açınızı

Diyelim ki sizi hiç beğenmedi.Niye karşıdaki insana beni beğenmediysen söyle diyerek kendinizi küçük düşürüyorsunuz ? Şuan zaten 1-0 kaybeden taraftasınız.Duygularınızı bu kadar belli etmeyin.Ayrıca gece kalkıp 3 te ağlamanız karşı tarafa çok aşık olduğunuz için değil reddedilme psikolojisine dayanamadığınız için.İnsanoğluyuz hepimiz beğenilmek isteriz ama hayat herzaman toz pembe değil.Bu şekilde karşı tarafı sıkboğaz ederseniz arayacağı varsa da aramaz sizi.Biraz ağır olun ararsa açın aramazsa aramayın .Her görüşen kişi birlikte olmak zorunda değil.Kendinizin değerini bilin.

ilk mesajımda yazdığım şeyi yapıyorum engelliyorum direk :) ulaşmak isteyen öyle bir ulaşıyor ki şaşırırsın ben çok gaddarım bu konular da ve çok sabırlı eninde sonunda kapıma gelirler :)
inatçı diyorlar birde bana hayır efendim gururuma düşkünüm sadece kimseye tenezzül etmem aynaya bakınca güzel bir kadın görüyorsam mesleğim de kariyerim de çok iyi bir noktadaysam kusura bakmasın kimse de benim k.çımı yesin o mıy mıy yapanlar hayat çok güzel valla eğlenirim gezerim kendi keyfime bakarım bu adamları iyice bunalıma sokar zaten bu güne kadar hep bu doğrultuda yaşadım ve hiç yanıldığım olmadı bir çok arkadaşıma bazıları çok zorlansa da bu yaptığım engelleme olayını yaptırdım hepsi de başarılı oldu çünkü adam gayet rahat yazmıyor filan sonra yoklama ihtiyacı duyuyor ki her erkek bunu yapar emin ol bi yazıyor kapı duvar ve sen bunu yapacağını bile söylememişsin şok oluyor ve aynı senin kıvrandığın gibi kıvranıyor durumlar tersine dönüyor yani tabi bu benim dediğimi gerçekten kaybetmekten korkmayanlar yapmalı ki 2 haftalık adam kaybolsa ne olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…