Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

tuna güzel isim benim düşündüğüm isimler şunlardı;
göktuğ, aytuğ ,ekin ,ege ,barkın ,baran aklıma gelenler bular

senin düşündüklerinde güzelmiş canım.bakalım daha karar verene kadar baya bi değişime uğrar sanırım..sen karar verdinmi kızının ismine?

simge , nehir , damla ,tanem büyük ihtimalle nehir düşünüyorum..

Evet o güne kadar çok değişir :KK6::KK6::KK6::KK6:

dur buna da cevap yazayım öyle çıkayım :)) nehir çok hoşmuş gerçekten birde damlayı beğendim. bu sfere gerçekten çıkıyorum görüşürüz canııım

Öncelikle hayırlı olsun :KK71: Bende 11. haftanın ıcındeyım bende merk edıorum en erken nezmn bellı olr kızlar en erken nezmn ogrendınz bı dıyıverın hele :))

hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz:13:
bana 12.haftada kız gbi gördüm dedi doktor ama kesin değil demişti 17. ve 18. haftada yine gittim bebeğim göstermiyor doktor kız ihtimali yüksek ama süpriz olabilirde diyor,gösterene kadar beklicem:KK1:

hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz:13:
bana 12.haftada kız gbi gördüm dedi doktor ama kesin değil demişti 17. ve 18. haftada yine gittim bebeğim göstermiyor doktor kız ihtimali yüksek ama süpriz olabilirde diyor,gösterene kadar beklicem:KK1:

Ne dıosunnnnn 17 ve 18 dedıgın cok uzun arkadasm :))) yanı 1 bucuk ay sonra 4 bucuk aykken nasıl gostermıomus kendını sımdıden baslamıs nazlara :))) valla bana yuzde versede olur bende kızım olmasını cok ıstıorum ama ıcıme erkek doguyo sonra dıorum kendıne gel saglıklı olsunda erkek kız ıkısıde evlat dıyorum ama ıcım bıraz daha kıza kırık ıste ALLAH ın bıldıgını kuldn saklayamam kı :KK69:

(table)

1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS 2011 / 18 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

2 / GUNEBKN / ERKEK BEBEK / 7 NİSAN 2011 / 5 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2011 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

6 / GRHSHR / KIZ BEBEK (MELEK) / 5 MART 2011 / 5 ARALIK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

7 / EZKEN / KIZ BEBEK (ESİLA) / DOĞUM EKİMİN SON HAFTASI / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

8 / ECZİLAYDA / ERKEK BEBEK / 28 NİSAN 2011 / 2 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

9 / NURPEKER / MİNİŞİ GELİCEK / 10 MART 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

10 / BURCU_ZDMR / ERKEK BEBEK / DOĞUM TARİHİ 4 KASIM 2011 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

11 / KOMAGENE / KIZ BEBEK GİBİ /16 MAYIS 2011 / 20 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

(TABLE)

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun :KK71: Bende 11. haftanın ıcındeyım bende merk edıorum en erken nezmn bellı olr kızlar en erken nezmn ogrendınz bı dıyıverın hele :))

hayırlı olsun sanada canım

ıkılı testte bazen cıkabılıyomuş

yarın ıkılı test yaptırıcam sen yaptırdınmı?

Ne dıosunnnnn 17 ve 18 dedıgın cok uzun arkadasm :))) yanı 1 bucuk ay sonra 4 bucuk aykken nasıl gostermıomus kendını sımdıden baslamıs nazlara :))) valla bana yuzde versede olur bende kızım olmasını cok ıstıorum ama ıcıme erkek doguyo sonra dıorum kendıne gel saglıklı olsunda erkek kız ıkısıde evlat dıyorum ama ıcım bıraz daha kıza kırık ıste ALLAH ın bıldıgını kuldn saklayamam kı :KK69:

bende kız dılıyorum tabıkı saglıklı olsun en basta

Allah gonlumuze gore versın:KK49:

X