Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar ben geldim.2 yokum demiştim ama erken geldim.annemlerin apartmanda tadilat var matkap sesine dayanamadım ve geldim.eşimde akşama dönüyor zaten.eee nasıl bakalım keyifler?:KK66:

kızlar bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim çokkk mutluyum Rabbime şükürler olsun:KK66:

bende 5+1 hamileyim kızlar bu mutluuluk bambaşka bişey ya
bişey sorucam kese ne zaman görünüyo net bilginiz varmı

canım tebrik ederim öncelikle.kese 5 ila 8 hafta arasında görünüyor.geç döllenme falan olunca 8 haftaya kadar sarkıyor diye biliyorum

tşk ederim canım
ya ben doktora gitmek istiyorum da beklesemmi biraz daha diye düşünüyorum
iş yerinden sürekli izin alamıyorum da o yüzden
gittimmi göriyim istiyorum

arkadaşlar ben de 6 hafta 5 gülük hamileyim. bu cumartesi bebeişin kalp atışlarını da duyduk neredeyse ağlıyordum. 4 haftadan beri iğne vuruluyorum. ilk hafta kahverengi lekelenmeler gelmişti o yüzden çok korkuyordum. ama şimdi çok mutluyum. Rabbim hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin :KK64:

arkadaşlar ben de 6 hafta 5 gülük hamileyim. bu cumartesi bebeişin kalp atışlarını da duyduk neredeyse ağlıyordum. 4 haftadan beri iğne vuruluyorum. ilk hafta kahverengi lekelenmeler gelmişti o yüzden çok korkuyordum. ama şimdi çok mutluyum. Rabbim hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin :KK64:

tebrik ederim cnm
sakın stres yapma bol bol dinlen
allah tamamına erdirsin
bende o günleri bir görsem

ben park yataklı beşik aldım canım kullanışlı olur diye

cnm ınt felanmı aldı ben hepsı burda comdan ıncelıyorum kac yasına kadar yatabılıyorlar kımısınde yazıor bırde normal besıkte sallama ozellıgı war dıye dusunuyordm ama oyun parkındada warmıs o ozellık ıcıne yatak uyku setı cıbındırlık felan derken mallıyetlı mıolcak bıraz ya

cnm ınt felanmı aldı ben hepsı burda comdan ıncelıyorum kac yasına kadar yatabılıyorlar kımısınde yazıor bırde normal besıkte sallama ozellıgı war dıye dusunuyordm ama oyun parkındada warmıs o ozellık ıcıne yatak uyku setı cıbındırlık felan derken mallıyetlı mıolcak bıraz ya

park yataklara uyku seti uygun olmuyr,ben nevresim takımı ve yorgan yastk aldım haricinde,çok maliyetli değil 4 yaşına kadar kullanılabiliyr benmki,aslında kendi evime geçseydim odasını düzücektm ama kısmet olmadı,bölede çok cici oldu

X