Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

benımde boyum uzun karnım yayık ecz gıttıgım sız hamılemısınız dıor :KK70: ırı yapıyılım gobegım fazla cıkmadıgı ıcın herkez sasıor bende anlam weremedım

23 haftalığım 6 kilo aldım. sadece göbeğim var. boyumda uzun.bezelye yutmuş tırtıl aaa basket topu bunlar bana yapılan benzetmeler.garipsemelerine gelince zayıfım ya 30 kilo falan almam bekleniyordu herhalde bir anda az alınca bozuldular:KK53::KK53:

cok ama cok seviyesiz benzetmeler bnce....seni cekmediklerden o davranislar bnce sen hic takma havali havali gze inadiya sen degmez takmaya dusunmeye

benımde boyum uzun karnım yayık ecz gıttıgım sız hamılemısınız dıor :KK70: ırı yapıyılım gobegım fazla cıkmadıgı ıcın herkez sasıor bende anlam weremedım

ne kadarlık hamilesin canım bende çok zayıfım 41 le kaldım şimdi 46 oldum boyumda 1 70 göbişim kocaman oldu bana göre ama herkes gülüo gaz o gaz diee:KK1: kimse beni ciddiye almıoo:KK19:

:63:

nasil yani uc sefer aliyorlar anlamadim orasini....

cinsiyet ilgili berraksu yasadi ikinci sayfada sanirim konusmustuk az once bak oraya gorursun....kiz kusura bakma unuttum vallhi kac haftalikdin...

offfff biri liste yapsin ikinciye soruyorum aynisini resmen:KK52:

berraksunun yazisini gorunce kafam karisti iyice:KK9: neyse artik bekleyip gorcez.
23+2 haftaligim. Kismet olursa 11 ocak 2012 dogum yapcam. Kizcem olursa adinida Alissa koycaz Insallah:)):KK16:[/QUOTE]

cok guzel bir isim allah ismi gibide kaderinide kendisinide guzel yapar insallah....ama sen 23haftaliksin iyice netletmisdir ki seninki

aaaaaaaa ne olmus bu millete boyle bebekleriniz saglik limi bitti.....

sizde bahane vernlere diyin bebegim cok saglikli diyin allah allah ilk kez duydum hamile bayanlara bahaneler sifat takmalar ne kadar ukala bir tavir

bende dediğn gibi yapıyorum.kıskananlar çatlasın dimi ama

aynen oyle onlari gorunce dahada havalan kasila kasila yuru burnundan kil aldirma bnde beni kiskanani aninda anlarim onunla asla kusmem aksine konusrum
ama onu sinir edici laflar derim oda daha cok icini yer durur:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Sagol Evanur canim benim, Insallah hepimizin hersey gonlune gore olur.:emir_bebek::nazar:
iste ilk defa bebis sahibi olunca insan boyle heyecanla napcagini sasiriyor.:KK1:

Sagol Evanur canim benim, Insallah hepimizin hersey gonlune gore olur.:emir_bebek::nazar:
iste ilk defa bebis sahibi olunca insan boyle heyecanla napcagini sasiriyor.:KK1:

rica ederim ne demek tabiki olur ilk heyecan herseyin ilki boyle degilmidir insallah insallah temmennimiz bu isde.....

Benide eklermisin:)
benim kuzucugumda 11 ocak 2012 dogacak
kiz- Alissa (umarim,insallah)
23+2 haftamdayim ama 24 yazabilirsin.:KK16:

ayrica herkese iyi geceler. Sabah erken kalkiyorum okul,is,bebis of offf:44:

Mrb kizlar beni de ekler mısınız benim Şubat 28 kızım olacak isim cemre bu arada 17. Haftadayim:KK39:

(table)

1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS / 18 ŞUBAT 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::nazar::nazar:

2/ GUNEBKN / ERKEK BEBEK / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::nazar::nazar:

3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT / 2 ARALIK 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::nazar::nazar:

4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::nazar::nazar:

5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::nazar::nazar:

(table)

Son düzenleme:
slm kızlar hepinizin bebeişi bende büyük galiba hepiniz benim bebeğimin abileri ablaları olacaksınız heralde :)

bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama çok merak ediyorum. ne zaman öğrenirim bende sizin gibi kızım veya oğlum olacak demek istiyorum. (eli yüzü düzgün aklı bütün olsun anneini bbasını sevsin öçnemli değil ama merak işte) :)

X