- 25 Temmuz 2011
- 695
- 0
- Konu Sahibi berraksuuu
ütülemek kaldı dıyınce benım daha yenı dogdudugunda gıydırecek 1 takımım war :) baska hazırlıgım yok gecmı kaldım dıe ya demek 10 gun once gelıorsa kasımda mı gelcek bızım kızlar hayırlısı olsn canm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın odayıda bulmusken kacırma bende beyaz baktım ama yapıp yapnankta karrasızım hayırlısı canımdaha canta hazir degil sadece onlari akiticam utuleyip koyacam okadar oda gelince oda yida gidip sparis verip kismetse kasimin ucuncu haftasi falan gelmesini isteyecem ve cunku aralik 2verdi dr bana biliyorsun ki kizlar genelde 10gun daha erken gelirler birde yurt disinda yasiyorum beyaz mobilyayi cok zor buldum
tirkiyeden bu senede toz pembe ve beyazli ozel bir cibinlik yaptirdim oyuzden o odayi kacirmama lazim burda cesit az ve guzel seyler bulmakda zaman aliyor
cantaya tabikide erken daha kemirme sen icini rahat tut
ne kadarlık hamilesin canım bende çok zayıfım 41 le kaldım şimdi 46 oldum boyumda 1 70 göbişim kocaman oldu bana göre ama herkes gülüo gaz o gaz diee kimse beni ciddiye almıoo
canım 28 haftalık hamileyim 88 hamiş kaldım sonra ılk uc ay 82 e düştüm suan yıne 88 lerdeyim :)1:80 boyum karnım hiç yok denecek kadar kayınvalıdem bıle ınanmıo sen hamılemısn dıe bırde bol seyler tercıh edıorum bebiş sklmasın dıe esımde actı gobegımı gosterdı bak nasıl bellı deıl bbelı ıste dıe
tablo hazırlıyorum bebeğin doğum tarihi,cinsiyeti,sat,yazarmısınız?
05 mart kızım olcak melek adı 5 aralık dogucak ınsallah