ilk buluşma sonrası... moralim bozuk

duygusalzezecik

sabır, tevekkül...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
239
234
selam güzel bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir.. Moralim aşırı bozuk sizlere danışmak istedim yol istemek için lütfen yardımcı olur musunuz?. 3 haftadır konuştuğum biri vardı ortak arkadaşlar tanıştırmıştı . bu kişi ile görüntülü olarak konuştuk falan sonra dün yaşadığım şehre bir iş için gelmişti buluştuk.. öncesinde görüntülü konuşmada bile sevgisini ilgisini hissettiğim insan dün buluştuk iyi hoş sohbet ettik ama hiç istediğim gibi olmadı en azından görüntülü konuşmadaki kişiyle karşımdaki kişinin tavrı farklıydı. yolumuz aynı devam edicez vs dedi ama soğuktu.. sanırım beğenmedi beni . mesela bunu mesajda bile hissettim sık sık atan kişi atmamaya başladı .ona dün dedim ki bak beğenmedi isen söyle yok gönlü iyi diye ilişkiye devam edilmez dedim. dediği şey şu: beğendim ne eksiğin ya da ne fazlan var ben sadece hızlı gitmek istemiyorum meyve durdukça olgunlaşır ,hızlı tüketmeyelim bir şeyleri daha ilk buluşmaydı vs dedi. ne edeyim ben bilmiyorum o demeden bitireyim mi? siz olsanız ne yapardınız? dün saat 3te uyandım bayağı ağladım istiyordum güzel olsun ama olmadı.. insan beğenmediği insanla neden devam etmek istesin anlamadım. bana yol gösterir misiniz?

3 haftadır tanıdığınız biri için gece yarısı 3 te kalkıp ağlamak nedir allasen.? Belki adamın içi pis, huyu suyu kötü, daha tanımıyorsunuz bile niye bu kadar hızlı, bu kadar derin bağlanıyorsunuz?

Akışına bırakın biraz. Hiç üzerine düşmeyin. Bir iki buluşma daha sonra netleşir karşılıklı hisler.

3 haftadır tanıdığınız biri için gece yarısı 3 te kalkıp ağlamak nedir allasen.? Belki adamın içi pis, huyu suyu kötü, daha tanımıyorsunuz bile niye bu kadar hızlı, bu kadar derin bağlanıyorsunuz?

Akışına bırakın biraz. Hiç üzerine düşmeyin. Bir iki buluşma daha sonra netleşir karşılıklı hisler.

yani o zaman ben mesaj falan atmayım demi.. bir şey demeyim o zama artık. haklısınız...

hepiniz harika insanlarsınız nasıl güzel güç veriyorsunuz.. teşekkür ederim haklısnız.

peki sizi beğenmediğini söyledi mi yoksa szde tavırlarından mı anladınız bunu.. sonrasında ne yaptınız?

yani o zaman ben mesaj falan atmayım demi.. bir şey demeyim o zama artık. haklısınız...
Atma bence, ağırdan al..ama konuşursanız, ya da o yazarsa tripli de durma. Beğenmedin mi, ısınmadın mı muhabbetlerine girme hiç. Sanki seçici taraf o mu sadece. Belki ilerde ufak bir hareketinden sen de çok pis soğuyacaksın.

Akışına bırak...hayırlısı ise olsun, değilse çok daha hayırlıları çıksın karşına inşallah.

cevabınız için çok teşekkür ederimpeki ne yapayım?

Acele karar vermeyin derim. Akisina birakin zaten bir sure sonra her sey netlesecektir. Baktiniz hala ayni yolunuza devam edersiniz. Kimse icin kendinizi uzmeye degmez. Kimse vazgecilmez degildir unutmayin zamani geldiginde vazgecmeyi de bilmek gerekir bazen. Enerjiniz tutmadi diye kendinizi uzmeyin bos yere belki de karsiniza daha iyi biri cikacaktir. Bazi seyleri insan yasamadan bilemez.

Adam seni çok beğendim aşık oldum öldüm bittim evlenelim deseydi daha inandırıcı mı olurdu?
Zaten daha görmeden görüntülü konuşmalarda "sevgisini" belli ettiğini söylemişsiniz de. Ne sevgisi görmeden 3 haftada?

Haklı bana kalırsa. Yavaş gitmeli.
Hem siz de beğenmeyebilirdiniz.
Hatta hâlâ beğenmeme olasılığınız var.
Oturuşu kalkışı, davranışları, huyları bunlar hemen de karar verilecek şeyler değil.
Ağlamayı sızlanmayı bırakın
Akışına bırakın, kendinizi kaptırmadan, üzerine düşmeden

Allah razı olsun çok haklısn.. aynen böyle yapıcam. zaten ortada bence de hayırlısı olsun..

Öküze bak benzettiği tabire bak.
Yol yakınken bırak bu şahsiyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…