Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

evet rabbim bağışlarsa ikizlerim olcak.tabi biraz zor geçiyor ama hamdolsun iyiyim.kötünün iyisi diyelim :):):):) hayırlısıyla bi kucağıma alayım ne isterim başka.

ne güzel maşallah...sonuçta vücudunda 2 tane daha can taşıyorsun..bol bol ebze ,meyve tüket cnm...

evet cnm 5+6 yarın 6 haftalık olucaksın...1yada2 hafta sonra kalp atışını görürsün

10 gun sonra dedı dun gittiğim doktor
ama asıl gitmek ıstedıgım doktora salı gunu gıdıcem bakalım o ne diyecek
yaklaşık aynı şeyleri söyler herhalde

peki sen ??
birde bu kalp olayı senın basına geldımı hiç ?

ne güzel maşallah...sonuçta vücudunda 2 tane daha can taşıyorsun..bol bol ebze ,meyve tüket cnm...

tüketmez olur muyum ? özellikle armut a aş eriyorum kaç aydır bi ondan tiksinmedim :) ikiz gebeliğin en güzel yanı iki can ın tekmelerini hareketlerini bi arada hissetmek.muhteşem bir duygu.

onun yanı sıra annelik tartışılmaz bir duygu .eşime hep diyorum siz erkekler çok şanssızsınız.böyle yüce bir duygu ve güzellikten mahrumsunuz. :)

10 gun sonra dedı dun gittiğim doktor
ama asıl gitmek ıstedıgım doktora salı gunu gıdıcem bakalım o ne diyecek
yaklaşık aynı şeyleri söyler herhalde

peki sen ??
birde bu kalp olayı senın basına geldımı hiç ?

cnm ben bugün 21+5 teyim...salı günü vajinadan bakarsa belki kalp atışını görebilir..

evet bendede bazen oluyor kalbimdehızlı atma,sıkışma bunun nedeni vücudumuz 2 kat daha hızla kan pompalamaya başladığı için..

cnm ben bugün 21+5 teyim...salı günü vajinadan bakarsa belki kalp atışını görebilir..

evet bendede bazen oluyor kalbimdehızlı atma,sıkışma bunun nedeni vücudumuz 2 kat daha hızla kan pompalamaya başladığı için..

ooo senn yarılamışsın maşallah :)
inşallah Allah ım bizede nasip eder o günleri
vajinadan dedinde daha ne kadar vajinadan bakarlar :KK43:
ben bir vajınısmusluyum ne kadar aşsamdaa muayne konusunda sorunluyum
birde daha dun muayne oldu bide salı gunu tekrar tekrar muayne olmaktan bi zarar olmaz dimii
kendımı cok cahıl hıssedıyorum hayatımda ilk defa bööyle oldum
peki ne zaman oldu ilk sende su anda cok erken degılmı seninki artık ilerlemiş normaldirde

tüketmez olur muyum ? özellikle armut a aş eriyorum kaç aydır bi ondan tiksinmedim :) ikiz gebeliğin en güzel yanı iki can ın tekmelerini hareketlerini bi arada hissetmek.muhteşem bir duygu.

onun yanı sıra annelik tartışılmaz bir duygu .eşime hep diyorum siz erkekler çok şanssızsınız.böyle yüce bir duygu ve güzellikten mahrumsunuz. :)

aynen cnm ..allahım bu ne güzel duygudur binlerce şükürler olsun rabbime...rabbimin sevgisinden sonra en büyük sevgi evlat sevgisiymiş gerçekten herşeyin üstündeymiş.

rabbim tüm kadınlara bu duyguyu tatdırsın inşallah.

rabbim tamamına erdirsin ..yavrularınızı size bağışlasın..

ben de çoookk anne olmakk..bu duyguyu tatmak istiyorumm....:KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar::nazar:

ooo senn yarılamışsın maşallah :)
inşallah Allah ım bizede nasip eder o günleri
vajinadan dedinde daha ne kadar vajinadan bakarlar :KK43:
ben bir vajınısmusluyum ne kadar aşsamdaa muayne konusunda sorunluyum
birde daha dun muayne oldu bide salı gunu tekrar tekrar muayne olmaktan bi zarar olmaz dimii
kendımı cok cahıl hıssedıyorum hayatımda ilk defa bööyle oldum
peki ne zaman oldu ilk sende su anda cok erken degılmı seninki artık ilerlemiş normaldirde

yarıyı biraz geçtim:KK20::KK20::KK20:günler geçmek bilmiyor..

cnm dr ultrasyonu hassassa karından da görebilirsin...vajinadan muayenenin herhangi bir zararını görmedim...

vajinadan muayene olmak istemezsen dr söyleyebilirsin bu sana kalmış cnm.

yarıyı biraz geçtim:KK20::KK20::KK20:günler geçmek bilmiyor..

cnm dr ultrasyonu hassassa karından da görebilirsin...vajinadan muayenenin herhangi bir zararını görmedim...

vajinadan muayene olmak istemezsen dr söyleyebilirsin bu sana kalmış cnm.

dun soyledım ama baska turlu olmaz dedıler
inşallah cok sürmez bide ona stres yapıyorum
Allah ım saglık versınde dayanırım hepsne

ben geldim nasilsiniz bakalim bugun yine halsizdim ama simdi kendimi cok iyi hissediyorum sukurler olsun :KK16:

selaaam kızlar biz geldik oğluşumla.dr a gitim bugün..bana baya kilo almışsın çok şaşırdım dedi:KK1::KK1:Allahtan oğlumda almış..çok iyi Rabbime şükür..yine bize dil çıkardı..pek hareketli değildi.sanırım yeri daraldı diye:)) benden haberler böyle sizde ne var ne yok??

selaaam kızlar biz geldik oğluşumla.dr a gitim bugün..bana baya kilo almışsın çok şaşırdım dedi:KK1::KK1:Allahtan oğlumda almış..çok iyi Rabbime şükür..yine bize dil çıkardı..pek hareketli değildi.sanırım yeri daraldı diye:)) benden haberler böyle sizde ne var ne yok??

şükür geldin çok merak ettim vallahi...bebiş ve sen kaç kilosun bakalım

X