Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Kızlar bugun 35+2 oldum 36 hafta nın içinde oluyorum karnım indi aşağıya bide baş geliş dedi doktor normal doğum yapıcam nezman doğum yaparım ki normal doğm yapan nasıl ne şekilde oldu bilgi verin lütfen korkuyorum ben iyice korku başladı suyum gelirde anlamazsam diye endişem.:KK14:

öyle valla..başka türlü eliyle bakmadan açıklığı anlayamaz ki..korkma canın yanmıyor

Çok şaşırdım! :KK53:
Doğum yaklaşınca elle kontrol ediliyor demek :44:
Bi arkadaşımla da geçenlerde muhabbet ederken "normal çok sağlıklı için komple temizlenio ne güzel" dedim
O da bana "doktor eline aldığı bezle vajinandan elini sokup içini temizlio haberin var mı" deyip güldü :44::KK1:
Ne enteresan şeyler duyuyorum yaa acemilik böyle bi şey olsa gerek :KK61:

Kızlar bugun 35+2 oldum 36 hafta nın içinde oluyorum karnım indi aşağıya bide baş geliş dedi doktor normal doğum yapıcam nezman doğum yaparım ki normal doğm yapan nasıl ne şekilde oldu bilgi verin lütfen korkuyorum ben iyice korku başladı suyum gelirde anlamazsam diye endişem.:KK14:

Çok şaşırdım! :KK53:
Doğum yaklaşınca elle kontrol ediliyor demek :44:
Bi arkadaşımla da geçenlerde muhabbet ederken "normal çok sağlıklı için komple temizlenio ne güzel" dedim
O da bana "doktor eline aldığı bezle vajinandan elini sokup içini temizlio haberin var mı" deyip güldü :44::KK1:
Ne enteresan şeyler duyuyorum yaa acemilik böyle bi şey olsa gerek :KK61:

ay kizlarr alemsiniz.muhabbet iyi vakit cabuk gecer,son gunlerim hic gecmemisti benimde.
40+1 de normal dogum yapmis biri olarak söylüyorum. ögleden sonra sancimin gelmesiyle birlikte aksam saatlerinde hastaneye gittim ve gece 12 de epidural yapildi.bir saat sonra acilmam baslamisdi.epiduralden sonra wc girdim aa bir baktim ki meshur kanli hafif sivi camasirimda.neyse dogum yatagina yatirildim ve yarim saatte bir eliyle ebe ölcmeye basladi acikligi.7 cm demesiyle saril saril sicak biseler akti.ay afersiniz dedim.tabi cisledim sandim ortaligi.yoo sen rahatina bak sorun yok dedi,ortaligi toparladi.esimde tam o sirada dogum icin bana geceligimi getiriordu.(kendi giysimi giymek istedim.ameliyat psikojisi yasamamak icin) sonradan dank etti suyum gelmis meger :KK1: hani dogum aninda bile insan anliyamiyabiliyor.aslinda dört gözle bunlara konsantreydim ne zaman gelecek diye.sanci,nisan olayi ve suyun gelmesini sirasiyla dogumun gecesi yasadim.hamileliginizin basinda dusuk riski yada progestan falan sorunlari yoksa genelde cogu gununen bir hafta önce yada bir hafta sonra dogum yapiyormus.hastaneden duyduugm.ben gunu gunune yaptim.

bu arada normal dogumda oglum cikarildi arkasindan kordonu geldi.esimle beraber doktor kordonunu kesdiler yavrumun.sonra diger doktor kordonu cekti cekti ucunda plazenta geldi.cigere benziyordu kalin bir frisbee seklindeydi.öyle netten baktiigm gici yaratigimsi,mincik mincik bisede degildi.temizledielr ve paket edildi saklanmak üzere.yani kordonu cekince kendiliginden geldi yani.ellerindeed eldiven var.bir bezle aldikalrini sanamiyorum.bence bez disarda temizlemek amaciyla kullanilmistir.

bu arada ben dogum yaptigim gun tesaduf hafif biseler yemistim.wc ciktim gece dogum sancisi geldiginde.zaten dogumda yatarken cisiniz varsa onlar bise suruorlar anlamiyorsunuz bile kucuk tuvaletinizi yaptiriyorlar.önemli olan buyugu yapmak.hani birde lavman geregi olmasin diye.belki lavmanda gerek duyarlarsa yaptirirsiniz hani sanmiyorum acili bir durum oldugunu.ben hafif yiyince hafif kendiliginden cikmisti.bilginizde olsun.:KK42:

ay kizlarr alemsiniz.muhabbet iyi vakit cabuk gecer,son gunlerim hic gecmemisti benimde.
40+1 de normal dogum yapmis biri olarak söylüyorum. ögleden sonra sancimin gelmesiyle birlikte aksam saatlerinde hastaneye gittim ve gece 12 de epidural yapildi.bir saat sonra acilmam baslamisdi.epiduralden sonra wc girdim aa bir baktim ki meshur kanli hafif sivi camasirimda.neyse dogum yatagina yatirildim ve yarim saatte bir eliyle ebe ölcmeye basladi acikligi.7 cm demesiyle saril saril sicak biseler akti.ay afersiniz dedim.tabi cisledim sandim ortaligi.yoo sen rahatina bak sorun yok dedi,ortaligi toparladi.esimde tam o sirada dogum icin bana geceligimi getiriordu.(kendi giysimi giymek istedim.ameliyat psikojisi yasamamak icin) sonradan dank etti suyum gelmis meger :KK1: Hani dogum aninda bile insan anliyamiyabiliyor.aslinda dört gözle bunlara konsantreydim ne zaman gelecek diye.sanci,nisan olayi ve suyun gelmesini sirasiyla dogumun gecesi yasadim.hamileliginizin basinda dusuk riski yada progestan falan sorunlari yoksa genelde cogu gununen bir hafta önce yada bir hafta sonra dogum yapiyormus.hastaneden duyduugm.ben gunu gunune yaptim.

Bu arada normal dogumda oglum cikarildi arkasindan kordonu geldi.esimle beraber doktor kordonunu kesdiler yavrumun.sonra diger doktor kordonu cekti cekti ucunda plazenta geldi.cigere benziyordu kalin bir frisbee seklindeydi.öyle netten baktiigm gici yaratigimsi,mincik mincik bisede degildi.temizledielr ve paket edildi saklanmak üzere.yani kordonu cekince kendiliginden geldi yani.ellerindeed eldiven var.bir bezle aldikalrini sanamiyorum.bence bez disarda temizlemek amaciyla kullanilmistir.

Bu arada ben dogum yaptigim gun tesaduf hafif biseler yemistim.wc ciktim gece dogum sancisi geldiginde.zaten dogumda yatarken cisiniz varsa onlar bise suruorlar anlamiyorsunuz bile kucuk tuvaletinizi yaptiriyorlar.önemli olan buyugu yapmak.hani birde lavman geregi olmasin diye.belki lavmanda gerek duyarlarsa yaptirirsiniz hani sanmiyorum acili bir durum oldugunu.ben hafif yiyince hafif kendiliginden cikmisti.bilginizde olsun.:KK42:

şu lavman olayını merak ediyordum onuda öğrenmiş oldum. Valla hiç vakit geçmiyor izne ayrılcam belki evde geçer vakit

40+1 de normal dogum yapmis biri olarak söylüyorum. ögleden sonra sancimin gelmesiyle birlikte aksam saatlerinde hastaneye gittim ve gece 12 de epidural yapildi.bir saat sonra acilmam baslamisdi.epiduralden sonra wc girdim aa bir baktim ki meshur kanli hafif sivi camasirimda.neyse dogum yatagina yatirildim ve yarim saatte bir eliyle ebe ölcmeye basladi acikligi.7 cm demesiyle saril saril sicak biseler akti.ay afersiniz dedim.tabi cisledim sandim ortaligi.yoo sen rahatina bak sorun yok dedi,ortaligi toparladi.esimde tam o sirada dogum icin bana geceligimi getiriordu.(kendi giysimi giymek istedim.ameliyat psikojisi yasamamak icin) sonradan dank etti suyum gelmis meger :KK1: hani dogum aninda bile insan anliyamiyabiliyor.aslinda dört gözle bunlara konsantreydim ne zaman gelecek diye.sanci,nisan olayi ve suyun gelmesini sirasiyla dogumun gecesi yasadim.hamileliginizin basinda dusuk riski yada progestan falan sorunlari yoksa genelde cogu gununen bir hafta önce yada bir hafta sonra dogum yapiyormus.hastaneden duyduugm.ben gunu gunune yaptim.

bu arada normal dogumda oglum cikarildi arkasindan kordonu geldi.esimle beraber doktor kordonunu kesdiler yavrumun.sonra diger doktor kordonu cekti cekti ucunda plazenta geldi.cigere benziyordu kalin bir frisbee seklindeydi.öyle netten baktiigm gici yaratigimsi,mincik mincik bisede degildi.temizledielr ve paket edildi saklanmak üzere.yani kordonu cekince kendiliginden geldi yani.ellerindeed eldiven var.bir bezle aldikalrini sanamiyorum.bence bez disarda temizlemek amaciyla kullanilmistir.

bu arada ben dogum yaptigim gun tesaduf hafif biseler yemistim.wc ciktim gece dogum sancisi geldiginde.zaten dogumda yatarken cisiniz varsa onlar bise suruorlar anlamiyorsunuz bile kucuk tuvaletinizi yaptiriyorlar.önemli olan buyugu yapmak.hani birde lavman geregi olmasin diye.belki lavmanda gerek duyarlarsa yaptirirsiniz hani sanmiyorum acili bir durum oldugunu.ben hafif yiyince hafif kendiliginden cikmisti.bilginizde olsun.:KK42:

kızlar daha önce de söylemiştim lavman hiç korkulacak bi şey değil

Merhaba arkadaslar Cuma gunu bende hamile oldugumu ogrendim artik araniza bende katildim 16:16 cok mutluyum. Allah herkese nasip etsin nsallah

valla miniş baş aşağı pozisyona gelmeye başlamış,kafası sağ altta yan yatıyor paşam :-) ölçüm falan da yaptılar.
Sen ne yaptın canım ne dedi doktor ?

bugun 2 de rabdevum .ama dişim çok ağrıyor yüzüm şişti inanılmaz ağrım var gece uyumadım berbat bi gün enim için antibiyotiğe başladım se 1 gr.lık olan ağlıcam ağrıdan :KK50::KK14::KK14::KK14:

merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık yeni anneyim.allah bu güzel haberi almak isteyen tüm anne adaylarına yardım etsin.

bugun 2 de rabdevum .ama dişim çok ağrıyor yüzüm şişti inanılmaz ağrım var gece uyumadım berbat bi gün enim için antibiyotiğe başladım se 1 gr.lık olan ağlıcam ağrıdan :KK50::KK14::KK14::KK14:

hafif bi diş sorunu bende de var,artmasın diye dua ediyorum :/ çok geçmiş olsun sana da,inşallah ağrın geçer de rahatlarsın.doktordan sonra mutlaka haberdar et :KK66:

benim de dişlerim problemlidir. öyle böyle ağrılar çekmedim zamanında, hamileliğimde hep dua ettim diş sorunu yaşamayayım diye, şükür hamilelikte bi sorun yaşamadım, ama bu aralar artık yavaş yavaş yokluyo diş ağrılarım bakalım ne olacak, allah yardımcınız olsun kızlar,
bu arada herkes tam vaktinde doğum yaptın diyodu ama biz oğluşumla bu sıcaklardan bunaldık ki havalar daha ısınacak bakalım o zamanlar ne yapacağız, yazın hamilelik geçirmek zordur, doğumun yaza denk gelmesi de zor, emzirirken yapış yapış oluyoruz, bi de sürekli misafir var bu sıcaklarda sürekli ev temizliği sürekli saç baş düzeltmek mahfediyo insanı, oğluşumu da her gün yıkıyoruz rahatlasın diye, bakalım nasıl geçecek yaz ayları

hamilelik haberlerini paylaşan tüm arkdaşları tebrik ediyorum ve burada mutlu paylaşımlarının devamını bekliyorum, ben de 12. haftada falandım buraya yazığımda şimdi 4 haftalık bi oğluşum var ne muhteşem

benim de dişlerim problemlidir. öyle böyle ağrılar çekmedim zamanında, hamileliğimde hep dua ettim diş sorunu yaşamayayım diye, şükür hamilelikte bi sorun yaşamadım, ama bu aralar artık yavaş yavaş yokluyo diş ağrılarım bakalım ne olacak, allah yardımcınız olsun kızlar,
bu arada herkes tam vaktinde doğum yaptın diyodu ama biz oğluşumla bu sıcaklardan bunaldık ki havalar daha ısınacak bakalım o zamanlar ne yapacağız, yazın hamilelik geçirmek zordur, doğumun yaza denk gelmesi de zor, emzirirken yapış yapış oluyoruz, bi de sürekli misafir var bu sıcaklarda sürekli ev temizliği sürekli saç baş düzeltmek mahfediyo insanı, oğluşumu da her gün yıkıyoruz rahatlasın diye, bakalım nasıl geçecek yaz ayları

gerçekten sıcakta hamile olmak zormuş,oturduğu yerde insan kan ter içinde kalıyor.aynı şeyi doğumdan sonra da emzirrken yaşayacağz.Allahım yardım etsin hepimize...

kızlar doktor yine nst ye bağladı seninki erken gelcek dedi diş ağrım inanılmaz bide bu bugun çok yordu beni iznimide 37.haftayı doldurunca vercekmiş haftaya çalışcam sinir oldum çok yoruldum çünkü neyse şimdi dinlenmeye çalışıyorum bu ağrıyla .
yeni hamiş arkadaşlarında allah devamını erdirsin hayırlı evlat olsunlar güzel bi hamilelik geçirsinler

X