- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.941
kızlar merhaba, sonunda aşkımı kucağıma aldım. 29 ağustos salı saat sabah 08.25'te dünyalar tatlısı ediz'im doğdu. biliyosunuz sezeryan oldum, doktor artık bi gün belirle zira senin bu velet normal doğmayacak dedi, zaten çatım da dardı, biz de istanbul'un fethi olan 29 mayısı seçtik ve o günü beklemeye başladık, doğumdan bi gün önce hastaneye kontrole gittik ve o gece hiç uyumadım, çünkü sabah 6'da hastanede olmamız lazımdı, evden zaten sabah 5'te çıktık annemi de alıp hastanenin yolunu tuttuk, tabi yol boyunca benim gözyaşım gözümün ucunda ağladım ağlayacağım, sadeece dua ediyorum hiç kimseyle konuşmuyorum falan, hastaneye geldik, ben odaya yerleştim ve sezeryan hazırlıkları başladı, serum takıldı, lavman yapıldı, lacivert ameliyat önlüğünü giydirdiler ve ben sedyeyle ameliyathaneye gitmeye hazırdım, odadan sedyeyle çıktığımda gözlerimi kapattım ne annemin ne eşimin gözlerine bakamadım baksam ağlayacağım biliyorum, odadan çıkar çıkmaz kapattım gözlerimi ta ameliyathaneye kadar doktor gelene kadar açmadım gözlerimi, doktor ve anestezi uzmanı geldi, zaten doktorum çok şeker bi kadın anestezi uzmanı da bi o kadar tatlı bi adamdı yaptığı herşeyi önceden tek tek anlattı önce epudrali yapmadan sırtımın alt kısmınabi ağrı kesici yaptı sonra epudral işlermleri başladı 15-20 dk sürdü galiba epudral işlemleri, sonra ben o anda uyumak istedim beni uyuttular kısa süreliğine sonra uyandırdılar ve gözlerimi açtığımda ağlayarak gözlerimim içine bakan meleğimi yanıma getirdiler ben de başladım ağlamaya o anda öyle bi ağlamışım ki doktor dikişeri atarken problem yaşamamak için bei yine kısa süreliğine uyuttular, dikişlerim bitince yine uyandırdılar ve benim bıdığımı giydirmişlerdi, öyle bi ağlıyodu ki dudakları morarmıştı, sonra bi gece hastanede kaldım, 2 gün sütüm gelmedi, ilk 2 gece felaketti, sonra emzirmeye başlayınca ben de rahatladım bıdığım da, şimdi evdeyiz 12 günlük olduk bile, doğum sırasını bekleyen bütün arkadaşlarıma allah kolaylıklar versin,
Canim hayirli olsun bebisin, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah...darisi diger hamislerin basina..hikayenide güzel anlatmissin... seni dogumda baya uyutmuslar , ben uyumadim, beni uyutmadilar, ama anestezidenmidir nedir benim gözlerim arada kendiliginden kapaniyordu , anestezici kadinda sürekli nasilsin diye soruyordu... önemli olan yavrularimizi sag salim kucaklariimiza almis olmamiz.. darisi ikinci bebislere insallah..
Benim yerime öp minik melegi...
herkese selam bende ilk çocuğuma gebeyim 5aylık olduk rabbim herkese bu güzel tekmelerden nasip etsin inşallah :))
hayirli olsun canim, sag salim yavruna kavusman dilegiyle..
selam kızlar herkese..uzuuuuun zaman olmuş yazmayalı:))
banlandık açıldık bişeyler oldu neyse önemli olan yine buradayım..herkes umarım çok iyidir..ekincikte meleğini kucaklamış maşallah darısı diğer arkadaşların başına..öpüyoruz oğluşla sizi
canim uzun zaman oldu görüsmeyeli, nasilsin iyimisin?? Tuna bey nasil, 5 aylik olmus sanirim... benim oglusumda büyümeye calisiyor teyzesi.. bu ayin sonunda ilk asilarimiz var bakalim nasil etkilenecek oglusum..
Arada girip yazmaya calisiyorum canim...simdi ufaklik uyuyorda girebildim...sen nasil basariyorsun nete girme isini... bu arada Tuna´yi emziriyormusun halen, sütün nasil...sütünün artmasi icin neler yapiyorsun canim ya... birde tek emzirmenle doyuyormu tuna... ek gida falan veriyormusun? Neyse cok soru sordum..
Kocaman öpüyorum canim ikinizide..
merhaba bende hamileyim ve kızım olucak adını ayşe mina koymak istiyorum :)
hayirli olsun canim, hosgeldin topigimizeeee... hamilelik apayri bir duyguymusss, dogum yaptiktan sonra daha iyi anliyor insan.. tekrar hamile olasim geliyor bazen... oglusumun tekmelerini falan özledim ), inanin hic özleyecegim aklima gelmezdi..
Simdi yanimda olmasida daha ayri bir güzel... ilk gülücükleri falan...neyse cenem düstü )
Kızlar bir haftadır kasık tarafımda baskı var sanki elini yada kafasını yerleştirdi çıkmaya çalışıyo gibi bugun doktora gidicem inşallah erken doğum falan demez 33+6 olduk stres bastı yaşıyan var mı böyle bişey ?
canim stres yapma kendine.. güzel haberlerle gelirsin insallah doktordan... dikkat et kendine
benimde ilk hamileliğim ve cok heyecanlıyım bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum. sureklı onu düşünüyorum. sureklı araştırmalar içindeyim yazılar okuyorum.. hamilelikle ilgili herşeyi öğrenmeye çalışıyorum. çok mutluyum 19. haftamızdayız :) bebeğim kız ... kızımı buyuk bir heyecanla beklıyorum Allahım kavuşmayı nasib etsn inşallah sağlıkla... aminnn herkez icin aminn :))
senin hamisliginde hayirli olsun.. sag salim kavusman dilegiyle yavruna..
bebeğin düşmüş olabilir dedi tahlil bile yapmadı o kadar ruhsuz söylediki çok zoruma gitti ((((((((
canim gecmis olsun, neler yasadigini ne hissettigini anliyorum..düsük olayini bende iki kere yasadim hemde 7 haftalikken... hic ümidimi kaybetmedim, Allaha sükür yavrum simdi kucagima... 3cü hamisligimde geldi yavrum bize... Moralini bozma, her serde vardir bir hayir.. Allah sana zamani gelince verecektir yavrunu..