Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Selam kizlar. Herkese iyi aksamlar diyip cikacam cok yorgunum

Acayip uykumvar birde soguk almisim sanirim burnum tikandi bogazlarim

Yaniyor allhdn izin aldim ise gitmiyorm ama bugundn beri cok bitkinim

Sadece merhaba demek icin guc bulmaya calisarak yazdim zaten nefs almkda

Zorlaniyordm birde nezne Girince araya hepden kotu oldu Bnm icin kendinize

Iyi bakin

cnm benim kendini çok yorma...hadi sen dinlen kıyamam hastaya bakmak zor...iyi geceler:79::79::79:

herkese merhabataze anneler aramıza hoşgeldiniz.Raabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin.bende rahatsızdım dün dra gittim kasıklarım ağrıyodu ,idrar yolu enfeksiyonu çıktı.o da erken doğum riskini artırıyomuş.dr antibiyotik yazdı sizce kullanmalımıyım,çok kararsızım ya bişey olursa diye..üstelik yarında misafirim gelecek hemde 15-20 gün kalacaklar,tüp bebek tedavisi için.naapıcam ben

cnm benim kendini çok yorma...hadi sen dinlen kıyamam hastaya bakmak zor...iyi geceler:79::79::79:

elimden geldigi kadaiyla kendimi yormamaya calisiyorum ama olmuyor isde yinede hic sorma tavuk gibi erkenden yatiyorum geceleride kalkmam cabasi

her aksam en az bes alti kere uyaniyorum yatiyorum oda dalmak da zor oluyor artik insallah bugunlerrde gececek insallah

Merhaba arkadaşlar... Nihayet ben de 3 seneden sonra hamileyim. Çok şaşkın ve mutluyum.
Henüz 4 hafta 6 günlük :) Bugün ilk doktor randevum var. Ne yapacağımı bilmiyorum ve ilk randevuda neler olduğunu da bilmiyorum.
Tavsiyeniz var mı?

hayırlı olsun canım

kendını rahatlat ve sakın ol ıcını ferah tut

Allah kucagına almayı nasıp etsın ıns

cnm benimde enfeksiyon oldu...dr bana tek kullanımlık bir toz verdi....bol bol su içtim..tekrar tahlil yapıldı..düzelmişim...

cnm ilaç konusunda birşey diyemem ama bol bol su içmeni öneririm cnm en iyi ilacı bu..

canım ilgin için çok teşekkür ederim,bu toz monurol muydu acaba kendi dr um da bunu yazdı(tek kullanımlık toz)geçmezse daha sonra antibiyotik kullanırsın dedi.bende kullandım hafta sonu da tekrar tahlil yaptırıcaz.su zaten çok içiyorum,doğumuda kolaylaştırıyomuş

evet cnm munoraldı....dediğim gibi beni su iyileştirdi diyebilirim...evet doğumuda kolaylaştırıyor..

günebkn nasılsın???teyzesi kızım sana şikayet ediyorum...resmen içimi parçalıyor..

acaba tırnaklarımı çok uzun anlamadım..

ayyy inanmıyorum kendime tüpün üzerine çay ısınsın diye koymuştum yaklaşık 1 saat önce...bilgisayarın başına oturunca unutmuşum.

birde çatır çatır ses gelmeye başladı...gittim çaydanlığım kapkara olmuş..içinde 1 damla su kalmamış..ayy allah korumuş içinede suyu çok az koymuştum.

aman bilgisayarın başına otururken tüpe birşey koymayın unutup gitmişim

aman canım dikkat et..ben iyiyim sen nasılsın?kızının tırnakları uzun demek.eee kız olmak kolaymı manikür falan yaptırdı şekil verdirdi herhalde:))

dikkt et tatlim allah korusun daha da kotusu olabilir di ...birde hamilelik unutkanlikda yapiyor ama...

oylemi olurmus tirnaklari uzun mu olurmus hala dahi cekiyorum sanki karnimin icinde birsey ciziyor kemiriyor gibi oluyor demekki bu yuzden mi oluyormus ilk kez

sizlerden duydum

selam cici annişler nasılsınz bugun kızıma bıişiyler aldım mıgdem cok yanıyor ya doktora cıktıgımda solıcem dünde wardı bugun felakt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…