Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar dr um balık yağı ile folik plus günde 3 tane başladı.aslında biz korunmayı bıraktığımızda folidoce günde 1 tane vermişti.şimdi değiştirdi folic plus günde 3 oldu.sizlerde nasıl?

canım bende folıc plus kullanıyorum günde 3 tane balık yağı neden verdi ki

ah kızlar ah pazara gitmiştim elimde pazar arabası vardı pazar dönüşü iki arabayı parketmişler..arasından geçebilmek için çok şiddetli diz üstüne düştüm...kendimi zor tuttum az kalsın yüz üstü düşüyordum...dizim kanadı..tek isteğim bebeğime brşey olmasın :18::18::18::18:eşimde yanımda değil işte..çok korktum yaa lütfen tek başınıza dışarı çıkmamaya çalışın.

ah kızlar ah pazara gitmiştim elimde pazar arabası vardı pazar dönüşü iki arabayı parketmişler..arasından geçebilmek için çok şiddetli diz üstüne düştüm...kendimi zor tuttum az kalsın yüz üstü düşüyordum...dizim kanadı..tek isteğim bebeğime brşey olmasın :18::18::18::18:eşimde yanımda değil işte..çok korktum yaa lütfen tek başınıza dışarı çıkmamaya çalışın.

canım çook geçmiş olsun.merak etme bişi olmaz senin bebişin kocaman kız oldu korumuştur kendini eminim:KK34:

tosti canım hiç bilmiyorum sormayıda unuttum.bi netten araştırayım nedenmiş.bende merak ettim.ama balık yağını hamile olmayanların hafıza kuvvetlendirici olarak içtiklerini biliyorum.b vitamini varmış.ama bebek içinde aynı amaçlamı onu bilemiyorum ki

canım çook geçmiş olsun.merak etme bişi olmaz senin bebişin kocaman kız oldu korumuştur kendini eminim:KK34:

ah cnm sorma elim ayağım buz kesti...şimdi oturdum dinleniyorum...

valla genede çok şiddetli düştüm kızım bayaa yer değiştirmiştir...ultrasyona girdiğimde bile hafif öksürdüğümde bebek bir duvardan bi duvara çarpıyordu..

yavrum o da şoka girmiştir.

merhaba topiğimizin güzel anneleri:KK3:bizde yeni drdan geldik,bi oğlumuz olacak inş:emir_bebek::emir_bebek:.Şimdilik herşey yolunda ,Rabbim sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inş.Ne kadar güzel bir duygu,Allah isteyen herkese nasip etsin..:nazar::nazar::nazar:

merhaba topiğimizin güzel anneleri:KK3:bizde yeni drdan geldik,bi oğlumuz olacak inş:emir_bebek::emir_bebek:.Şimdilik herşey yolunda ,Rabbim sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inş.Ne kadar güzel bir duygu,Allah isteyen herkese nasip etsin..:nazar::nazar::nazar:

gazi olmuş bir anne adayı olarak hayırlı olsun diyorum..

canım ya, çok geçmiş olsun. bebişine bişey olmamıştır İnşallah canım. koca kız oldu artık. Ama lütfen kedine daha çok dikkat et. öyle pazara felanda yanlız gitme.

Canım çok dikkat et kendine,tek başına çıkma hele alış verişe asla:KK19::KK19:.ama korkma birşey olmamıştır Allahın izniyle.ağrın falan yok değil mi??

canım ya, çok geçmiş olsun. bebişine bişey olmamıştır İnşallah canım. koca kız oldu artık. Ama lütfen kedine daha çok dikkat et. öyle pazara felanda yanlız gitme.

sağol cnm yok yok tövbe eşim yanımda yokken bir yere gitmem artık..aklım başıma geldi.

yeni hamile kalmış anne adayları sakın sizin için daha tehlikeli yanlız çıkmamaya çalışın..çok hızlı düştüm bebek falan tutunamaz allah korusun..

sağol cnm yok yok tövbe eşim yanımda yokken bir yere gitmem artık..aklım başıma geldi.

yeni hamile kalmış anne adayları sakın sizin için daha tehlikeli yanlız çıkmamaya çalışın..çok hızlı düştüm bebek falan tutunamaz allah korusun..

cnm çok geçmiş olsun allah korumuş valla:nazar::nazar:çok dikkat et kendine maşallah 19 haftalıkmışsın kocaman olmuş senin kız :nazar::emir_bebek:

Merhaba hanımlar bende katıldım aranıza.
Regl günüm 1 gün geçince kan testi yaptırdım değerlim 196 çıktı. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Heyecanlıyım. Tedirginim inş.herşey sorunsuz gider.... Merak ettiğim kasık ve bel ağrıları hiç birmeyecek mi???? Ağrı çekiyorrumda halen..

canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirir inşallah, benim de dün belli oldu hamile olduğum çok mutluyum, çok güzel bir duygu :)

kızlar merhaba bende yeni hamilelerdenim geçen salı öğrendim dün doktora gittim kesemi gördüm 12 mm dedi doktor 3 hafta sonrada bebeğimi ve kalp atışını görcem nasip olursa çok mutluyummm:nazar::nazar:

hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin, çok güzel bir duygu gerçekten...

ben de sasrdım evlenenlı 2 ay oldu :) ve 3+5 şiz 29 agstos sat 18 ağustosta idarr testı yaptım sılık cıktı bendede belırtıde yok ben cok meraklıyımdır :) erken davrandım yanı daha sonra bıtane daha yaptım oda sılık cıktı ve dayanamadım 19undada kan testi yaptrdım ve 3+0 olmusum :)) bı saskınlık oldum heyecandan nebılıyım ilk bebek bıde sonra ebe kayıt bıle yapamadı cok erken dıye ben de dıyorum bebişimde ben gıbı sabırsız 6 haftayı beklıyrum doktora gtmek ıcın :)

maşallah 3 haftalıkken silikte olsa çıkmaz şanslısın cnm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

cnm bende başladım folik asite folik plus yazdı doktor ama piyasada yokmuş bulamadım folbiol yazdı sonra günde 1 kere yarım iç dedi balık yağı falan vermedi

canım ya çok geçmiş olsun, inşallah bişey olmaz bebeğine içini rahat tut, dikkat etmek lazım özellikle ilk günlerde uyarın için sağol...

hayırlı olsun canım :nazar: :nazar: :nazar:

canım ya çok geçmiş olsun, inşallah bişey olmaz bebeğine içini rahat tut, dikkat etmek lazım özellikle ilk günlerde uyarın için sağol...

cnm sennde bebeğin hayırlı olsun...kötü düştüm cnm bir de elimde pazar arabası doluydu...şükür teyzeleri kızımın tekmelerini hissediyorum..

hepimiz allaha emanetiz.

X