- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.021
kontrolün güzel geçmesine sevindim canım maşallah Allah nazarlardan korusun..bizde iyiyiz çok şükür sadece pişik sorunu varmerhaba canim,
nasilsin iyimisin, Tuna beyde iyi insallah.. masallah ikinci asisinida olmus, ooohhh ne güzel.. Bizde o günleri görürüz insallah. Evet canim ya bizimde pek fazla kalmadi, dün bende kontroldeydim doktorda. Allaha sükür yaramaz bir durum yok. Oglusumun gelisimi iyi, kilosuda 1.800 gr olmus. Bu arada doktorla dogumu konustum ve sezeryana karar verdigimi söyledim, o da tamam dedi. Simdi tek sey hastaneye söyleyecegim, oradanda sezeryani konusmak icin randevu verecekler. Insallah dogru karari vermisimdir ve hayirlisi olur.
merhaba,
hayirli olsun canim.
merhaba evanurcum,
sagolasin canim. Insallah hayirlisi olur, dün kontrolde konustum dogum konusunu, hastaneyede bildirecegim ondan sonrasina bakalim artik. Rabbim kolay dogum nasip etsin cümlemize. Sen nasilsin iyimisin??? Asya´ninda iyi olmasina cok sevindim canim.
merhaba canim,
nasilsin iyimisin yazismayali. Sali günü bende kontroldeydim, sükür iyi hersey. Oglumun gelisimi iyi. Yukarida da yazmistim kilosunu falan. Senin bebiste masallah iyi büyümüs annesi, ona iyi bakmissin. Agrilarda artacak, nefes darligi cekecegiz falan , iyice agir vasita olacagiz... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah...
bnce bkleme doktoru degistir bezini bez dokunuyor belli bepanteni bende kullandim memnun kalmadim dermotolon kullaniyorum cok iyi geldi ama hemen gecmez pisigi iki gun kullandikdan sonra azalmalari goreceksin pisiklerin ama bepanten iyi gelmemisti bize...oyuzden de bebegin huzursuz olur al baska bir bez bir paket kullan zaten hemen belli ediyor kendini yarayip yaramadigini normlade prima alerji yapmiyor acaba buranin kiyle oraninki farkli malda mi ki cunku bnde pampers kullaniyorum turkiyede de prima artik turkiede kimbilir kac bez degistiririm bnce sen al hemen dene yeni bezi yazik dr u bekleme
haticecim insallah hersey istedigin gibi olur insan cok heyecanlaniyor gunu de verildimi her an muhtesem yaaa hele bir al lkucagina isde ozaman bir baska iyi sukurler olsun tatlim zor gunlerdi ama bitti subatin 17sinde 3aylik olacaz insallah
bende öyle düşünüyorum canım..eşime söyleyimde akşama yeni bez alsın bakalım..birde benim oğlan bana çekmiş benim bünye çok alerjik ..her şey dokunur..güneş su toz hepsine alerjim vardır benim..banyo yapınca bile vücudum kabarır suyun içindeki maddelerden..o da annesine çekmiş anlayacağın hassas biraz..asyayı ve seni öpüyorum canım iyi bak kendine
ya film gibi evanurla aranizdkai sohbet. ne hoss.bizde o günelri görseydik keske.simdiden pisik uykusuzluk muhabbetleri.kulagima ninni gibi geliyo sizin yorgunluklariniz cok hos.darisi bizelre olsun.iyi bu site varda kafamiza takilani burda hemen sorup cevap almak daha guzel.
bu arada ablam yenidogan bebisinde pisik sorunu yasamisti.doktoru ona aci disindaki tarcin gibi baharatli seyleri yasaklamisti.bol su yesillik yemisti.maydanoz marul gibi.bizim yedigimiz bebisimizi cisinden bile etkiliyo ya dusununce ne kadar imkansiz gibi.insallah bir an önce iyilesir oglusun annesi.ben simdi bile geceleri karnidma oglumu seviyorum dogduugnda heralde gece uykusu olmicak benim oglumunda
canim iyi olmaniza cok sevindim.masallah oglun topac gibi olmus.demek özellikle son haftalarda kilo atagi basliyo.ama neden sezeryana karar verdin anliyamadim.korku mu sartlarmi? ben simdi son anda özel bir durum olmadikca normal dusunuyorum.Epidural ile kisa zamanda daha az aciyla normale dönmek icin.benim kimsemde yok buralardaannem gelecek gerci ama ben daha cok manevi destegi icin istiyorum onu yanimda.olsada is basa düsüyor sonucta gercide.hayirlisi bakalim.esimde normalinde bakar ama dogum zamanalri panik yapmazsa tabi.
dün tartildim bir ayda 6 kilo almisim.gercekten agir vasita oldum.valla artik makarnaydi pilavdaki haftada bir boile yemicem ya,zaten bebegede cok bir faydasi yokmus.patatesle ihtiyacimi ara ara karsilarim.annem ara ara kisir ye diyor.bulgur kilo yapmiyo icide bol yesillik yanindada ayran heheheh.canim yemekde istemiyo.gunde 3 litre su iciyorum ama icim yaniyo hala sanki.doktora gittim.diabet kontrolü yapcakmisiniz diye.gerek görmedi.iyiymisim.herkez kendi yaptirinca merak ettiydimistege baglimi yapiliyor diye.sen yaptirdinmi?
bu arada prenatin söyledigi otuzuncu hafta kontrolde bebisimin erken dogup dogmiycagi belli olacakti ya.dün 28.hafta olmasina ragmen doktorum karnima giden damarlardaki kan sayimini simdiden ölceleim dedi.gayet iyi normal dedi.uc hafta sonra tekrar ölcecek.ama büyük ihtimal Allahim bilir ama erken dogum riskim yokmus.bende diyorum oglum seni seviyorum ama sen yinede vaktinde gel diye...
uykusuzluk çok zor canım ya..ama onun bi gülüşü herşeyi unutturuyor