- 26 Ekim 2018
- 239
- 234
-
- Konu Sahibi duygusalzezecik
Oncelikle aglamayin lutfen. Her sey de bir hayir vardir boyle dusunun derim. Belki de enerjiniz tutmadi bu begenmedigi anlamina gelmez.
yani o zaman ben mesaj falan atmayım demi.. bir şey demeyim o zama artık. haklısınız...3 haftadır tanıdığınız biri için gece yarısı 3 te kalkıp ağlamak nedir allasen.? Belki adamın içi pis, huyu suyu kötü, daha tanımıyorsunuz bile niye bu kadar hızlı, bu kadar derin bağlanıyorsunuz?
Akışına bırakın biraz. Hiç üzerine düşmeyin. Bir iki buluşma daha sonra netleşir karşılıklı hisler.
hepiniz harika insanlarsınız nasıl güzel güç veriyorsunuz.. teşekkür ederim haklısnız.beğenmedin mi diyerek neden kendinizi küçültüyosunuz ki olmazsa olmaz yani bu kadar ağlayıp hırpalamayın kendinizi akışına bırakınn üstüne de gitmeyin siz kendinizi çekin o gelsin sizin üstünüze acaba beğenmedi mi diye o sorsun kendine
Benimde başıma gelmişti 5 ay konuşmuştum bende.sadece fotoğraflarda görmüştük birbirimizi.Buluşunca beğenmedi başka durumlarda vardı gerçi ama bende yaşadım yani üzülmeyin belki kafası uymamıştır başka durumlar vardır yada
Atma bence, ağırdan al..ama konuşursanız, ya da o yazarsa tripli de durma. Beğenmedin mi, ısınmadın mı muhabbetlerine girme hiç. Sanki seçici taraf o mu sadece. Belki ilerde ufak bir hareketinden sen de çok pis soğuyacaksın.yani o zaman ben mesaj falan atmayım demi.. bir şey demeyim o zama artık. haklısınız...
bence hemen sonuca ulaşmayın. Olmazsa olmaz bu işler kısmet işi.
Ama benim şahsi fikrim beğenen erkek duramaz, soğuk olamaz.
cevabınız için çok teşekkür ederimpeki ne yapayım?
Atma bence, ağırdan al..ama konuşursanız, ya da o yazarsa tripli de durma. Beğenmedin mi, ısınmadın mı muhabbetlerine girme hiç. Sanki seçici taraf o mu sadece. Belki ilerde ufak bir hareketinden sen de çok pis soğuyacaksın.
Akışına bırak...hayırlısı ise olsun, değilse çok daha hayırlıları çıksın karşına inşallah.
selam güzel bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir.. Moralim aşırı bozuk sizlere danışmak istedim yol istemek için lütfen yardımcı olur musunuz?. 3 haftadır konuştuğum biri vardı ortak arkadaşlar tanıştırmıştı . bu kişi ile görüntülü olarak konuştuk falan sonra dün yaşadığım şehre bir iş için gelmişti buluştuk.. öncesinde görüntülü konuşmada bile sevgisini ilgisini hissettiğim insan dün buluştuk iyi hoş sohbet ettik ama hiç istediğim gibi olmadı en azından görüntülü konuşmadaki kişiyle karşımdaki kişinin tavrı farklıydı. yolumuz aynı devam edicez vs dedi ama soğuktu.. sanırım beğenmedi beni . mesela bunu mesajda bile hissettim sık sık atan kişi atmamaya başladı .ona dün dedim ki bak beğenmedi isen söyle yok gönlü iyi diye ilişkiye devam edilmez dedim. dediği şey şu: beğendim ne eksiğin ya da ne fazlan var ben sadece hızlı gitmek istemiyorum meyve durdukça olgunlaşır ,hızlı tüketmeyelim bir şeyleri daha ilk buluşmaydı vs dedi. ne edeyim ben bilmiyorum o demeden bitireyim mi? siz olsanız ne yapardınız? dün saat 3te uyandım bayağı ağladım istiyordum güzel olsun ama olmadı.. insan beğenmediği insanla neden devam etmek istesin anlamadım. bana yol gösterir misiniz?