Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

walla o kadar ayıp kı ya erkek dese ne anlıcak dıcem bunu kadın dedı ya yazık ona bende ole gerekmedıkce cıkmıyorum ama bugun cıkcam pazar war ecz gıtmem gerekıor pazardan nasl gelcem cok merak edıorum

walla o kadar ayıp kı ya erkek dese ne anlıcak dıcem bunu kadın dedı ya yazık ona bende ole gerekmedıkce cıkmıyorum ama bugun cıkcam pazar war ecz gıtmem gerekıor pazardan nasl gelcem cok merak edıorum

kesinlikle katiliyorum sana olsun tatlim rabbim onunda emin ol islerini rast getirmez cunku karnindaki sabinin bile hakki gecti olsun allah gordu sorun degil gerisi.....

ayyyy turkiyenin pazarlari ama sevenlerde var o kalabaligi artik sabrede sabrede gidecen ne yapacan

Merhaba kızlar. Çevredeki safsata yayan ve boş konuşanlardan sonra gerçekten hamile insanlarla konuşmak çok güzel. Hele ki ilk bebek olunca insan endişe ve sevinç yumağı gibi oluyor. Benim de ilk bebeğim. Sat 28 Nisan . 20 haftalık oğluşum hem 13. de hem 18. haftada erkek olduğu teyit edildi. Ben milleti mavi almayın Mor ve pembe dışında her renk kabulüm diye tembiihledim ama şehzadem diye iyice alıştırdım kendimi.
Bebişimi beklemek çok zor oluyor 3lü testi de atlattım Allaha şükür şimdi gözümü korkuyla şeker yükleme testine çevirdim. Çünkü kusmalarım geçse de bulantılarım hala geçmedi. Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

cnm hayırlı olsun...testlerinde tertemiz çıkar sen hiç merak etme.

bende renklere çok bağlı kalmak istemiyorum...daha çok beyaz ve sarı seviyorum ben:KK9::KK9::KK9:

slm kızlar bende ılk bebegıme hamıleyım

henuz 4 aylık evlıyım ve 11 haftalık hamıleyım :)

herkese hayırlı ve saglıklı dogumlar dılerım

(table)
1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS 2011/ 18 ŞUBAT 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

2/ GUNEBKN / ERKEK BEBEK / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2011/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

6 / GRHSHR / KIZ BEBEK (MELEK) / 5 MART 2011 /5 ARALIK 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

7 / EZKEN / KIZ BEBEK (ESİLA) / DOĞUM EKİMİN SON HAFTASI / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

8 / ECZİLAYDA / ERKEK BEBEK / 28 NİSAN 2011 / 2 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

9 / NURPEKER / MİNİŞİ GELİCEK /10 MART 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar
(table)

Son düzenleme:
Selam kızlar hayırlı cumalar :KK71: Bende ilk bebekime hamileyim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyipte olmayanlarada tez vakitte nasip etsin:KK49:

günaydıııın kızlar.berraksu canım eklemişsin benide listeye sağol canım:KK71: benim sat 7 nisan bu arada oğluşumun doğumu 5 ocak gibi görünüyor ama beklermi bilemem:))

(table)

1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS 2011 / 18 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

2 / GUNEBKN / ERKEK BEBEK / 7 NİSAN 2011 / 5 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2011 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

6 / GRHSHR / KIZ BEBEK (MELEK) / 5 MART 2011 / 5 ARALIK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

7 / EZKEN / KIZ BEBEK (ESİLA) / DOĞUM EKİMİN SON HAFTASI / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

8 / ECZİLAYDA / ERKEK BEBEK / 28 NİSAN 2011 / 2 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

9 / NURPEKER / MİNİŞİ GELİCEK / 10 MART 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

10 / BURCU_ZDMR / ERKEK BEBEK / DOĞUM TARİHİ 4 KASIM 2011 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

Son düzenleme:
slm kızlar bende ılk bebegıme hamıleyım

henuz 4 aylık evlıyım ve 11 haftalık hamıleyım :)

herkese hayırlı ve saglıklı dogumlar dılerım

sende bendesnın canım bende yenı evlıyım 4 ayımda hamiş oldum suan 7 aylık ınsallah sag salım glırler cok heycanlıyım dusukce bırde mutluu

sende bendesnın canım bende yenı evlıyım 4 ayımda hamiş oldum suan 7 aylık ınsallah sag salım glırler cok heycanlıyım dusukce bırde mutluu

ne güzel bekletmemiş minikleriniz sizi:nazar::nazar: ben bekledim mucizemi 2 sene kadar ama olsun benimle ya o bana yeter.Allahım hepimizinkileri korusun

X