Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

merhaba canim,
nasilsin iyimisin, Tuna beyde iyi insallah.. masallah ikinci asisinida olmus, ooohhh ne güzel.. Bizde o günleri görürüz insallah. Evet canim ya bizimde pek fazla kalmadi, dün bende kontroldeydim doktorda. Allaha sükür yaramaz bir durum yok. Oglusumun gelisimi iyi, kilosuda 1.800 gr olmus. Bu arada doktorla dogumu konustum ve sezeryana karar verdigimi söyledim, o da tamam dedi. Simdi tek sey hastaneye söyleyecegim, oradanda sezeryani konusmak icin randevu verecekler. Insallah dogru karari vermisimdir ve hayirlisi olur.

merhaba,
hayirli olsun canim.

merhaba evanurcum,
sagolasin canim. Insallah hayirlisi olur, dün kontrolde konustum dogum konusunu, hastaneyede bildirecegim ondan sonrasina bakalim artik. Rabbim kolay dogum nasip etsin cümlemize. Sen nasilsin iyimisin??? Asya´ninda iyi olmasina cok sevindim canim.

merhaba canim,
nasilsin iyimisin yazismayali. Sali günü bende kontroldeydim, sükür iyi hersey. Oglumun gelisimi iyi. Yukarida da yazmistim kilosunu falan. Senin bebiste masallah iyi büyümüs annesi, ona iyi bakmissin. Agrilarda artacak, nefes darligi cekecegiz falan :KK1:, iyice agir vasita olacagiz... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah...
kontrolün güzel geçmesine sevindim canım maşallah:nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun..bizde iyiyiz çok şükür sadece pişik sorunu var :KK43:
bnce bkleme doktoru degistir bezini bez dokunuyor belli bepanteni bende kullandim memnun kalmadim dermotolon kullaniyorum cok iyi geldi ama hemen gecmez pisigi iki gun kullandikdan sonra azalmalari goreceksin pisiklerin ama bepanten iyi gelmemisti bize...oyuzden de bebegin huzursuz olur al baska bir bez bir paket kullan zaten hemen belli ediyor kendini yarayip yaramadigini normlade prima alerji yapmiyor acaba buranin kiyle oraninki farkli malda mi ki cunku bnde pampers kullaniyorum turkiyede de prima artik turkiede kimbilir kac bez degistiririm bnce sen al hemen dene yeni bezi yazik dr u bekleme

haticecim insallah hersey istedigin gibi olur insan cok heyecanlaniyor gunu de verildimi her an muhtesem yaaa hele bir al lkucagina isde ozaman bir baska iyi sukurler olsun tatlim zor gunlerdi ama bitti subatin 17sinde 3aylik olacaz insallah

bende öyle düşünüyorum canım..eşime söyleyimde akşama yeni bez alsın bakalım..birde benim oğlan bana çekmiş benim bünye çok alerjik ..her şey dokunur..güneş su toz hepsine alerjim vardır benim..banyo yapınca bile vücudum kabarır suyun içindeki maddelerden..o da annesine çekmiş anlayacağın hassas biraz..asyayı ve seni öpüyorum canım iyi bak kendine

ya film gibi evanurla aranizdkai sohbet. ne hoss.:nazar:bizde o günelri görseydik keske.simdiden pisik uykusuzluk muhabbetleri.kulagima ninni gibi geliyo sizin yorgunluklariniz :KK9::KK9: cok hos.darisi bizelre olsun.iyi bu site varda kafamiza takilani burda hemen sorup cevap almak daha guzel.
bu arada ablam yenidogan bebisinde pisik sorunu yasamisti.doktoru ona aci disindaki tarcin gibi baharatli seyleri yasaklamisti.bol su yesillik yemisti.maydanoz marul gibi.bizim yedigimiz bebisimizi cisinden bile etkiliyo ya dusununce ne kadar imkansiz gibi.insallah bir an önce iyilesir oglusun annesi.ben simdi bile geceleri karnidma oglumu seviyorum dogduugnda heralde gece uykusu olmicak benim oglumunda :KK9::KK9::KK9:

canim iyi olmaniza cok sevindim.masallah oglun topac gibi olmus.demek özellikle son haftalarda kilo atagi basliyo.ama neden sezeryana karar verdin anliyamadim.korku mu sartlarmi? ben simdi son anda özel bir durum olmadikca normal dusunuyorum.Epidural ile kisa zamanda daha az aciyla normale dönmek icin.benim kimsemde yok buralardaannem gelecek gerci ama ben daha cok manevi destegi icin istiyorum onu yanimda.olsada is basa düsüyor sonucta gercide.hayirlisi bakalim.esimde normalinde bakar ama dogum zamanalri panik yapmazsa tabi.:KK9:

dün tartildim bir ayda 6 kilo almisim.gercekten agir vasita oldum.valla artik makarnaydi pilavdaki haftada bir boile yemicem ya,zaten bebegede cok bir faydasi yokmus.patatesle ihtiyacimi ara ara karsilarim.annem ara ara kisir ye diyor.bulgur kilo yapmiyo icide bol yesillik yanindada ayran heheheh.canim yemekde istemiyo.gunde 3 litre su iciyorum ama icim yaniyo hala sanki.doktora gittim.diabet kontrolü yapcakmisiniz diye.gerek görmedi.iyiymisim.herkez kendi yaptirinca merak ettiydimistege baglimi yapiliyor diye.sen yaptirdinmi?

bu arada prenatin söyledigi otuzuncu hafta kontrolde bebisimin erken dogup dogmiycagi belli olacakti ya.dün 28.hafta olmasina ragmen doktorum karnima giden damarlardaki kan sayimini simdiden ölceleim dedi.gayet iyi normal dedi.uc hafta sonra tekrar ölcecek.ama büyük ihtimal Allahim bilir ama erken dogum riskim yokmus.bende diyorum oglum seni seviyorum ama sen yinede vaktinde gel diye...:KK49:

uykusuzluk çok zor canım ya..ama onun bi gülüşü herşeyi unutturuyor

kontrolün güzel geçmesine sevindim canım maşallah:nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun..bizde iyiyiz çok şükür sadece pişik sorunu var :KK43:

bende öyle düşünüyorum canım..eşime söyleyimde akşama yeni bez alsın bakalım..birde benim oğlan bana çekmiş benim bünye çok alerjik ..her şey dokunur..güneş su toz hepsine alerjim vardır benim..banyo yapınca bile vücudum kabarır suyun içindeki maddelerden..o da annesine çekmiş anlayacağın hassas biraz..asyayı ve seni öpüyorum canım iyi bak kendine

uykusuzluk çok zor canım ya..ama onun bi gülüşü herşeyi unutturuyor

masallah ya.öyle ne oldu dogdumu bekliyomu diye merakla beklerken bakiyorum tuna bebek 1 ay dört günlük olmus bile.Allahim saglik sihhat versin size.
ben simdi ilk gunler nasil olcak ne yapcam diye merak ediyorum.simdiden yenidoganbebek bakimi okuyorum.ama hepsinde farkli farkli bilgiler.Mesela en cok merak ettigim bebegin göbegi düsmeden yikamalimi yikamamalimi.sen ne yaptin cok merak ediyorum.oglusununun göbek bagi kac gunde kuruyup düstü.yikadinmi bi güzel yoksa sabr edip bekleidnmi?

masallah ya.öyle ne oldu dogdumu bekliyomu diye merakla beklerken bakiyorum tuna bebek 1 ay dört günlük olmus bile.Allahim saglik sihhat versin size.
ben simdi ilk gunler nasil olcak ne yapcam diye merak ediyorum.simdiden yenidoganbebek bakimi okuyorum.ama hepsinde farkli farkli bilgiler.Mesela en cok merak ettigim bebegin göbegi düsmeden yikamalimi yikamamalimi.sen ne yaptin cok merak ediyorum.oglusununun göbek bagi kac gunde kuruyup düstü.yikadinmi bi güzel yoksa sabr edip bekleidnmi?

selam canım..dr göbeği düşmeden yıkamayın dedi bende yıkamadım..1 haftalıkken düştü göbeği teyzesi...

bu arada booool booool uyu sonra nasılsa uyuyamayacaksın..bende uyuyamazdım gerçi hamileyken ama dinlen bol bol bari..

haticecim insallah hersey istedigin gibi olur insan cok heyecanlaniyor gunu de verildimi her an muhtesem yaaa hele bir al lkucagina isde ozaman bir baska iyi sukurler olsun tatlim zor gunlerdi ama bitti subatin 17sinde 3aylik olacaz insallah

evanurum merhaba canim,
sali gittim kontrole, sükür hersey iyi. Sezeryan konusundada sorun yokmus, doktor olur dedi, hastaneye söylemem gerekiyor 35ci hafta olmadan, ona göre bana randevu verecekler konusmak icin falan..
Insallah canim senin ve gunbkn kardesimin ki gibi rahat bir dogum ve sonrasi olur.. dualarini eksik etme canim ne olur... öpüyorum sizi!!!

selam canım..dr göbeği düşmeden yıkamayın dedi bende yıkamadım..1 haftalıkken düştü göbeği teyzesi...

bu arada booool booool uyu sonra nasılsa uyuyamayacaksın..bende uyuyamazdım gerçi hamileyken ama dinlen bol bol bari..

ay massallah annesi.carcabukda düsmüs demek.iyi oldu bilgi verdigin.bende dusunuyordum.uzmanlarda kitaplarda yikayin diyo ama enfeksiyon kapmaisn diyo.benim icimden gelmyiordu acikcasi dusmeden yikamak.
bakalim neler olcak .sag salim bizde kavusalim oglumla bütün arkaadslar birbir kavussun.simdi sira Hatice Can arkadasim gibi görünüyo.Hayirlisi bakalim.oda gün ayarliycakmis dogum icin.

evanurum merhaba canim,
sali gittim kontrole, sükür hersey iyi. Sezeryan konusundada sorun yokmus, doktor olur dedi, hastaneye söylemem gerekiyor 35ci hafta olmadan, ona göre bana randevu verecekler konusmak icin falan..
Insallah canim senin ve gunbkn kardesimin ki gibi rahat bir dogum ve sonrasi olur.. dualarini eksik etme canim ne olur... öpüyorum sizi!!!

canim ya doguma hazirlik basladi demek.olmazsa bana fikir veridn.bende gidim bir dogum yapcagim yeri göriim.randevu gerekse yapim.gerci doktorum demisti zamani gelince snei yönlendircem diye.demek haftasinimi bekliyo bilgi vermenin.sonra yer yok demesinlerde ay

Amin canim insallah.senide tebrik ederim.Allah sag salim dunyaya getirip bakmak buyutmek nasip etsin hepimize.bu sene kiz bebek erkek bebek esit gidiyo galiba.ne guzel...[/QUOTE]
çok teşekkür ederim amin inşallah..

hayirli sonuclar insallah hic bir seyin yoktur.doktorunmu ostedi senmi yaptirmak istedin bu testi.benim ailedede yok diyemi bilmyiorum istemedi doktorum.
...
ben 80 kilo ile hamile kaldım şimdi 90 oldum yani kilom bi hayli arttı ve kilolu olduğum için de riskli görmüş olabilir, neyse bugün aldım sonuçları şeker değerlerim iyiymiş

ben 80 kilo ile hamile kaldım şimdi 90 oldum yani kilom bi hayli arttı ve kilolu olduğum için de riskli görmüş olabilir, neyse bugün aldım sonuçları şeker değerlerim iyiymiş

gözün aydin canim.sevindim.bende hamile kalmadan önce kilo almistim.bebek dusunmeye baslayinca sporla sekiz kilo verdim.dört ay sonrada kaldim yani cok sükür.

canim ya doguma hazirlik basladi demek.olmazsa bana fikir veridn.bende gidim bir dogum yapcagim yeri göriim.randevu gerekse yapim.gerci doktorum demisti zamani gelince snei yönlendircem diye.demek haftasinimi bekliyo bilgi vermenin.sonra yer yok demesinlerde ay

merhaba canim,

nasilsin iyimisin??

Acikcasi dogum bölümünü bende gidip görmedim. Hastaneden verdikleri brosürde eger sezeryan istiyorsaniz 35ci hafta olmadan önce bize bilgi verin diyorlardi, o yüzden haftaya gitmeyi düsünüyorum. Hatta doktoruma demistim, ya hastane kabul etmez reddederse, o da öyle sey olmaz dedi, eger olacak olursa yine bana gelirsin, mutlaka bir yer buluruz dedi... hayirlisi bakalim, haftaya onuda halledersem geriye sadece dogum icin tarihi beklemek kalacak...

iste böyle canim... sende ne var ne yok, varmi yeni gelismeler falan!!:emir_bebek::nazar:

merhaba canim,

nasilsin iyimisin??

Acikcasi dogum bölümünü bende gidip görmedim. Hastaneden verdikleri brosürde eger sezeryan istiyorsaniz 35ci hafta olmadan önce bize bilgi verin diyorlardi, o yüzden haftaya gitmeyi düsünüyorum. Hatta doktoruma demistim, ya hastane kabul etmez reddederse, o da öyle sey olmaz dedi, eger olacak olursa yine bana gelirsin, mutlaka bir yer buluruz dedi... hayirlisi bakalim, haftaya onuda halledersem geriye sadece dogum icin tarihi beklemek kalacak...

iste böyle canim... sende ne var ne yok, varmi yeni gelismeler falan!!:emir_bebek::nazar:

slm canim.bende iyiyim sagol.yazdiklarin iyi oldu.ama bellide olmaz bu isler dedim,önceden demek konusmali.ben bu haftalardan itibaren burda ebeyle görüsülüp isteniyorsa hazirlik kursu alinacagini dusunyuordum.neymis efendim gec kalmisim.her yer dolu.ne sacma.Allahtan cokda lazim bir sey degil.kimisi yoga var ona gel diyo kimisi nisana kadar doluyuz diyo.bende maksat bos zamanim yeterli hem aktivite olsundu hemde burdaki sisteme göre biseler ögrenirdim diyeydi.simdi hastanede gec kaldiniz önceden söyleseydiniz derse tam deliririm heralde.o yuzden görünce senden, hafta ici biraz bilgi toplayayim dedim.
bu arada yarin esimle partnerli dogum hazirlik kursuna gidcez.aksama kadar orda oluruz.esim ayarlamis bakalim nasil olcak.anlatirim tecrübelerimi burda.
kendine ve bebisine iyi bak annesi.görüsmek üzere öpüyoruz sizi....

bu arada az yazilan topikler kapatiliyor genelde.arkadaslar devam yazinda topigimiz kapanmasin.gecen seferki topik kapandi.arkadaslar hep dagildi.simdi merak ediyoruz herkez naapti.kim saglikla devam hala.Angel yok bu aralar diars vardi amerikadan .onuda merak ediyorum.insallah iyilerdir.

iyi geceler herkese..oğluşum uyuyunca bende kandilinizi kutlayayım dedim.herkese hayırlı kandiller.hamile arkadaşlarımı Allah sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah...
bu arada benim yine çok uykum var ama uyuyamayacağım yine malum kuzummmm...ama olsun o iyi olsun da uyumayım varsın napalım..yarın ve öbür gün de misafir gelecekmiş bayılmazsam iyi milletin yanında:KK1::KK1:

iyi geceler herkese..oğluşum uyuyunca bende kandilinizi kutlayayım dedim.herkese hayırlı kandiller.hamile arkadaşlarımı allah sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah...
Bu arada benim yine çok uykum var ama uyuyamayacağım yine malum kuzummmm...ama olsun o iyi olsun da uyumayım varsın napalım..yarın ve öbür gün de misafir gelecekmiş bayılmazsam iyi milletin yanında:KK1::KK1:

hayırlı kandiller sanada allah bağışlasın bebeğini sende onun yanına yat mışıl mışıl koklaya koklaya uyu :)

slm canim.bende iyiyim sagol.yazdiklarin iyi oldu.ama bellide olmaz bu isler dedim,önceden demek konusmali.ben bu haftalardan itibaren burda ebeyle görüsülüp isteniyorsa hazirlik kursu alinacagini dusunyuordum.neymis efendim gec kalmisim.her yer dolu.ne sacma.Allahtan cokda lazim bir sey degil.kimisi yoga var ona gel diyo kimisi nisana kadar doluyuz diyo.bende maksat bos zamanim yeterli hem aktivite olsundu hemde burdaki sisteme göre biseler ögrenirdim diyeydi.simdi hastanede gec kaldiniz önceden söyleseydiniz derse tam deliririm heralde.o yuzden görünce senden, hafta ici biraz bilgi toplayayim dedim.
bu arada yarin esimle partnerli dogum hazirlik kursuna gidcez.aksama kadar orda oluruz.esim ayarlamis bakalim nasil olcak.anlatirim tecrübelerimi burda.
kendine ve bebisine iyi bak annesi.görüsmek üzere öpüyoruz sizi....

bu arada az yazilan topikler kapatiliyor genelde.arkadaslar devam yazinda topigimiz kapanmasin.gecen seferki topik kapandi.arkadaslar hep dagildi.simdi merak ediyoruz herkez naapti.kim saglikla devam hala.Angel yok bu aralar diars vardi amerikadan .onuda merak ediyorum.insallah iyilerdir.

merhaba canim,
nasilsin iyimisin?? Kurs nasil gitti merak ediyorum :-).

Selm herkese nezamndan beri gelemedim kizim bu aralar degisik huylar edindi yataga yatmk uyumk istemiyor kucak istiyor surekli doktorunu aradim psikolojisini bozmk istemiyorum en dogrusu nedir diye sordum kucagina Al her istediginde yirmi dk boyunca etme eglendir oyna guldur evi ve esyalari tanitarak kesdetmesini sagla dedi sonra uyku vakti diyerek konus ve basini yumusak sekilde oksa sonra aglayacak ama sonunda uyuyack dedi bugun denedim yaklasik on bes dk araliklarla agladi sonrada uyudu iki gunden beri ugrasiyordum ben denedim memnunum aklanizda bulunsun belki bir gun sizlerede lazim olur

Yokmu dogum yapan kizlar liste yapinda kimin dogumu yakin bilelim:KK34:

Selm herkese nezamndan beri gelemedim kizim bu aralar degisik huylar edindi yataga yatmk uyumk istemiyor kucak istiyor surekli doktorunu aradim psikolojisini bozmk istemiyorum en dogrusu nedir diye sordum kucagina Al her istediginde yirmi dk boyunca etme eglendir oyna guldur evi ve esyalari tanitarak kesdetmesini sagla dedi sonra uyku vakti diyerek konus ve basini yumusak sekilde oksa sonra aglayacak ama sonunda uyuyack dedi bugun denedim yaklasik on bes dk araliklarla agladi sonrada uyudu iki gunden beri ugrasiyordum ben denedim memnunum aklanizda bulunsun belki bir gun sizlerede lazim olur

Yokmu dogum yapan kizlar liste yapinda kimin dogumu yakin bilelim:KK34:

merhaba canim,
cok sagol canim bu güzel tavsiyeler icin, bizimde isimize yarayacagina eminim.. bir sekilde uykulari düzenli olmali... :emir_bebek::nazar:

kızlar ya oğlum çok fena pişik oldu:KK14::KK14::KK14::KK14:
her altını açtığımda içim fena oluyor..aklınıza ne geliyorsa denedim..dr un verdiği ilaçları da düzenli sürdüm..bezin markasını değiştirdim daha kötü yaptı eskiye döndüm..napsam netsem delirmek üzereyim..ne iyi gelir..her kafadan bi ses çıkıyor..hele hele gelen misafir nazar değdirmiştir ondan olmuştur diyen bile var:KK14::KK14::KK14:

kızlar ya oğlum çok fena pişik oldu:KK14::KK14::KK14::KK14:
her altını açtığımda içim fena oluyor..aklınıza ne geliyorsa denedim..dr un verdiği ilaçları da düzenli sürdüm..bezin markasını değiştirdim daha kötü yaptı eskiye döndüm..napsam netsem delirmek üzereyim..ne iyi gelir..her kafadan bi ses çıkıyor..hele hele gelen misafir nazar değdirmiştir ondan olmuştur diyen bile var:KK14::KK14::KK14:

Insallh gecer bir an once iliK sabunla yikamayi dene has hacisakir sabunla bilmiyorum kaldimi artik ama egerki denediysende bu islemi mutlaka dr n'a Danis egzama mantar veya mikropda kapmis olabilir bnce git derim cunku normlde pisik kremleri uc gun sonra etkisini gosteriyor ben dermo crèm kullniyorum memnunum bepantenden hicbmemnun kalmamistim

Insallh gecer bir an once iliK sabunla yikamayi dene has hacisakir sabunla bilmiyorum kaldimi artik ama egerki denediysende bu islemi mutlaka dr n'a Danis egzama mantar veya mikropda kapmis olabilir bnce git derim cunku normlde pisik kremleri uc gun sonra etkisini gosteriyor ben dermo crèm kullniyorum memnunum bepantenden hicbmemnun kalmamistim

yıkıyorum canım..sık sık banyo da yaptırıyorum..dr çarşamba gelin geçmezse dedi..bende yarın götürmeyi düşünüyorum..bepanten trosyd fito ne var ne yok kullandırdı dr..ama yok:KK43:((
mantar değil sanırım pişik belli renginden netten de biraz araştırdım..ben alerjik olduğum için o da bana çekmiş..hemen kızarıyor kabarıyor yavrum..içim parçalanıyor..onun canı yanmasın benim yansın yaaa:KK14::KK14::KK14::KK14:

yıkıyorum canım..sık sık banyo da yaptırıyorum..dr çarşamba gelin geçmezse dedi..bende yarın götürmeyi düşünüyorum..bepanten trosyd fito ne var ne yok kullandırdı dr..ama yok:KK43:((
mantar değil sanırım pişik belli renginden netten de biraz araştırdım..ben alerjik olduğum için o da bana çekmiş..hemen kızarıyor kabarıyor yavrum..içim parçalanıyor..onun canı yanmasın benim yansın yaaa:KK14::KK14::KK14::KK14:

Himmm insallh gecer bak aklima ne geldi hic olmadi amerikan bezler varya oyle yaparsin yani eski usul vaktin her bez dokunuyor en son care ONU denersin bnmkinknde burnu tikanti iki gunden bêri fizyolijilzrini sikmama ragmen tikanti burda havalar cok soguk kaloruferler son derecede artik evdeki butuun nemi aldi kuruttu hep burunlarimizi oyuzden eczaneden aldim acici sprzyil ama fayda goremdm artik aspirotorle temuzlennck mecbur o anlik aciliyor burnu bes dk icinde yine tikaniyor bnde ONU dusunuyordum yarin bunun icin nereler aranirda Ève dr gelip yapilir diye anam Biri bitiyor oteki basliyor ne zormus

X