Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kuzum bence doktorunla bi görüş Allah'ın dediği olacak inşallah üzülmeyeceğin güzel bişeydir. sonuçta bizlerde doktrun kadar iyi bilemeyiz. hayırlısı olsun de. Allah senin için en yazdıysada onu yaşa öptüm seni.

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum o kadar ilgili o kadar candansınız ki hepinizi çok öpüyoruz :KK49:

doktorumu aradım gelişim iyi dedi perşembe ilk muayenemizi yapacağız hadi hayırlısı bakalım bu arada ne yiyip ne içiniyonuz kızlar

vallahi cnm ben herşeyden azar azar yiyorum...

ben daha çok sebze seviyorum...tek kötü yönüm süt içemiyorum...onun yerine bol bol ayran içiyorum cnm.

Ya aşkolsun ya ne kadar üzüldüm 54 deyince yapmayın şöle şakalr bende teselli için abuk subuk konuşuyom diye 154 he. hayrılısı olsun cenimmm

11 ekimde ayrıntılı ultrasyona giricem arkadaşlar...bebeğin organlarını kontrol edicekler...şimdiden heyecanı sardı:18::18::18::18:

Merhaba kızlar bende hamileyim. 17. haftam doğum tarihim 27 şubat görünüyor. Doktor yüzde seksen kız dedi ama kesin değil tabi göstermiyor bitürlü ayaklarını çapraz yapıp karnına çekiyor.Bakalım artık ekim 10 da detaylı ultrasona giricem ozaman kesinlesecek sanırım.

Merhaba kızlar bende hamileyim. 17. haftam doğum tarihim 27 şubat görünüyor. Doktor yüzde seksen kız dedi ama kesin değil tabi göstermiyor bitürlü ayaklarını çapraz yapıp karnına çekiyor.Bakalım artık ekim 10 da detaylı ultrasona giricem ozaman kesinlesecek sanırım.

hayırlı olsun cnm benim bebeğimin bacakları hep 90 derece açık o yönden sorunumu yok ama bizimkide hep arkasını dönüyor bize

merhaba bende ilk bebişime hamileyim çok rahat bir gebelik geçirdim şimdiye kadar allaha çok şükür 17+5 ci haftadayım allah nasip kısmet eylerse 21 şubat ta dünyaya gelecel allahın izniyle. 15 ekimde ikinci düzey utrason taramasına gireceğim ikili test sonucum çok çok iyi çıktı allah herkesin meleklerini korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah...:KK49:

aaa evet hemen hemen aynı olacak, süper yaaa..nasıl gidiyor hamileliğin ? benim şimdilik çok ii maşallah diyeyim...

maşallah canım. ben de daha bel ağrısından başka olumsuz bişeyini yaşamadım bebeğimin. çok şükür bugünümüze. ne mide bulantısı ne baş dönmesi.iyi gidiyoruz yani. bol bol meyve istiyor canımız.

doktorumu aradım gelişim iyi dedi perşembe ilk muayenemizi yapacağız hadi hayırlısı bakalım bu arada ne yiyip ne içiniyonuz kızlar

maşallah de canım :nazar:
ben muz,armut, vs. meyveler yiyorum yumurtayı hiç sevmezdim yumurta yiyorum,süt içiyorum su içmezdim bol bol su içiyorum. ve en önemlilerinden biri ceviz yiyorum.

kızlar 11 haftalık bebeğimin cinsiyeti belli oldu. söylimmi? ama %75 sonra değişirmş kzılar

bende varım anneler 5+0 gu hafta. yarın ilk muayeneme gitcem, rabbim nasip ederse mayıs 2012 de alcaz kucağımıza sağlıkla inşallahh :KK71::KK66:
ne güzel sizin ilerlemiş maşallahhh neymiş cinsiyeti canım %75 fena bi oran değil :KK66::KK70:
kalp atışını ve keseyi ilk ne zaman gördünüz acaba benim yarın kese çıkarmı acaba:KK52:

merhaba bende ilk bebişime hamileyim çok rahat bir gebelik geçirdim şimdiye kadar allaha çok şükür 17+5 ci haftadayım allah nasip kısmet eylerse 21 şubat ta dünyaya gelecel allahın izniyle. 15 ekimde ikinci düzey utrason taramasına gireceğim ikili test sonucum çok çok iyi çıktı allah herkesin meleklerini korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah...:KK49:

maşallah size allahım hayırlı bir doğum nasip etsin sağlıkla bebişini kucağına alırsın tatlım Nazar

X