Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

selam kızlar ben de 13+4 haftalık hamileyim, yani daha başlarda sayılırız, paylaşımlarınızı çok sevdim ben de ara ara paylaşımlarda bulunmak istiyorum...
kızlar bu benim bu topikteki ilk mesajım, ben şimdi bu mesajı okurken oğluşum yanımda uyuyo
hadi bakalım hayırlısı, sakin ol, umarım göz açıp kapatıncaya kadar geçer bu zaman

madem ki miniiş annesine erken kavuşmak istiyor annesi de üzmesin kendini,dinlensin bol bol,yorulmasın

selam güzel annisler ve yeni hamile oldugunu ögrenen arkadaslar,

hepinizi tebrik ediyorum, Allah tamamini erdirsin insallah, sag salim kavusursunuz umarim yavrulariniza...

Kisa bir ugradim, umarim herkes iyidir..biz oglusumla iyiyiz sükür - yarin ilk asilarimizi olacagiz - insallah oglumun cani cok yanmaz ... hepinizi kocaman öpüyorum...

Allaha emanet olun!!!!

Dün gece hastane hastane gezdik diş ağrımdan ağrım biraz dindi ama cumartesi dişim çekilcek eşim bidaha mı çocuk mu ikinciyi düşünmüyorum artık dedi Perişan etti bizi dedi

Benim de ilk bebeğim olacak,bugün 15+1 olduk,Allah sağsalim kucaklamayı nasip etsin inşallah kuzularımıza,hepinize sağlıklı ve huzurlu hamilelikler diliyorum

her yerim ağrıyor tüm gün,sabahları yorgun uyanıyorum :/ bunlar normal mi ya?yoksa bi vitamin mineral eksikliğim mi var ?

doktoruna bi danış canım, ben de geceleri kesintili uyuyodum, bi de gece boyunca dönmek istiyodum, e malum o göbekle bi taraftan bi tarafa dönmek 5 dakikamı alıyodu, bi de reflüm vardı, dolayısıyla sabahları yorgun kalkıyordum, ama sen düzgün uyumana rağmen yorgun kalkıyosan doktora danışarak bi şeyler kullanabilirsin

çok da deliksiz uyumuyorum aslında,en az 2kez wc ye kalkıyorum gece.hep soluma yatmaya çalışsam da arada sağıma da dönüyorum mecbur.yoksa solum sanki çürüyecek :)

doktoruma bu konuyu sordum,diş çekilmesinin ve yatış pozisyonun nasıl olduğunun ,hatta saç boyamanın bir zararı olmadığını söyledi bana.Ben de şaşırdım,normalde doktorlar kısıtlar ya herşeyi,benim doktor çok mu rahat nedir ??

peki şimdi nasılsın? sancıların devam ediyor mu?bebiş nasıl ?

benım bebegim tekme atmaya başladığı zaman sürekli üst üste tekmeler atıyor bu normal mi ... yoksa o hissettiklerim tekme değilmi

benimde ilk hamileliğim ama çok fazla heycanlı değilim açıkcası ne hissettiğimi bile tam bilmiyorum yeni yeni bebeğimde hareketlenmeler başlandı ama bağırsak hareketimi gaz mı yoksa bebeğin hareketlerimi çözemiyorum bir an önce hareketlerini tam olarak hissetmek istiyorum tabii :)

benım bebegim tekme atmaya başladığı zaman sürekli üst üste tekmeler atıyor bu normal mi ... yoksa o hissettiklerim tekme değilmi
hıçkırık olabilir canım

sol tarafa yatmak şu açıdan önemli,sol tarafa yatınca bebeğe giden kan akışı artıyormuş böylece bebek de daha iyi besleniyormuş, saç boyamak zararlıdır heralde ne de olsa kimyasal madde alıyorsun vücuda ve o kimyasallar kan aracılıyğıyla bebeğe geçebilir, ben doğumdan önce röfleli sarı saçlarımı doğal rengine boyattım, hamilelik süresince röfle yaptıramayacağım için, şimdi de emzirme bittikten sonra tekrar röfle yaptıracağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…