Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

ütülemek kaldı dıyınce benım daha yenı dogdudugunda gıydırecek 1 takımım war :) baska hazırlıgım yok gecmı kaldım dıe ya demek 10 gun once gelıorsa kasımda mı gelcek bızım kızlar hayırlısı olsn canm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın odayıda bulmusken kacırma bende beyaz baktım ama yapıp yapnankta karrasızım hayırlısı canım

ne kadarlık hamilesin canım bende çok zayıfım 41 le kaldım şimdi 46 oldum boyumda 1 70 göbişim kocaman oldu bana göre ama herkes gülüo gaz o gaz diee kimse beni ciddiye almıoo

canım 28 haftalık hamileyim 88 hamiş kaldım sonra ılk uc ay 82 e düştüm suan yıne 88 lerdeyim :)1:80 boyum karnım hiç yok denecek kadar kayınvalıdem bıle ınanmıo sen hamılemısn dıe bırde bol seyler tercıh edıorum bebiş sklmasın dıe esımde actı gobegımı gosterdı bak nasıl bellı deıl bbelı ıste dıe

tablo hazırlıyorum bebeğin doğum tarihi,cinsiyeti,sat,yazarmısınız?

05 mart kızım olcak melek adı 5 aralık dogucak ınsallah

Son düzenleme:
Günaydın canım herhangı krem kullanmıyorum doktorum karnım ıcın krem yazdı onuda bugun alıcam ınsallah kullanırım o dogumdan snra kullanıması gerekıor dıe bılıyorum ama sanırım yanlış

anladım cnm....karnn için kremden memnun kalırsan bana önerirsin...ben henüz kullanmıyorum.

Bu sene erkek senesi diyorlardı maşallah herkesin kız bebeği olucak

günaydııııınn ve merhabalar benimde ilk bebeğim inşallah ekimin son haftası kucağımıza alacağız yavrumu 33+6 haftalık hamileyim bir kızım olcak adı esila olcak inşallah göğüs ucu kremi için size bir tavsiyem olcak eğer natural ürün kullanmak istiyorsanız ve sürsemde bebeğim emerken zararı olmasın diyosanız organic bir ürün kullanıyorum ben bella b nıpple nurture butter ürün adı arı sütü ile yapılmış ve gerçekten faydası var ilk aylarda göğsümde yarıklar oluşmuştu ii geldi bana belki bir fqaydası olur ama fiyatını bilmiyorum banada görümcem getirdi her eczanede varmı bilmiyorum sanırım büyük eczanelerde var

cnm bana 12+3 te dr erkek demişti...17+4 te kız old...belli oldu.erkense biraz bekle cnm cinsiyeti için sonra şoka uğruyorsun:90::90::90:

günaydın arkadaşlar. bende katılabilirmiyim aranıza. daha çok yeni ama bende ilk bebeğime hamileyim.

hayırlı olsun cnm maşallah günün az kalmış...darısı bize inşallah..kaç kilo aldın???

bu arada benim sat belli değil çünkü polikistik over hastasıyım yılda 2 veya 3 kez adet görüyorum mucize olarak hamile kaldım ama doğum yapacağım tarih 29 ekim kızım olcak 33+6 haftalığız

hayırlı olsun cnm maşallah günün az kalmış...darısı bize inşallah..kaç kilo aldın???

amin cnm inşallah darısı hepinizin başına ben 5 kilo aldım ama kızım maşallah 2 buçuk kiloya yakın şu anda :) zaten kilolu hamile kalmıştım ii oldu 81 kiloyla kaldım şu an 86 kiloyum

amin cnm inşallah darısı hepinizin başına ben 5 kilo aldım ama kızım maşallah 2 buçuk kiloya yakın şu anda :) zaten kilolu hamile kalmıştım ii oldu 81 kiloyla kaldım şu an 86 kiloyum

allah kurtarsın cnm inşallah bizim içimde zaman su gibi akıp geçsin inşallah

anladım cnm....karnn için kremden memnun kalırsan bana önerirsin...ben henüz kullanmıyorum.

Bu sene erkek senesi diyorlardı maşallah herkesin kız bebeği olucak

bende kız senesı dıye duydum hatta cını takvımden baktım erkek dıordu ama kız oldu hayırlısı olsun elı ayagı sag salım gelsın ınsallah alıcam o bahsetıgınız gogus ucu kremınıde alcam bırazdan cıktıgımda ben hıc umursamadam gogusumdekı yarıgı :) bısıy olmaz sanıyorum ama kalırmı kı

Merhaba kızlar. Çevredeki safsata yayan ve boş konuşanlardan sonra gerçekten hamile insanlarla konuşmak çok güzel. Hele ki ilk bebek olunca insan endişe ve sevinç yumağı gibi oluyor. Benim de ilk bebeğim. Sat 28 Nisan . 20 haftalık oğluşum hem 13. de hem 18. haftada erkek olduğu teyit edildi. Ben milleti mavi almayın Mor ve pembe dışında her renk kabulüm diye tembiihledim ama şehzadem diye iyice alıştırdım kendimi.
Bebişimi beklemek çok zor oluyor 3lü testi de atlattım Allaha şükür şimdi gözümü korkuyla şeker yükleme testine çevirdim. Çünkü kusmalarım geçse de bulantılarım hala geçmedi. Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

cnm panik olma bu göğüs çatlağı için değil göğüs ucu çatlağı için ama aynı markanın karın çatlağı için olanıda var benim 3 aylık falanken göğüs uçlarım yarılmıştı sürekli kanıyodu inan 2 günde yumuşattı doğumdan 1 hafta önce kullanmaya başlıcam allah nasip ederse göğsünü silmedende emzirebiliyosun

ezken tşk ederım canım gecen basıma bıısy geldı sızınle paylasmak ıstıyorum cok üzüldüm ya fırına gıttım hamur satıyormusnz dedım kadın wardı orda 40 yaslarında hayr dedı bırde kadın olcak pazardakı adamlar bıle ıstemeden verıyorlar hamıle diye kadın satmıyporuz ama bu seferlık verelım sana dıyıp verseydı zaten parayla sabahın sıcagında baska fırına gıttım ama ne yoruldum anlatamam uzaktı dıger fırın nyse allah herkezn gonlune gore versın

Son düzenleme:

ya sorma milletde acıma duygusu merhamet falanda yok onu bunu bırak artık otobüste kimse yer vermiyo ağırlaştım artık zaten hareket etmekte zorlanıyorum mecbur kalmadıkca bi yere gitmiyorum napim bön bön yüzüme bakıyolar otobüse binince kaç kez yaşadım nasıl sinir bozucu anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…