- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.821
-
- Konu Sahibi duygusalzezecik
Yapmayın şunu ya lütfen. Kendinize değer verin biraz. Beğenmediysen söyle diyerek kendinizi eziklemişsiniz resmen. O kim Allah aşkına. Beğenmezse paşa gönlü bilir. Anlıyorum sizin duygularınız daha yoğun beğenilmeme hissi herkesi incitir ama şu beyzadelere belli etmeyin içiniz yansada. Totoları kaf dağına çıkıyor sonra.ona dün dedim ki bak beğenmedi isen söyle yok gönlü iyi diye ilişkiye devam edilmez dedim.
selam güzel bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir.. Moralim aşırı bozuk sizlere danışmak istedim yol istemek için lütfen yardımcı olur musunuz?. 3 haftadır konuştuğum biri vardı ortak arkadaşlar tanıştırmıştı . bu kişi ile görüntülü olarak konuştuk falan sonra dün yaşadığım şehre bir iş için gelmişti buluştuk.. öncesinde görüntülü konuşmada bile sevgisini ilgisini hissettiğim insan dün buluştuk iyi hoş sohbet ettik ama hiç istediğim gibi olmadı en azından görüntülü konuşmadaki kişiyle karşımdaki kişinin tavrı farklıydı. yolumuz aynı devam edicez vs dedi ama soğuktu.. sanırım beğenmedi beni . mesela bunu mesajda bile hissettim sık sık atan kişi atmamaya başladı .ona dün dedim ki bak beğenmedi isen söyle yok gönlü iyi diye ilişkiye devam edilmez dedim. dediği şey şu: beğendim ne eksiğin ya da ne fazlan var ben sadece hızlı gitmek istemiyorum meyve durdukça olgunlaşır ,hızlı tüketmeyelim bir şeyleri daha ilk buluşmaydı vs dedi. ne edeyim ben bilmiyorum o demeden bitireyim mi? siz olsanız ne yapardınız? dün saat 3te uyandım bayağı ağladım istiyordum güzel olsun ama olmadı.. insan beğenmediği insanla neden devam etmek istesin anlamadım. bana yol gösterir misiniz?
Bence fazlaca boşlukta olduğunuz, ilgiye ve sevgiye ihtiyaç duydugunuz bi döneminize denk gelmiş ya da başka sıkıntılarla dolmuşsunuz bu olayla dışarı vurabilmişsiniz. En olmadı regl döneminiz yaklaşıyo.Yoksa kalbinizi ciddi ciddi kıracak, kendinizi kökten sorgulamanıza neden olacak bi olay değil bu. Bi de çok mu çirkinim diye annenize sormuşsunuz kıyamam.
Halbuki bu işin fiziksel özelliklerinizle ilgili olan kısmı sandıgınızdan çok daha az, ne çirkin kızlar nasıl adamlarla birlikteler.
Sürece yayılan, insanların birbirlerini dogal ortamlarında zamanla tanıyıp yakınlaştıkları, rollerden ve taktiklerden uzak ilişkiler başka bi dünya.
Ama sizinki gibi gelişen flörtler, ilk buluşmalar nasıl desem biraz oyun oynamak gibi. İyi oynayan, oynarken içtenliğini kaybetmeyen, oyundan keyif alan insanlar bazen keyifli bi tecrübe bazen güzel bi ilişki kazanıyor. Oyuna ayak uyduramayan içinse biraz kırgınlık biraz hüsran kaçınılmaz.
Benim yazdıklarınızdan anladıgım siz bu sekilde iliskilere pek uygun bi insan degilsiniz. Yüz yüze gelmeden gösterilen ilgiye gereginden fazla anlam yüklemissiniz mesela.
Sonra buluşmaya kendinizi bu iş olur diye şartlayarak gitmişsiniz. Bu nedenle de büyük ihtimalle birlikte gecirdiginiz zaman boyunca hani tabiri caizse dünden razı bi imaj çizdiniz. E haliyle olayın bütün heyecanı, gizemi, kovalama dürtüsü, kendini ispatlama arzusu söndü gitti. Erkeklerin cogu bu konuda savanada antilop kovalayan aslan tribine giriyorlar,ilk buluşmada kendini avcı gibi hissedecek, adrenalin tavan yapacak ki sizi çekici bulacak. Siz bu kısmı baştan kaçırdınız sanıyorum.
E sonra yetmemiş buluşma boyunca kendinize güveniniz düşmüş; "benim beğenebileceğim neler var, şu ana kadar konuştuklarımızın ne kadarı gerçek, kendini ne derece dogru tanıtmış, ne kadarı dolu bu adamın" diye adamı tartmak yerine her şeyi fiziksel begeniye indirgeyip beni begenir mi diye kendinizi tartmışsınız.
Hepsini gectim adamın yerine kendinizi koyup, kendinizi yetersiz hissettirecek cümleler kurmak, sen beni begenmedim istemedin galiba bitirelim biz bu görüsmeyi demek nedir konu sahibesi arkadaşım. İlla görüşmeyi kesecekseniz soguk davranışların beni de soguttu ısınamıyorum tekrar deseydiniz öyle kesseydiniz mesela. Size ne onun ne istediginden, siz kendi isteklerinize odaklanın.
Özetle kisilik yapınız bu ise belki de daha dogal yollarla birilerini tanımanız, sosyal medya flortlerinden, bu tarz ilk bulusmalardan uzak durmanız lazım.
görüntülü konuşmada beğendiyse tamamdır yahu ... görüntülü konuşmalarda güzel görünme durumu imkansıza yakın birşeydir... siz yine de çok istekli hevesli görünmeyin nedense son zamanlarda erkekler kaçan kovalanır taktiğini aldılar kadınlardan kendi ellerine o yüzden siz biraz soğuk takılın (tripli değil ama)
Yapmayın şunu ya lütfen. Kendinize değer verin biraz. Beğenmediysen söyle diyerek kendinizi eziklemişsiniz resmen. O kim Allah aşkına. Beğenmezse paşa gönlü bilir. Anlıyorum sizin duygularınız daha yoğun beğenilmeme hissi herkesi incitir ama şu beyzadelere belli etmeyin içiniz yansada. Totoları kaf dağına çıkıyor sonra.
3 haftadır tanıdığın adam için değer mi bunlar abartma.sen de o yazmadıkça yazma bırak peşinden mi koşucaksın.
yazdım bari ben daha mert olayım sen muhtemelen aradığını bulmadın ondan 360 derece değiştin cevap yazma birdaha görüşmeyelim dedim .dediği sey özür dilerim:) . engelledim
cnm nwe gerek vardı bunları yazmaya Allahın kekeosuna niye kendini ezdiriyorsun ki hiç bişe yazmadan engelle ya da numarasını sil şimdi, o sürüngen ne kadar yakışıklı mükemmel erkeğim diye dolaşacak yapmayın bunu ya Allahaşkına
Aradığını bulamadın yazmanız da gereksiz ki, illa birşey yazacaksınız yüz yüze görünce elektrik alamadım falan yazıp sizin beğenmediğinizi vurgulayan birşey yazsaydınız. Burda yine beni beğenmedine getirmişsiniz konuyu.Sildim zaten :) bir daha yazma dedim. Önce engelledim sonra neden bu kadar önemseyim ki dedim :) sildim sadece...
Aradığını bulamadın yazmanız da gereksiz ki, illa birşey yazacaksınız yüz yüze görünce elektrik alamadım falan yazıp sizin beğenmediğinizi vurgulayan birşey yazsaydınız. Burda yine beni beğenmedine getirmişsiniz konuyu.
Aradığını bulamadın yazmanız da gereksiz ki, illa birşey yazacaksınız yüz yüze görünce elektrik alamadım falan yazıp sizin beğenmediğinizi vurgulayan birşey yazsaydınız. Burda yine beni beğenmedine getirmişsiniz konuyu.
Sildim zaten :) bir daha yazma dedim. Önce engelledim sonra neden bu kadar önemseyim ki dedim :) sildim sadece...
Hayır siz ben senden elektrik alamadım diyecektiniz :) hakkınızda yok hayırlısı olsun...Elektrik alamadın da aynı kapıya çıkıyor sanki :).. Ya zaten önemli değil begenmemesi insanc açıklama yapabilirdi.. Ama zaten çok kız arkadaşım oldu sayısız dediğinde başlamamalıydım hiç..
Hayır siz ben senden elektrik alamadım diyecektiniz :) hakkınızda yok hayırlısı olsun...
önemsemeyen insan hiç bişey sölemezdi gerek yok çünkü olmayınca vazgeçmek orda bırakmak gerek açıklama yapmaya bişeyleri illa didiklemeye gerek yok ki niye kendini küçültüyorsun şimdi sana saygımı duydu saqnıyorsun umrunda bile değil hatta kıçı kaf dağında başka kızlara yürüyecek lütfen bak lütfen diyorum bundan sonra bu hataları yapma ağır yazıyorum silkelen kendine gel diye yapmaaaaaaaaaaaaa
sizin o gece üçlerde uyanıp ağlamak isteği getirdiğiniz aşk karşı taraf içinde ilk görüşte olmalıydı.
öyle meyve dalda sallanır sallandıkça ballanır bakalım Mevlam ne eyler neylerse güzel eyler minvalinde bi şey söyletmez adama..
bence o ayrılmadan siz ayrılın