klomen ilaci bana hic yaramadi bnm kistlerim yetmezmis gibi birde klomen hapi da kist yapmisti bana sonra dr.umu degistirdim surekli bana klomen ilacini dayadi yaklasik 10ayi gecgin bir sure kullandim klomeni ne bir yumurta takibi ne bir sey yapmisti sonra dr.umu degistirdim sukurler olsun ki bu dr.da oldu yeni dr.mada soylemistim ne kadar klomen kullandigimi o bile meslektasina demisti bukadar uzun sureli kullanildigi takdirde kesinlikle klomen ilaci kist yapiyor demisti zaten klomen vermedi bana hemen prengly ignesi verdi catlama ignesi falan ilk asilamayi subat ayinda oldum olmadi ilki sonra mart ayindada ikinci oldum sukurler olsun ki tutdu ama dr.um ikinci asilama olmadan once yumurta takibi yaparken bana diyordu rahimin gebelige hazirlaniyor falan demisti yumurtaliklarim sisdikce rahimde sisiyormus gebe kalmadan once hazirlik yapiyormus rahim bana boyle dedigi zaman dr.dedim iannmiyorum diye ama inanmam lazimmis cunku dedigi gibide oldu anlayacagin bu islerde dr.cok onemli yaklasik bir yili mi yedi oteki dr.birde psikolojik acisini hic saymiyorum bile ama neyseki bitti kabus sukurler olsun ki bebisler var
....amin tatlim insallah hepberaber herkes saglikla kucagina almak nasip eder