Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

mrb bende 1 senelik evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz bakalım bu ay bekliyoruz heyecanla yaşım bu mayıs itibarıyla 23 oldum güzel bi duygudur annelik şüphem yok ama bazen korkutuyor beni,hepiniz buraya hamile olduğunuz haberini vermişsinz dilerimki sağlıklı bi doğum ve sağlıklı bebekleriniz olur hayırlısıyla banada nasip olsun ama korkularımda gitsin hayata dair

ev temizliği canım:)) diğeriyle bi sıkıntım yok şimdilik:))

yaninda yapan birileri varsa cok guzel yapsinlar birak.....

amaa olmasa bile sadece ev temizliginden bir sey olmaz tabiki agir seyler ve cam perde asmadigin surece ama normal toz almak yerleri silmek utu yapmk yemk...vs

hic bir sey olmaz ama yapn birileri varsa bnce cok guzel ama sende hareket etmeye bak hep yatma sakin....

ütü çamaşır bulaşık onları yapıyorum da.eşim evi süpürmeme izin vermiyor.ben yaparım diyor ben sadce siliyorum ve toz alıyorum.yemek yapıyorum onunla da ilgili bi sıkıntı yok.dediğin gibi yapan birileri var çok şükür ki rahatım.zaten bacağı sakatladıktan sonra kendimi iyice çeker oldum...ama hep yatmıyorum yatamam ki zaten.çok tezcanlıyım.

cinsiyeti ne zaman belli oluyo ki ben dün öğerndim daha doktora gitmedim.hala inanamıyorum

:))) dün hamile olduğunuu öğrendin canım ?
ben 18 haftamdayım 16 haftada doktor cinsiyetini söyledi bağzen gizleye biliyor kendini bebişte allah hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah...

dr. baya yoğun çalışan birisi.çok hastası var.cuma günü araya kaynak yapmaya çalışıcam.berraksu dediğin gibi bekliyemicem p.tesi yi.buarada bu akşam yine test yaptım.2 çizgi çok net.allahım hayırlısını nasip etsin.

tebrikler.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipp etsin

o zaman napıyoruz haydi halaya

hayırlı olsun cnm

allahım kendime inanamıyorum..akşam yemeğinden sonra uyuyup kalmışım:95::95::95::95:

ama iyi olduşimdide kendime çay demliyorum

kızlar bişiy sorucam ben 25. haftadayım bi sorunum var akşam yemeğinden sonra sol göğsümün altındaki kemik felaket batıo nefes almakda zorlanıorm ayağımı uzatıorm yatıorm öle çok zor geçio sizdede böle şeyler varmı benimle aynı aylara denk gelenler

cnm çok kilo aldın mı?ben kilo aldığımda batıo o kemik....bazende üşüttüğüm zamanlarda oluyor.

yok canım daha hiç kilo almadım ilk başda 4 kilo vermişdim şimdiye kadar da onu anca aldım 57 kiloyum yani çok bi kilom yok boyumda 161

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…