Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

şaka gibi oluyor evet...

pazatesi tekrar hcg baktıracakmısın?

ya bu beklediğimiz günler bi türlü bitmiycek herhalde. şimdi pazartesi için heyecanlıyım. zor bekliyorum. yükselicek mı? kaç çıkacak? İkizmi üçüzmü :KK1: kese olcakmı? kalbı nasıl atıcak? 40 hafta nasıl geçicek yaw :KK14::KK14::KK14:

bugün kızımı gördüm çok mutluyum:KK66::KK66::KK66::KK66:

maşallah kocaman kız olmuş 274 gr geldi:nazar::nazar::nazar:

annesi ayak ve el parmaklarını saydı..eli hep ağzında kuzum meme arıyor:KK1::KK1::KK1:ama biraz terbiyesiziz galiba bacaklarımız hep açık:KK9::KK9:

2 hafta sonra gidicez dr amcamız ayrıntılı ultrasyonumuzu yapıcak:KK34::KK34::KK34:

hepinizi öpüyorum güzel anneler:KK16::KK16::KK16::KK16:

massallah ùassalah bebisine ayyy nekadar guzel senin ki rahat benimki hic gostermedi kendini hep dr.yan cevirdi beni oda zor bulundu hep sirt kemiklerini gosteriyor

acayip nazli bnmkisi sevindim senin adina sukur saglikli yaaa

ya bu beklediğimiz günler bi türlü bitmiycek herhalde. şimdi pazartesi için heyecanlıyım. zor bekliyorum. yükselicek mı? kaç çıkacak? İkizmi üçüzmü :KK1: kese olcakmı? kalbı nasıl atıcak? 40 hafta nasıl geçicek yaw :KK14::KK14::KK14:

yaay dedim sana...hamilelikte bir o kadar zor..2 günde bir hcg baktıracaksın...sonra kese görünecek mi diye bekleyeceksin,,,sonra kalp atışı var mı diye,,,,sonra ikili test ense ölçümü,,,eğer riskli çıkarsa amniosentez alınıyor,,,sonra ayrıntılı ultrasyona gireceksin,,,sonra tetenoz aşısı.......böyle devam ediyor inş sorunsuz geçiririz.

birde mide bulantısı yaşıyacaksın,,bel ağrısı,,göğüs ağrısı kusura bakma içini kararttım:KK34::KK34:

ama onlar için herşey çekilir.

Merhaba hanımlar bende katıldım aranıza.
Regl günüm 1 gün geçince kan testi yaptırdım değerlim 196 çıktı. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Heyecanlıyım. Tedirginim inş.herşey sorunsuz gider.... Merak ettiğim kasık ve bel ağrıları hiç birmeyecek mi???? Ağrı çekiyorrumda halen..

merhaba arkadaslar,
bende hamislerin arasina katildim. cift cizgiyi sali gunu gordum, 3 test yaptim. ilk randevum carsamba sabahi...ama cok heyecanliyim, yaklasik 5 haftalik oluyormus, ultrasonda ne gorunur acaba?
kan tahlili yapmadilar, direk ultrasonda bakicak...

Regl günüm 1 gün geçince kan testi yaptırdım değerlim 196 çıktı. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Heyecanlıyım. Tedirginim inş.herşey sorunsuz gider.... Merak ettiğim kasık ve bel ağrıları hiç birmeyecek mi???? Ağrı çekiyorrumda halen..

merhaba. o kasik agrilari zaman zaman geliyor bana, sende sureklimi? bel agrim var ama rahatsiz edici boyutta degil...mide bulantin varmi`? Allah saglikli bir hamilelik gecirmemizi nasip etsin insallah...

merhaba. o kasik agrilari zaman zaman geliyor bana, sende sureklimi? bel agrim var ama rahatsiz edici boyutta degil...mide bulantin varmi`? Allah saglikli bir hamilelik gecirmemizi nasip etsin insallah...

cnm hayırlı olsun...bebek rahime yerleşirken bende çok ağrılar çekmiştim...özellikle göğüslerimden...

sanırım biraz daha çekersin..sonra yavaş yavaş düzelirsin..

merhaba arkadaslar,
bende hamislerin arasina katildim. cift cizgiyi sali gunu gordum, 3 test yaptim. ilk randevum carsamba sabahi...ama cok heyecanliyim, yaklasik 5 haftalik oluyormus, ultrasonda ne gorunur acaba?
kan tahlili yapmadilar, direk ultrasonda bakicak...

cnm kan testi takibi çok önemli..ben 2 günde bir hcg takibi yaptırmıştım...demekki senn dr direk keseyi görmeye çalışacak..ama karnından göremez.vajinal bakması gerekir.

hoşgeldin canım bende forumda 3 aydır varım ama bu başlıkta çarşambadan beri :KK69: bende dün test yaptırdım kan değerim 7009 çıktı.dün keseyi gördük boyu 0.8 mm.4 yada 5 haftalık dedi.15 gün sonra çağırdı.hayırlısıyla kalp atışlarını görücezz:KK62: buarada kasık ağrıları bende de mevcut.zaten kasık ağrı ve batma gibi rahatsızzlık vermesinden tahmin ettim bişeyler olduğunu.bu güne kadar daha sık oluyodu ama 2-3 gündür arada oluyo.dr sordum olur böyle adet olcakmışsın gibi dedi.normal demekki

Son düzenleme:
hoşgeldin canım bende forumda 3 aydır varım ama bu başlıkta çarşambadan beri :KK69: bende dün test yaptırdım kan değerim 7009 çıktı.dün keseyi gördük boyu 0.8 mm.4 yada 5 haftalık dedi.15 gün sonra çağırdı.hayırlısıyla kalp atışlarını görücezz:KK62:

maşallah degerin cok güzel cıkmış kaç günün geciyor

dila22 7009 (yedibindokuz) baya yüksek bir değer canım dogru mu yazdın bilmiyorum ama 1000-2000 aralıgında cıkınca bebek 4-5 haftalık oluyor bir yanlıştık var gibi geldi bana

kızlar merhaba bende yeni hamilelerdenim geçen salı öğrendim dün doktora gittim kesemi gördüm 12 mm dedi doktor 3 hafta sonrada bebeğimi ve kalp atışını görcem nasip olursa çok mutluyummm:nazar::nazar:

cnm kan testi takibi çok önemli..ben 2 günde bir hcg takibi yaptırmıştım...demekki senn dr direk keseyi görmeye çalışacak..ama karnından göremez.vajinal bakması gerekir.

yaaa canim bende senin gibi dusunuyorum, kan tahlili icin...ama yurtdisindayim, burda dahami farkli desem bilmiyorumki...sali gunu heyecanli heyecanli aradim doktorumu, bana taaa 4 ekime randevu verdi, daha bisey gorunmez diye...ertesi sabahi tekrar aradim dayanamadim cok stresliyim dedim bu carsambaya verdi belki istediginizi tam olarak goremessiniz ama dedi bi bilgi alirsiniz...onun ustune bi test daha yaptim, ama her yapisimda sanki negatif cikicakmis gibr i bir korkuyla:) neyse 3u de pozitif, heralde idrarda pozitif cikinca kesin gozulye bakiyorlar...ama yanlis cikmaz dimi test? hala inanamiyorum....
dedigin gibi vajinal yapicak cunku temmuz ayinda adet gecikmem oldu, her ihtimale karsi yinede ultrasonda kese aramisti (tabi o zaman test negatifti), ve o zaman vajinal yapmisti...bi zarari olmaz dimi???

X