- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.121
http://lbdf.lilypie.com/okpPp3.png
sadece bu kısmı yapıştır tamam mı
sadece bu kısmı yapıştır tamam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte o çizelge kısmını bulamıyorum yaa.profili tıklayınca neresinde kalıyoo.. sağ tıklayıp yapıştır diyorum.ama yapıştır seçeneği seçilemiyorr
en yukarda profilim kısmı var ya gir oraya kişisel tercih bölümünde var çizelge diye seçenek.çizelgenin yanındaki kalem işaretine tıkla yanı açılır zaten oraya yapıştır.
aa evet sonunda gördümm..uğraştırdım ikinizi de..teşekkür ederimm.. inş.olmuştur
olmuş olmuş güzel olmuş hemde:))
sağol canımm.. ayy bunda bile heyecanlandımm.. bebeki kız yapmışım yanlışlıkla.. henüz minnacıcık oldugu için ne oldugunu bilmiorumm malesef
olsun:) isteyince değiştirrisin artık öğrendin nasılsa
iyi geceler bu arada ben kaçıyorum
gezin bakalım gezin.maşşallah..Allah 40. haftayı da göstersin:)
ağzından bal damlıyor maşallah...hepimize inşallah...eccük özlediniz dimi beniii
kızıma çok talip var
özledik tabi özlemezmiyiz..hem sen benim gelinimi nerelere götürdün bakim...ve talip olanlar kimmiş.siinirlenirim bak...oğlum illa isterim diyo annesi başlık parası falan neyse verelim sen kızını bize ver olmaz mı??
ooo yolun yarısını bitirenler var :) aman Allahım sizin göbüşlerinizde pek bi yakışmıştır şimdik:)
biz daha yolun başındayız yaww... daha doktora bile gitmedm 1 hafta nasıl gecicek bakalım...
önce sağlığını düşünüyorum sonra cinsiyetini
kızımı renkli ultrasyonda gördüm
eşimle kararımız kızıma 50 yaşına kadar evlilik yok
oğlucuğuna söyle aşk meşk işlerine şimdi başlamasınkız anası olmak ne zormuş her yerde talip,,,dr amcamız kendi oğluna istiyor
bak kızıma
Eki Görüntüle 268215 gören maşallah desin lütfen
hepinizin gözü aydın arkadaşlar benim de ilk bebeğim çok karmaşık duygular yaşıyorum çok mutlu olmakla beraber çokta endişeliyim şu sıralar. doğum şubat 17 gibi görünüyor ve ben bebeğime iyi bakabilecek miyim diye düşünmekteyim bir iki ay anneler yardımcı olacak ama sonrası kara bi delik benim için en çok korktuğum şeylerden biri de göbek bağı daha neler var da zamanla içimi dökcem inş.:) Allah hepimizin evladını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. ömürleri uzun hayatları mutlu olsun inşaallah tüm meleklerimizin
kocaman bi MAŞALLAH kızına annesiAllah nazarlardan korusun..bende 28 haftayı bekliyorum renkli için..yani 4 boyutlu için bakalım bizim ufaklık neler yapıyor...birde bugün azcık hareket ediyor takıldım ona(herhalde yorgun bugün oğluşum
Merhaba ilk hamileliğim şuan 18. hafta içerisindeyiz üçlü tarama testi yaptı doktorum nöral tüp defekti afp (mom;3,87) riskli bölgededir diyor raporda.Doktorum korkulacak birşey olmadığını ultrasonda herhangi bir anormalik görmediğini yinede içimiz rahat etsin diyorsanız renkli ultrasona baktırın dedi.Bebeğime birşey olmasından çok korkuyorum 20 gün öncede düşük tehlikem vardı rahim ağzında 1 parmak açıklık var dedi doktorum rahim ağzına serklaj uyguladı şimdide tarama testi bu şekilde aranızda bu durumla karşılaşan oldumu moralim çok bozuluyor....