- 2 Mayıs 2008
- 1.693
- 6
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.081
edaack canım allah hayırlı uğurlu etsin. inşallah sağlıkla hayırla tamamına erersiniz. zaman çabucak geçiyor tadını çıkartın hamilelik dönemlerinizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edaack canım allah hayırlı uğurlu etsin. inşallah sağlıkla hayırla tamamına erersiniz. zaman çabucak geçiyor tadını çıkartın hamilelik dönemlerinizin
liman naber canım gizliden okuyosun :))nasılsın bakalım
canımcım neyse bugün konuşamadık.ben kaçıyorum (sanki uyuyabilecekmişim gibi) iyi geceler kendine ve prensese dikkat et
ilk bebeğime hamileyim çok heyecanlı ve çok mutluyum...
daha acemi anne adayları olduğumuz için burada beraber ilerleyelim
merhaba ,
Ben de 3 gün önce öğrendim hamileliğimi.Heycanlıyım ,şaşkınım , mutluyum bir çok garip duygular var içimde.. Allah'ım hepimize sağlıklı , hayırlı çocuklar nasip eylesin.Yarın erkenden doktora gideceğim . hepimiz için hayırlısı
amin canım çok teşekkür ederim, ilk aylar bitsede tadına varsak hamileliğin şu an çok stresli ve tehlikeli, yine de hayırlısı neyse o olur inşallah.
walla cnm bizimde kafamız karıştı..değiştimi saklıyomu pipisini anlamadık rüyamda bile kız yada erkek olduğunu anlamadan görüyom :))
eşim çok komik ilk erkeği duyunca senden bitane daha çekemezdim bu evde ikinizde dırdırcı olurdunuz diyodu :))) şimdi ben dalga geçiyorum erkek adamın erkek damadı olur diye :=)))
sonuç ikimizde bilmiyoruz sıpamız EGE mi olcak EZGİMİ :)))))))))) isimleri bile hazır :))
aslında değişme değildirde tam oluşmamıştır cinsel organları :)))) yerim ben onları:)))
çizelge sendede yok kaçıncı haftandaydın ay ben yapamadım deli oldum bıraktım çizelgeyle uğraşmayı..
öyle canım 12.haftaya kadar ister istemez stres oluyor ama daha sonra onun varlığını anlayıp hareketlerini hissedince insan o stresli dönemleri unutuyor.mesela ben 12. haftaya kadar hergün en az 3-4 kez kusuyordum devamlı serumlar takıldı bana ama şimdi prensesimı hissettikçe ne kusmalar aklıma geliyor ne de serum sıkıntıları.RAbbime binlerce şükür Allahım herkesin evladını bağışlasın sağsalim kucaklarımıza nasip etsin ömürlerini uzun kılsın inşallah
slm hamişler Topik eskisi gibi canlı değilmi yoğunluk yok sanki...berraksuuu nbr bebiş nasıl
liman naber canım gizliden okuyosun :))nasılsın bakalım
kızlar ben geldim. Nasılsınız bakalım. Misafirlerim vardı. Yazıları takip etmeye çalışıyordum. Ama yazmaya zamanım olmadı.
Bugün kese görme günümüzdü. Iki kese gördük. Ama dr.um yinede ikinci kese için kesin birşey söylemeyelim dedi. Kalp atışlarında belli olur kesin dedi.
1.si net 2.si biraz rahimin yukarısında olduğu için net değildi. Vardı ama plasentayı göremedi. Bakalım ayın 22 sinde belli olcak artık. Beklenen günleri beklemeye devam :) berraksu sen nasılsın? Gunebkn sende iyisindir inş. Kaçıncı haftalarınızdasınız kızlar?
cnm hayırlı olsun...22 si çok uzun bir süre cnm kalp atışını görmek için...nokta kadar da olsa 2.keseyi gördüyse bebek ikizdir cnm..çünkü keselerden biri biraz daha geç oluşurmuş...benim allahın izni ile 20+2 haftam cnm....sende kendine bir çizelge hazırlada bebişlerini görelim...lilypie diye bir site var oradan yapabilirsin.
15 gün sonra demişti ama eşim o gün izinli olduğu için anca o zaman gidebiliyoruz canım. o zaman tam 8 hafta olacak.çizelge ne işe yarıyorki? birde dediğin site galiba ingilizce ben anlamadım ne demek istediğini
onun göstermesine gerek yok. herkez takip ediyor beni zaten. bense sürekli sayıyorum 5+2hmmm o zaman 8. hafta olucaksa tam günü cnm....çizelge dediğim.bebeğin kaçıncı haftada old.gösteriyor....benim yazımın altına bakarsan görürsün cnm...
kızlar ben geldim. nasılsınız bakalım. misafirlerim vardı. yazıları takip etmeye çalışıyordum. ama yazmaya zamanım olmadı.
bugün kese görme günümüzdü. iki kese gördük. ama dr.um yinede ikinci kese için kesin birşey söylemeyelim dedi. kalp atışlarında belli olur kesin dedi.
1.si net 2.si biraz rahimin yukarısında olduğu için net değildi. vardı ama plasentayı göremedi. bakalım ayın 22 sinde belli olcak artık. beklenen günleri beklemeye devam :) berraksu sen nasılsın? gunebkn sende iyisindir inş. kaçıncı haftalarınızdasınız kızlar?