- 26 Ekim 2018
- 239
- 234
-
- Konu Sahibi duygusalzezecik
ilk mesajımda yazdığım şeyi yapıyorum engelliyorum direk :) ulaşmak isteyen öyle bir ulaşıyor ki şaşırırsın ben çok gaddarım bu konular da ve çok sabırlı eninde sonunda kapıma gelirler :)
inatçı diyorlar birde bana hayır efendim gururuma düşkünüm sadece kimseye tenezzül etmem aynaya bakınca güzel bir kadın görüyorsam mesleğim de kariyerim de çok iyi bir noktadaysam kusura bakmasın kimse de benim k.çımı yesin o mıy mıy yapanlar hayat çok güzel valla eğlenirim gezerim kendi keyfime bakarım bu adamları iyice bunalıma sokar zaten bu güne kadar hep bu doğrultuda yaşadım ve hiç yanıldığım olmadı bir çok arkadaşıma bazıları çok zorlansa da bu yaptığım engelleme olayını yaptırdım hepsi de başarılı oldu çünkü adam gayet rahat yazmıyor filan sonra yoklama ihtiyacı duyuyor ki her erkek bunu yapar emin ol bi yazıyor kapı duvar ve sen bunu yapacağını bile söylememişsin şok oluyor ve aynı senin kıvrandığın gibi kıvranıyor durumlar tersine dönüyor yani tabi bu benim dediğimi gerçekten kaybetmekten korkmayanlar yapmalı ki 2 haftalık adam kaybolsa ne olur yani
Allah razı olsun senden ya ne güzel de yazdın dedin oyle ☺
Dediklerin altın değerindeinşallah işine yarar yapsan işine yarar yani adam iyi niyetliyse bile bu yapılmalı ilişkide en çok seven sen olma asla o olsun zor ol herşey evet deme kendi doğruların için inatlaş özgürlüğüne düşkün ol karıştırma hayatına hep o merak etsin noldu niye yazmadı nerde kimle vs . ayna ol yani illaki daha önce ilişkin olmuştur yaşadıklarını düşün o zaman ne yaptıysan tersini yap ya da yapmadıysan yap :) zamanında slip mayo giydi diye sevgilisinden ayrılan bir kankam vardı ne gaddarsın ne olmuş yani demiştim haklıymış valla iyi yapmış bunlar anca böyle anlıyorlar karşındakinin kıymetini :)
sağol cnm :)Dediklerin altın değerinde
İlk defa yüzyüze görüştüğün kişi için ağlamak ne bileyim değişik. Yok yavaştan alalım falan bi erkek gerçekten beğendiyse böyle şeyler düşünmez tabiri caizse atlardı. cevaptan belli zaten ne eksiğin var ne fazlan var falan ne gereksiz cevap, bi estağfurullah diyeymiş daha makbule geçermiş. Bana kalsa bitirirdim, ama eğer denemek istiyorsan hiç yazma o yazınca da sen de mesafeli davran eğer çabalarsa senin için ancak o zaman normale dön.
Bence bıraz daha tanıyın bırbırınızı kı o kısı yakın zamanda rengını bellı edecektır sıze tavsıyem kendınızı gerı cekın o ararsa arayın mesaj atarsa yanıt verın ama oyle halı hazırda elınızde telefon varmıs gıbı degıl ısınızın oldugunu mesgul oldgunuzu yerı gelınce sızınde aynı davranabılecegınızı anlasın o gec yazar umursamaz sen herseye hemen atlarsan kaybeden sen olursun kacan kovalanır dıye bosa demıyorlar. Ayrıca bu adam senı goruntulu konusmada zaten gormus begenmese o anda begenmedım der konusmaz kalkıp yanına gelmezdı. Bence o kendını agırdan satmak ıstıyor. Belkı de senı denıyor dusuncesını tam olarak bılemem ama yasadıgım seylere dayanarak soyleyebılırım kı erkeklere yuz vermeye hıc gerek yok. Seven ısteyen adam bır sekılde ulasır konusur vakıt yaratır ıstemeyense bahane yaratır. Hersey gonlunce olsun.selam güzel bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir.. Moralim aşırı bozuk sizlere danışmak istedim yol istemek için lütfen yardımcı olur musunuz?. 3 haftadır konuştuğum biri vardı ortak arkadaşlar tanıştırmıştı . bu kişi ile görüntülü olarak konuştuk falan sonra dün yaşadığım şehre bir iş için gelmişti buluştuk.. öncesinde görüntülü konuşmada bile sevgisini ilgisini hissettiğim insan dün buluştuk iyi hoş sohbet ettik ama hiç istediğim gibi olmadı en azından görüntülü konuşmadaki kişiyle karşımdaki kişinin tavrı farklıydı. yolumuz aynı devam edicez vs dedi ama soğuktu.. sanırım beğenmedi beni . mesela bunu mesajda bile hissettim sık sık atan kişi atmamaya başladı .ona dün dedim ki bak beğenmedi isen söyle yok gönlü iyi diye ilişkiye devam edilmez dedim. dediği şey şu: beğendim ne eksiğin ya da ne fazlan var ben sadece hızlı gitmek istemiyorum meyve durdukça olgunlaşır ,hızlı tüketmeyelim bir şeyleri daha ilk buluşmaydı vs dedi. ne edeyim ben bilmiyorum o demeden bitireyim mi? siz olsanız ne yapardınız? dün saat 3te uyandım bayağı ağladım istiyordum güzel olsun ama olmadı.. insan beğenmediği insanla neden devam etmek istesin anlamadım. bana yol gösterir misiniz?
Çok teşekkür ediyorumBence bıraz daha tanıyın bırbırınızı kı o kısı yakın zamanda rengını bellı edecektır sıze tavsıyem kendınızı gerı cekın o ararsa arayın mesaj atarsa yanıt verın ama oyle halı hazırda elınızde telefon varmıs gıbı degıl ısınızın oldugunu mesgul oldgunuzu yerı gelınce sızınde aynı davranabılecegınızı anlasın o gec yazar umursamaz sen herseye hemen atlarsan kaybeden sen olursun kacan kovalanır dıye bosa demıyorlar. Ayrıca bu adam senı goruntulu konusmada zaten gormus begenmese o anda begenmedım der konusmaz kalkıp yanına gelmezdı. Bence o kendını agırdan satmak ıstıyor. Belkı de senı denıyor dusuncesını tam olarak bılemem ama yasadıgım seylere dayanarak soyleyebılırım kı erkeklere yuz vermeye hıc gerek yok. Seven ısteyen adam bır sekılde ulasır konusur vakıt yaratır ıstemeyense bahane yaratır. Hersey gonlunce olsun.
Aslında adam gayet net bence ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz ya neyse.Bana yolumuza devam edeceğiz demeseydi bende zaten tam net anlardım ama insanlar net olmayınca karsıdaki insanlarda ben gibi ne yapayım diyor. Ben mesela begenmesem kibarca asla kırmadan yürümeyecgini derdim maalesef herkes aynı değil.. Teşekkürler :)
Aslında adam gayet net bence ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz ya neyse.
Bu arada görüşmeden sonra hiç yazistiniz mı?Yo ben anladım gayet sadece dediğim gibi tavırları ve laflar tutmayınca karsıdaki insan acaba diyor.. Ama anladım sonucta :)
Bu arada görüşmeden sonra hiç yazistiniz mı?
Beğenmemiş vicdan yapmış surekli mesaj atan insan neden kessin birden.selam güzel bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir.. Moralim aşırı bozuk sizlere danışmak istedim yol istemek için lütfen yardımcı olur musunuz?. 3 haftadır konuştuğum biri vardı ortak arkadaşlar tanıştırmıştı . bu kişi ile görüntülü olarak konuştuk falan sonra dün yaşadığım şehre bir iş için gelmişti buluştuk.. öncesinde görüntülü konuşmada bile sevgisini ilgisini hissettiğim insan dün buluştuk iyi hoş sohbet ettik ama hiç istediğim gibi olmadı en azından görüntülü konuşmadaki kişiyle karşımdaki kişinin tavrı farklıydı. yolumuz aynı devam edicez vs dedi ama soğuktu.. sanırım beğenmedi beni . mesela bunu mesajda bile hissettim sık sık atan kişi atmamaya başladı .ona dün dedim ki bak beğenmedi isen söyle yok gönlü iyi diye ilişkiye devam edilmez dedim. dediği şey şu: beğendim ne eksiğin ya da ne fazlan var ben sadece hızlı gitmek istemiyorum meyve durdukça olgunlaşır ,hızlı tüketmeyelim bir şeyleri daha ilk buluşmaydı vs dedi. ne edeyim ben bilmiyorum o demeden bitireyim mi? siz olsanız ne yapardınız? dün saat 3te uyandım bayağı ağladım istiyordum güzel olsun ama olmadı.. insan beğenmediği insanla neden devam etmek istesin anlamadım. bana yol gösterir misiniz?
Meyve durdukca olgunlasir da ne demek ya... nasil kotu bir benzetme...
Begenmedin mi? demek de oyle... adama kendini neden kucuk dusuruyorsun? Begenmiyorsa kapi orada...Bulunmadik hint kumadi sanki. Ilk gunden adamin totosunu kaldirmissin. O kendini sana begendirsin.
Şu anki bahanesi burada Yogun olmaktı bugun dönüyor kendi şehrine zaten.. Ama ben ona dedim bunu kimse kimseyi beğenmek zorunda değil dedim begendim ne eksiğin var ne fazlan Tabiki begendim dedi dün :) biliyorum bende farkındayım o yüzden yazmıyorum artıkBeğenmemiş vicdan yapmış surekli mesaj atan insan neden kessin birden.