-
- Konu Sahibi berraksuuu
cnm ınt felanmı aldı ben hepsı burda comdan ıncelıyorum kac yasına kadar yatabılıyorlar kımısınde yazıor bırde normal besıkte sallama ozellıgı war dıye dusunuyordm ama oyun parkındada warmıs o ozellık ıcıne yatak uyku setı cıbındırlık felan derken mallıyetlı mıolcak bıraz ya
Herkese merhababen aranıza yeni katıldım.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın..
oda yapanları duyunca oda yapasm gelıyor walla off allahım yaa yerım olsa keske bı odam daha olsaydı yapardım odayı napcam ben yaa
canım bızım evımız kendımızın yenı evlendık salon war beyaz koltuklarım mevcut(günlük kullanıma elverıslı degıl ) oturma odamda kose takımım tv ve pc war ama oda yapmaya kalkarsam perdelrım stor katlamalı halı felan hepsı degıscek zaten 10 aylık evlıyım kullanmadan kjaldırmıs olcam esımde dedı sımdlık yanımıza alalım park yatkla sonra saten cocuk odası yaparız oturdugm odayı kucuckken yanımıza alalım dedı o zaman ıcınde eskir dedi am ben ısterdımkı dolabı yatagı camaır cekmecelı bı kendı odası olsn sole pempiş pempiş annemlerde dıyorkı küççükken anlmaz bısıy bıraz buyusun 4-5 yaparsın odayı .. zaten degiştircem evi şimdilki aklım olsa girmezdım buraya ama cok masraf yaptık onlarıda bıraz eskıtelım dıe cıkamıyorz hemenhevesımız gecsn die mantıklı olanını yapmya calıscam cıkmazlardyım yani
hayırlısı sag salım dogsunlarda bakalım hersey olur giderrr
Desene fasulyem geldi daha fasulyecik rabbim saglikla kucgna almk nasip etsin
Herkese merhaba, ben de 7 haftalık hamileyim. tabi cinsiyetini öğrenmeme daha çook var...Hepimizin bebekleri için hayırlı olsun ...
kızlar benim değerim 42 di 2 gün önce şimdi 54 ya çok düşük değilmi 2 katı olması gerekmiyormu
kızlar benim değerim 42 di 2 gün önce şimdi 54 ya çok düşük değilmi 2 katı olması gerekmiyormu
cnm 2 katı olması gerekiyor...dr sonucunu hemen göster...inşallah birşey yoktur.