Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

biz geldik kızımla topiğinizi yeni farettik benim de ilk bebişim olcak allah nasip ederse bugünde 29+ 6 olduk cemremle kıpır kpır bugün yine kızım teyzeleri

aaaaaa evet hıc aklıma gelmemişti cok heyecan verici :))) hıçkırık bu kadar kuveetli hissediliyor he cok değişikkk :KK70:D

hıçkırdığında tüm vücudu sarsılıyo hissetmemek mümkün değil, doktor kontrollerimde benim kuzu tekme attığını zannettiğim zamanlarda doktorum bebeğin hıçkırdığını söylüyordu

Bende ilk bebegime hamileyim cok heyecanli ve cok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi :KK49: :))

bende kalp atışı sanıyordum meğer hıçkırıyormuş :KK16: Minik bebeğim

evet benimde aynısı oluyor belli aralıklarla kalp gibi atıyor ben daha önce biryerde okumuştum ve hıçkırık olduğunu dikkat edince daha iyi anladım şimdi kafası aşagıda kasıklarımda hissediyorum bebeğimin hıçkırdığını:)))))))bu arada nasıl gidiyo gülşhcım

evet benimde aynısı oluyor belli aralıklarla kalp gibi atıyor ben daha önce biryerde okumuştum ve hıçkırık olduğunu dikkat edince daha iyi anladım şimdi kafası aşagıda kasıklarımda hissediyorum bebeğimin hıçkırdığını:)))))))bu arada nasıl gidiyo gülşhcım

eh işte sancılarla nasıl olursa yoruldm artık bizim karnım gbek deliğimde yuvarlak futbol topu gibi duruyo aşağı indi bende asıklarımda hissediyorum bazen orayı eliyle karıştırıyor gibi geliyor:KK9:dişim şişti yarın eğer uygun olursa çektircem bu ara çok kötü geçtiakşam bide düğün var yüzüm şimdilik şiş ama doktor dişi çekince iner dedi umarım, senin nasıl peki

Kızlar doktorum saçımı boyabileceğimi söyledi hiç bişey olmazmış yarın düğün var acaba boyatsam mı nasıl olur ki ?
:44::44::44:

kızlar merhaba bende ilk bebeğime hamileyim ve 25 haftalığım bir oğlum olacak kısmetse. Allah hepimize sağ sağlim yüzlerini görmeyi nasip etsin

eh işte sancılarla nasıl olursa yoruldm artık bizim karnım gbek deliğimde yuvarlak futbol topu gibi duruyo aşağı indi bende asıklarımda hissediyorum bazen orayı eliyle karıştırıyor gibi geliyor:KK9:dişim şişti yarın eğer uygun olursa çektircem bu ara çok kötü geçtiakşam bide düğün var yüzüm şimdilik şiş ama doktor dişi çekince iner dedi umarım, senin nasıl peki

canım çok geçmiş olsun aynı şeyleri bende hissediyorum bi çok hareketi kasıklarımda ve tekmelemiyo artık direk vuruyo annesine:))) ben saçını boyatma derim kendi fikrim tabi bu hamile kaldığımdan beri 2 taen minoset ve demirin dışında hiçbisey kullanmadım ne olur ne olmaz die ama sezeryan olcaksa son günlerde boyatabilirsin ben onu da düşündüm ama saçlarım koyu renge boyadığım için akacağı ihtimalinide unutmadım tabi dolyısıyla erteledim doğumdan sonraya...

kızlar merhaba bende 30 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak ama benimki çooooooooook hareketli 5 dakika durmuyo valla sürekli tekmeliyo ve artık canımı acıtıyo bakalım son ayda neler yapacak yandım valla ama olsun herşeye değer onun için

X