Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canım ben bebek odası aldım.onun büyüyen beşiği var.Allahım nasip ederse kocaman çocuk olana kadar yatar.çünkü iyice büyüyor uç kısmı çıkıyor beşiğin.ayrıca yatak odasına yanıma almak içinde park yatak alıcam

Herkese merhababen aranıza yeni katıldım.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın..

oda yapanları duyunca oda yapasm gelıyor walla off allahım yaa yerım olsa keske bı odam daha olsaydı yapardım odayı napcam ben yaa

oda yapanları duyunca oda yapasm gelıyor walla off allahım yaa yerım olsa keske bı odam daha olsaydı yapardım odayı napcam ben yaa

canım snde bi gardrop al odayı yerin olunca yaprsın.benim bir boş odam vardı onu iyice boşalttım.boş oda derken ıvıı zıvır kutu doluydu.yığdım yatakodasına oraya buraya.vakumlu hurçla hallettim geri kalanınıda baya yer kazandım..bende kiradayım ama özendim işte:))

canım bızım evımız kendımızın yenı evlendık salon war beyaz koltuklarım mevcut(günlük kullanıma elverıslı degıl ) oturma odamda kose takımım tv ve pc war ama oda yapmaya kalkarsam perdelrım stor katlamalı halı felan hepsı degıscek zaten 10 aylık evlıyım kullanmadan kjaldırmıs olcam esımde dedı sımdlık yanımıza alalım park yatkla sonra saten cocuk odası yaparız oturdugm odayı kucuckken yanımıza alalım dedı o zaman ıcınde eskir dedi am ben ısterdımkı dolabı yatagı camaır cekmecelı bı kendı odası olsn sole pempiş pempiş annemlerde dıyorkı küççükken anlmaz bısıy bıraz buyusun 4-5 yaparsın odayı .. zaten degiştircem evi şimdilki aklım olsa girmezdım buraya ama cok masraf yaptık onlarıda bıraz eskıtelım dıe cıkamıyorz hemen hevesımız gecsn die mantıklı olanını yapmya calıscam cıkmazlardyım yani

anladım canım.o zman sende büyüyünce yaparsın annenlerinde dediği gibi.

bende sadece beşik almayı düşünüyorum..şöyle 4-5 yaşına gelene kadar ..

daha sonra okul vs gireceği için geç odası takımını o zaman almayı düşünüyorum

Herkese merhaba, ben de 7 haftalık hamileyim. tabi cinsiyetini öğrenmeme daha çook var...Hepimizin bebekleri için hayırlı olsun ...

günaydın kızlar,,birşey soracağım 2 gündür göğsümden şeffaf bi sıvı var.

haftası benden büyük arkadaşlar sizden böyle bir akıntı geliyor mu?

kızlar benim değerim 42 di 2 gün önce şimdi 54 ya çok düşük değilmi 2 katı olması gerekmiyormu

kuzum bence doktorunla bi görüş Allah'ın dediği olacak inşallah üzülmeyeceğin güzel bişeydir. sonuçta bizlerde doktrun kadar iyi bilemeyiz. hayırlısı olsun de. Allah senin için en yazdıysada onu yaşa öptüm seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…