- 3 Haziran 2010
- 1.016
- 1
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.061
kızlar bu benim bu topikteki ilk mesajım, ben şimdi bu mesajı okurken oğluşum yanımda uyuyoselam kızlar ben de 13+4 haftalık hamileyim, yani daha başlarda sayılırız, paylaşımlarınızı çok sevdim ben de ara ara paylaşımlarda bulunmak istiyorum...
hadi bakalım hayırlısı, sakin ol, umarım göz açıp kapatıncaya kadar geçer bu zamankızlar doktor yine nst ye bağladı seninki erken gelcek dedi diş ağrım inanılmaz bide bu bugun çok yordu beni iznimide 37.haftayı doldurunca vercekmiş haftaya çalışcam sinir oldum çok yoruldum çünkü neyse şimdi dinlenmeye çalışıyorum bu ağrıyla .
yeni hamiş arkadaşlarında allah devamını erdirsin hayırlı evlat olsunlar güzel bi hamilelik geçirsinler
kızlar doktor yine nst ye bağladı seninki erken gelcek dedi diş ağrım inanılmaz bide bu bugun çok yordu beni iznimide 37.haftayı doldurunca vercekmiş haftaya çalışcam sinir oldum çok yoruldum çünkü neyse şimdi dinlenmeye çalışıyorum bu ağrıyla .
yeni hamiş arkadaşlarında allah devamını erdirsin hayırlı evlat olsunlar güzel bi hamilelik geçirsinler
Dün gece hastane hastane gezdik diş ağrımdan ağrım biraz dindi ama cumartesi dişim çekilcek eşim bidaha mı çocuk mu ikinciyi düşünmüyorum artık dediPerişan etti bizi dedi
geçmiş olsun canım çekilmez hale geldi demek ki, allah kolaylık versinDün gece hastane hastane gezdik diş ağrımdan ağrım biraz dindi ama cumartesi dişim çekilcek eşim bidaha mı çocuk mu ikinciyi düşünmüyorum artık dediPerişan etti bizi dedi
tebrikler allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBenim de ilk bebeğim olacak,bugün 15+1 olduk,Allah sağsalim kucaklamayı nasip etsin inşallah kuzularımıza,hepinize sağlıklı ve huzurlu hamilelikler diliyorum
her yerim ağrıyor tüm gün,sabahları yorgun uyanıyorum :/ bunlar normal mi ya?yoksa bi vitamin mineral eksikliğim mi var ?
doktoruna bi danış canım, ben de geceleri kesintili uyuyodum, bi de gece boyunca dönmek istiyodum, e malum o göbekle bi taraftan bi tarafa dönmek 5 dakikamı alıyodu, bi de reflüm vardı, dolayısıyla sabahları yorgun kalkıyordum, ama sen düzgün uyumana rağmen yorgun kalkıyosan doktora danışarak bi şeyler kullanabilirsin
hamileyken diş çekiliyor muymuş ki ?
çekimesi gerekiyorsa çekilmesi gerekmiş yoksa bebeğe daha çok zarar veriyormuş nabız atışlarını yükseltiyormuş oda çıkmaya çalışıyormuş hiç sorunu yada aksaklık olmazmış hurafe onların hepsi eskilerin yaptıkları dedi doktor.
peki şimdi nasılsın? Sancıların devam ediyor mu?bebiş nasıl ?
bebeğim uyudunğundan deliksiz uyuyorda uyandığında deli gibi hareket ediyor yüzüm şiş gece biraz daha ağrıdı ama yavaş yavaş diniyor ağrı cumartesi çekilcek artık rahatlıcam bende
hıçkırık olabilir canımbenım bebegim tekme atmaya başladığı zaman sürekli üst üste tekmeler atıyor bu normal mi ... yoksa o hissettiklerim tekme değilmi
doktoruma bu konuyu sordum,diş çekilmesinin ve yatış pozisyonun nasıl olduğunun ,hatta saç boyamanın bir zararı olmadığını söyledi bana.Ben de şaşırdım,normalde doktorlar kısıtlar ya herşeyi,benim doktor çok mu rahat nedir ??
benım bebegim tekme atmaya başladığı zaman sürekli üst üste tekmeler atıyor bu normal mi ... Yoksa o hissettiklerim tekme değilmi