-
- Konu Sahibi berraksuuu
kuzum bence doktorunla bi görüş Allah'ın dediği olacak inşallah üzülmeyeceğin güzel bişeydir. sonuçta bizlerde doktrun kadar iyi bilemeyiz. hayırlısı olsun de. Allah senin için en yazdıysada onu yaşa öptüm seni.
ayyy canım değerim 154 müş allahtan yazılı istedim telde kadın 54 dedi sandım offf şükürler olsun rabbime inşallah hep böyle gider.
ayyyy cnm ödüm koptu vallahi hayırlı olsun
doktorumu aradım gelişim iyi dedi perşembe ilk muayenemizi yapacağız hadi hayırlısı bakalım bu arada ne yiyip ne içiniyonuz kızlar
canım biz de yedinci haftamızı bitirmek üzereyiz. hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapacaz inşallah.
ya aşkolsun ya ne kadar üzüldüm 54 deyince yapmayın şöle şakalr bende teselli için abuk subuk konuşuyom diye 154 he. Hayrılısı olsun cenimmm
Merhaba kızlar bende hamileyim. 17. haftam doğum tarihim 27 şubat görünüyor. Doktor yüzde seksen kız dedi ama kesin değil tabi göstermiyor bitürlü ayaklarını çapraz yapıp karnına çekiyor.Bakalım artık ekim 10 da detaylı ultrasona giricem ozaman kesinlesecek sanırım.
aaa evet hemen hemen aynı olacak, süper yaaa..nasıl gidiyor hamileliğin ? benim şimdilik çok ii maşallah diyeyim...
doktorumu aradım gelişim iyi dedi perşembe ilk muayenemizi yapacağız hadi hayırlısı bakalım bu arada ne yiyip ne içiniyonuz kızlar
Ya aşkolsun ya ne kadar üzüldüm 54 deyince yapmayın şöle şakalr bende teselli için abuk subuk konuşuyom diye 154 he. hayrılısı olsun cenimmm
kızlar 11 haftalık bebeğimin cinsiyeti belli oldu. söylimmi? ama %75 sonra değişirmş kzılar
maşallah de canım
ben muz,armut, vs. meyveler yiyorum yumurtayı hiç sevmezdim yumurta yiyorum,süt içiyorum su içmezdim bol bol su içiyorum. ve en önemlilerinden biri ceviz yiyorum.
merhaba bende ilk bebişime hamileyim çok rahat bir gebelik geçirdim şimdiye kadar allaha çok şükür 17+5 ci haftadayım allah nasip kısmet eylerse 21 şubat ta dünyaya gelecel allahın izniyle. 15 ekimde ikinci düzey utrason taramasına gireceğim ikili test sonucum çok çok iyi çıktı allah herkesin meleklerini korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah...