- 25 Temmuz 2011
- 695
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
ütülemek kaldı dıyınce benım daha yenı dogdudugunda gıydırecek 1 takımım war :) baska hazırlıgım yok gecmı kaldım dıe ya demek 10 gun once gelıorsa kasımda mı gelcek bızım kızlar hayırlısı olsn canm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın odayıda bulmusken kacırma bende beyaz baktım ama yapıp yapnankta karrasızım hayırlısı canımdaha canta hazir degil sadece onlari akiticam utuleyip koyacam okadar oda gelince oda yida gidip sparis verip kismetse kasimin ucuncu haftasi falan gelmesini isteyecem ve cunku aralik 2verdi dr bana biliyorsun ki kizlar genelde 10gun daha erken gelirler birde yurt disinda yasiyorum beyaz mobilyayi cok zor buldum
tirkiyeden bu senede toz pembe ve beyazli ozel bir cibinlik yaptirdim oyuzden o odayi kacirmama lazim burda cesit az ve guzel seyler bulmakda zaman aliyor
cantaya tabikide erken daha kemirme sen icini rahat tut
ne kadarlık hamilesin canım bende çok zayıfım 41 le kaldım şimdi 46 oldum boyumda 1 70 göbişim kocaman oldu bana göre ama herkes gülüo gaz o gaz dieekimse beni ciddiye almıoo
tablo hazırlıyorum bebeğin doğum tarihi,cinsiyeti,sat,yazarmısınız?
(table)
1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS 2011/ 18 ŞUBAT 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
2/ GUNEBKN / ERKEK BEBEK / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2011/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
6 / GRHSHR / KIZ BEBEK (MELEK) / 5 MART 2011 /5 ARALIK 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
7 / EZKEN / KIZ BEBEK (ESİLA) / DOĞUM EKİMİN SON HAFTASI / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
günaydın canım herhangı krem kullanmıyorum doktorum karnım ıcın krem yazdı onuda bugun alıcam ınsallah kullanırım o dogumdan snra kullanıması gerekıor dıe bılıyorum ama sanırım yanlış
slm kızlar hepinizin bebeişi bende büyük galiba hepiniz benim bebeğimin abileri ablaları olacaksınız heralde :)
bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama çok merak ediyorum. Ne zaman öğrenirim bende sizin gibi kızım veya oğlum olacak demek istiyorum. (eli yüzü düzgün aklı bütün olsun anneini bbasını sevsin öçnemli değil ama merak işte) :)
tablo hazırlıyorum bebeğin doğum tarihi,cinsiyeti,sat,yazarmısınız?
günaydııııınn ve merhabalar benimde ilk bebeğim inşallah ekimin son haftası kucağımıza alacağız yavrumu 33+6 haftalık hamileyim bir kızım olcak adı esila olcak inşallah göğüs ucu kremi için size bir tavsiyem olcak eğer natural ürün kullanmak istiyorsanız ve sürsemde bebeğim emerken zararı olmasın diyosanız organic bir ürün kullanıyorum ben bella b nıpple nurture butter ürün adı arı sütü ile yapılmış ve gerçekten faydası var ilk aylarda göğsümde yarıklar oluşmuştu ii geldi bana belki bir fqaydası olur ama fiyatını bilmiyorum banada görümcem getirdi her eczanede varmı bilmiyorum sanırım büyük eczanelerde var
hayırlı olsun cnm maşallah günün az kalmış...darısı bize inşallah..kaç kilo aldın???
amin cnm inşallah darısı hepinizin başına ben 5 kilo aldım ama kızım maşallah 2 buçuk kiloya yakın şu anda :) zaten kilolu hamile kalmıştım ii oldu 81 kiloyla kaldım şu an 86 kiloyum
anladım cnm....karnn için kremden memnun kalırsan bana önerirsin...ben henüz kullanmıyorum.
Bu sene erkek senesi diyorlardı maşallah herkesin kız bebeği olucak
günaydııııınn ve merhabalar benimde ilk bebeğim inşallah ekimin son haftası kucağımıza alacağız yavrumu 33+6 haftalık hamileyim bir kızım olcak adı esila olcak inşallah göğüs ucu kremi için size bir tavsiyem olcak eğer natural ürün kullanmak istiyorsanız ve sürsemde bebeğim emerken zararı olmasın diyosanız organic bir ürün kullanıyorum ben bella b nıpple nurture butter ürün adı arı sütü ile yapılmış ve gerçekten faydası var ilk aylarda göğsümde yarıklar oluşmuştu ii geldi bana belki bir fqaydası olur ama fiyatını bilmiyorum banada görümcem getirdi her eczanede varmı bilmiyorum sanırım büyük eczanelerde var
bende kız senesı dıye duydum hatta cını takvımden baktım erkek dıordu ama kız oldu hayırlısı olsun elı ayagı sag salım gelsın ınsallah alıcam o bahsetıgınız gogus ucu kremınıde alcam bırazdan cıktıgımda ben hıc umursamadam gogusumdekı yarıgı :) bısıy olmaz sanıyorum ama kalırmı kı
(table)
1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS 2011/ 18 ŞUBAT 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
2/ GUNEBKN / ERKEK BEBEK / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2011/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
6 / GRHSHR / KIZ BEBEK (MELEK) / 5 MART 2011 /5 ARALIK 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
7 / EZKEN / KIZ BEBEK (ESİLA) / DOĞUM EKİMİN SON HAFTASI / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
8 / ECZİLAYDA / ERKEK BEBEK / 28 NİSAN 2011 / 2 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar
9 / NURPEKER / MİNİŞİ GELİCEK /10 MART 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar
ezken tşk ederım canım gecen basıma bıısy geldı sızınle paylasmak ıstıyorum cok üzüldüm ya fırına gıttım hamur satıyormusnz dedım kadın wardı orda 40 yaslarında hayr dedı bırde kadın olcak pazardakı adamlar bıle ıstemeden verıyorlar hamıle diye kadın satmıyporuz ama bu seferlık verelım sana dıyıp verseydı zaten parayla sabahın sıcagında baska fırına gıttım ama ne yoruldum anlatamam uzaktı dıger fırın nyse allah herkezn gonlune gore versın