ilk buluşma sonrası... moralim bozuk

Allah razı olsun senden ya ne güzel de yazdın dedin oyle

Allah razı olsun senden ya ne güzel de yazdın dedin oyle ☺

inşallah işine yarar yapsan işine yarar yani adam iyi niyetliyse bile bu yapılmalı ilişkide en çok seven sen olma asla o olsun zor ol herşey evet deme kendi doğruların için inatlaş özgürlüğüne düşkün ol karıştırma hayatına hep o merak etsin noldu niye yazmadı nerde kimle vs . ayna ol yani illaki daha önce ilişkin olmuştur yaşadıklarını düşün o zaman ne yaptıysan tersini yap ya da yapmadıysan yap :) zamanında slip mayo giydi diye sevgilisinden ayrılan bir kankam vardı ne gaddarsın ne olmuş yani demiştim haklıymış valla iyi yapmış bunlar anca böyle anlıyorlar karşındakinin kıymetini :)

Dediklerin altın değerinde

İlk defa yüzyüze görüştüğün kişi için ağlamak ne bileyim değişik. Yok yavaştan alalım falan bi erkek gerçekten beğendiyse böyle şeyler düşünmez tabiri caizse atlardı. cevaptan belli zaten ne eksiğin var ne fazlan var falan ne gereksiz cevap, bi estağfurullah diyeymiş daha makbule geçermiş. Bana kalsa bitirirdim, ama eğer denemek istiyorsan hiç yazma o yazınca da sen de mesafeli davran eğer çabalarsa senin için ancak o zaman normale dön.

Ah anlasam yahu begenmedi isen dersin bu dolambaçlı cevaplara gerek yok ki :) gucci arkadasımın dediği gibi yapıcam haklısınız slz de

Canım bence biraz zaman içersinde görürsün zaten gerçeği. Belki kendisini yüz yüze gelince rahat ifade edemiyordur. 10 saat yoldan gelmiş iş için geldi demiştin belki işler tersine dönmüş aklında binlercedüşünce esnasında karşılıklı oturdunuz. Tamamen sana odaklanmalıydı ama belkide yapamadı. İlk buluşmada sarmaş dolaş olup 10. Buluşmada kankaya dönmektense zamanla ilerletmenin doğru olacağını düşünmüşte olabilir. Aynı ortamda tanışarak bir birini tanıyarak başlamayan ilişkilerde insanlar kendini rahat hissedemiyebilir. Daha 3 haftalık bir tanıma. zaman en doğruyu gösterir. Sen kendin ol. Bir de ağlama sakin ol

3 haftalık uzaktan görüştüğün biri için değmez üzme kendini. Neden kendine meyve benzetmesi yapan birini layık görüyorsun ki? Adam olsun önce laflara bak kendine bi armut bulsun ayı.

Canım herşey dış görünüş değil.
Görüntülü de farklı mı gösteriyordun ki kendini?
İlla ki ilk görüşmede olur böyle şeyler. Belki işten dolayı gergindi. Sana yansıdı.
Zamana bırak ve çok da beğendin mi, olmadı mı, istemiyormusun diye sık boğaz etme.
Hayırlısı ise olsun, hayırsız ise hiiiç başlamadan bitsin diye dua et.

O yazınca yazın, geri çekilin. Ama o yazdığında da sıcak, tatlı davranın. Kendinizle ilgili çok şey anlatmayın daha kısa cevaplar verin bir süre. Siz direk ilişki tavrıyla yaklaştıysanız geri çekilmiş olabilir. Zaten siz uzaklaşınca ilgisi varsa gelecektir, yoksa kopar yavaş yavaş. Ama ne düşünüyorsun, ne yaşıyoruz, ne hissediyorsun gibi şeyler sormayın onun tavırları ciddileşene kadar. Birden siz kovalayan pozisyonuna düşmüşsünüz, bunu geri çevirmeniz gerek.

Bence bıraz daha tanıyın bırbırınızı kı o kısı yakın zamanda rengını bellı edecektır sıze tavsıyem kendınızı gerı cekın o ararsa arayın mesaj atarsa yanıt verın ama oyle halı hazırda elınızde telefon varmıs gıbı degıl ısınızın oldugunu mesgul oldgunuzu yerı gelınce sızınde aynı davranabılecegınızı anlasın o gec yazar umursamaz sen herseye hemen atlarsan kaybeden sen olursun kacan kovalanır dıye bosa demıyorlar. Ayrıca bu adam senı goruntulu konusmada zaten gormus begenmese o anda begenmedım der konusmaz kalkıp yanına gelmezdı. Bence o kendını agırdan satmak ıstıyor. Belkı de senı denıyor dusuncesını tam olarak bılemem ama yasadıgım seylere dayanarak soyleyebılırım kı erkeklere yuz vermeye hıc gerek yok. Seven ısteyen adam bır sekılde ulasır konusur vakıt yaratır ıstemeyense bahane yaratır. Hersey gonlunce olsun.

Çok teşekkür ediyorum

Aslında adam gayet net bence ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz ya neyse.

Meyve durdukca olgunlasir da ne demek ya... nasil kotu bir benzetme...
Begenmedin mi? demek de oyle... adama kendini neden kucuk dusuruyorsun? Begenmiyorsa kapi orada...Bulunmadik hint kumadi sanki. Ilk gunden adamin totosunu kaldirmissin. O kendini sana begendirsin.

Bu arada görüşmeden sonra hiç yazistiniz mı?

Şöyle ki yoğundu zaten biliyorum iş için gelmişti işte gece mesaj yazdı iyi geceler can dedi sonra bugun işte işiyle ilgili oldugunu belirten mesaj yazdı haberin olsun can dedi.. Sonra müsait değilim çok cevap yazamıyorum dedi.. Bakalım bugun dönüyor genelde kendi şehrinde çok uygun oluyor muhtemelen yine aynı tavırları olacak ben yazmama kararı aldım zaten burayı okuduktan sonra :)

Beğenmemiş vicdan yapmış surekli mesaj atan insan neden kessin birden.

İşte gercketn bu konularda cahilim öyle tahlisiz bir sey sordum ama tavırlarından dolayı sordum bunu yani durduk yere değil

Beğenmemiş vicdan yapmış surekli mesaj atan insan neden kessin birden.
Şu anki bahanesi burada Yogun olmaktı bugun dönüyor kendi şehrine zaten.. Ama ben ona dedim bunu kimse kimseyi beğenmek zorunda değil dedim begendim ne eksiğin var ne fazlan Tabiki begendim dedi dün :) biliyorum bende farkındayım o yüzden yazmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…