Maşallah Arda Beye
Bizim sıpa duruyor ya bir saat hatta bıraksam daha uzun. Ama azalttı. 2.-3. baftalarında çoktu. Alışma süreci falandı sanırsam. Birkaç gündür bir zaman sonra ben ayırırsam eğer karnı doymuşsa bana bağırmıyor. Bazen zor ayırıyorum memeden bazen de az emince ara verip gazını çıkarıp ben öbür memeyi de benim teklif ettiğim oluyor mesela.
Bana başta eşim sürekli böyle söyledi. Ama dedim veremem. O zaman bir sarılık olayından sürekli uyandırılması gerekiyordu nasıl bırakayım yani.
Ben de gündüz karnı tokken bırakıyorum kv ve kp e ama kapım hep aralık duymak için. Geçen gece aldılar uyutmak için bir kere sadece onda da getirene kadar uyuyamadım.
Bu gece de kv alıp götürüyordu dedim götürme meme emip uyuyacak. He ben emdi sandım dedi dedim öbür memeyi de emecek
Sonrasında uyutmak için götüreyim yine sen uyu dedi. Yok ben kucağımda uyutacağım karnı ağrıyor çok huysuz dedim. Kendim uyuttum. Halbuki saatlerce sallarlar gözlerini ayırmazlar kv de kp de güzel ilgilenirler biliyorum.
Hatta ben asıl anneme bırakamazdım sanırım. O daha çok uykuya düşüyor şekeri tansiyonu var. Dikkat edemez gibi geliyor küçük bebek bakmadı yıllardır en son ben yani. He ama büyük halini bırakırım güvenirim güzel ilgilenip oynatır. Ama yenidoğan bakımı zor bir de aşırı anneye bağlı ya mecburuz bu yorgunluğa.