Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Merhaba. Ben foruma yeni katıldım benimde ilk hamileligim.siz bebislerinizin cinsiyetini biliyorsunuz.bizim daha net değil :) hepimizin bebisi için önce sağlık

ay mevsım degısklıgı felan derk
en hal etım ıslerımı walla sımdı dınlcem bıraz yemegımıde yaptım bı camasrlarım yıkanıyor cıksın sercem dınleneyımde belkı pazara gıderım

Merhaba. Ben foruma yeni katıldım benimde ilk hamileligim.siz bebislerinizin cinsiyetini biliyorsunuz.bizim daha net değil :) hepimizin bebisi için önce sağlık

hayırlısı olsn canm benımde kızım olcak 28+6 haftamdayım

evanurcum çok heyecanlandım...doğum çantasını hazırlıcam deyince...normal mi?sezeryan mı?istiyorsun...

ben çok kıyafet almıcam..bebek çok çabuk büyüyor çünkü....yeteceği kadar zıbın ,iç çamaşırı...v.s

bana sanki yetmeyecek gibime geliyor bnde cok almak istemiyorum ama banyo takimi olarak hic bir seyi yok bakim seti falan en son onlari alacam insallah....tabikide heyecanlanirsin eeee artik yavas yavas olacak bunlarin hepsi.....

tabikide normal dogum ve epidural ile...dr la konusmamiz bu zaten burda senin keyfine gore sezeryan yapmiyorlar son care olarak bebek ve anneyi tehlikeye sokmadan

sezeryana bas vuruyorlar...ama bu ayin sekizinde gittigim zaman konustuk dr.la normal dogum dedim zaten ilk basda normal yapamaya calisacaz dedi epidural ignesi ozel anesteziyee girdigi icin dr.lar bunu sart kosmuyorlar hasta istertse ben kendim sundum teklifimi epidural ve normal dogum diye bakalim artik hayirlisi

berraksuuu arkadaşım çok korkuyorum ona birşey olmasın ya çok teşekkür ederim içimi birazda olsa rahatlattın

tatlim artisin normal cok iyi bilmiyorum ama dusmemis artmis aklindan cikart kimyasal gebelik falan olaylarini rahat ol sen bnce normal degerlerin normal olmasaydi

artmazdi duserdi

bana sanki yetmeyecek gibime geliyor bnde cok almak istemiyorum ama banyo takimi olarak hic bir seyi yok bakim seti falan en son onlari alacam insallah....tabikide heyecanlanirsin eeee artik yavas yavas olacak bunlarin hepsi.....

tabikide normal dogum ve epidural ile...dr la konusmamiz bu zaten burda senin keyfine gore sezeryan yapmiyorlar son care olarak bebek ve anneyi tehlikeye sokmadan

sezeryana bas vuruyorlar...ama bu ayin sekizinde gittigim zaman konustuk dr.la normal dogum dedim zaten ilk basda normal yapamaya calisacaz dedi epidural ignesi ozel anesteziyee girdigi icin dr.lar bunu sart kosmuyorlar hasta istertse ben kendim sundum teklifimi epidural ve normal dogum diye bakalim artik hayirlisi

kesinlikle normal doğum cnm...eğer bebek ters felan gelmezse bende normal doğum düşünüyorm.

ayyyy inanamıyorum. ben gelmeden ismim gelmiş. teşekkür ederim berraksu...
arkadaşlar merhaba. şuanda hamileliğimi öğreneli 1 saat oldu. en tazeniz benim galiba :)
umarım sonuna kadarda beraber oluruz. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin.

arkadaşlar merhaba. şuanda hamileliğimi öğreneli 1 saat oldu. en tazeniz benim galiba :)
umarım sonuna kadarda beraber oluruz. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin.

vallahi cnm sabah kalktığımda içimden dedim ki liman dayanamaz bugün yaptırr dedik...kızımla çekiştirdik seni...

cnm aman 12.haftana kadar ağır bir iş yapma...büyük ihtimalle çoğul gebelik senin ki artış onu gösteriryor...:emir_bebek::emir_bebek:

eşine söyledin mi:KK34::KK34::KK34::KK34:ayyy rabbim azmin sonu:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

vallahi cnm sabah kalktığımda içimden dedim ki liman dayanamaz bugün yaptırr dedik...kızımla çekiştirdik seni...

cnm aman 12.haftana kadar ağır bir iş yapma...büyük ihtimalle çoğul gebelik senin ki artış onu gösteriryor...:emir_bebek::emir_bebek:

eşine söyledin mi:KK34::KK34::KK34::KK34:ayyy rabbim azmin sonu:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

evet canım söyledim. kafası karışmış işlerde yogunmuş bugun. eli ayağına dolanmış zavallının. :KK9::KK9:
dayanamaktan değilde dedim negatif çıkarsa hemen tatile çıkıcam. bugunden eşim gelince. cumartesi devlette acık degıl.ondan yaptırdım.
doktorumu aradım. cok sıkıldım 10 gündür evde ennemlere gıtmek istedim (2,5 saatlik yol) izin vermedi. kasık agrılarım biraz şiddetli. ondan herhalde.
dr.uma ne alsam ya. pazartesi gidicem. siz bişey aldınızmı.

Son düzenleme:
evet canım söyledim. kafası karışmış işlerde yogunmuş bugun. eli ayağına dolanmış zavallının. :KK9::KK9:

doktorumu aradım. cok sıkıldım 10 gündür evde ennemlere gıtmek istedim (2,5 saatlik yol) izin vermedi. kasık agrılarım biraz şiddetli. ondan herhalde.
dr.uma ne alsam ya. pazartesi gidicem. siz bişey aldınızmı.

ben bana aşılama yapan dr giderken çikolata yaptımıştım cnm....kızım doğsun kızımla beraber kocaman bir çiçek yaptırıp götüreceğim...

bugünde öyle bir işim var ki cnm..bir yandan çamaşır katlıyorum bir yandan cvp yazıyorum:KK53::KK53::KK53:

ailen çok uzak değilmiş ama sen bi 3.ayını atlat cnm....:KK49::KK49::KK49::KK49:

Merhaba bende 20+2 haftalık hamileyim. 8 şubat 2010 de kızımız dünyaya gelicek Allahın izniyle.
KKda henüz yeniyim. uzun zamandır takip etmeme rağmen bi türlü üye olamamıştım.
umarım benim sıkıntılarımada ortak olursunuz:KK9:

Merhaba bende 20+2 haftalık hamileyim. 8 şubat 2010 da kızımız dünyaya gelicek Allahın izniyle.
KKda henüz yeniyim. uzun zamandır takip etmeme rağmen bi türlü üye olamamıştım.
umarım benim sıkıntılarımada ortak olursunuz:KK9:

tebrik ederim hayatım allahım sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allahım olmayanlara versin :KK66:

X