2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
Evet 2 alırım bir paket denemek istiyorum sleepy yeşil paket ince bio çok güzel o bakımdan kakayi heryerinden tasiriyo Molfix yeni cikanini merak ettim fiyatinada bakmadım çok fark varsa almam ama çöpe gidiyo sonuçta😂😂

Molfix sadece diğer kızda beze alıştırma süresinde almıştım sleepy 7 aliyodum Molfix aldım sonrasında 6 numara kocamandı valla bana olurdu😂

Yavrum yaa rabbim şifa versin insallah en kısa zamanda kucağına geri al 😔😔kuzenimde o hastanede doğum yapmıştı doktorunuz erson hocamı fenomen olan onda yapmıştı doğumu çok memnun kalmıştı
Amin canım inşallah ağlamaktan yaş kalmadı gözümde 10 yaş çöktüm sanki hayır erson bey değil Orhan Ateşer doktorumuz o da böyle şeylerin olabileceğini geçici şeyler olduğunu söylüyor sadece ☹️

El ve ayağın vücudundan daha soğuk olması normal diyorlar yenidoğanda. Bizim şu an 23 ama burnu iyi yani sıcak. Belki de bebişin daha sıcağa alışmasıyla alakalı olabilir. Biz bu ısıda çok da örtmüyoruz üstünü. Kısa kollu zıbın, tulum, çorap kucaktayken böyle uyurken penye battaniye bol sarıp üzerine bir de kalın battaniyeyi tek kat atıyorum genelde. Emzirirken de kıyafetinin üzerine bir ince müslin atıyorum sadece.
Doktorlara bakarsak 23 derecede senin giydirme şeklin bile fazla 😃 ama ben bazen abarttiklarini düşünüyorum. Sürekli gaz sancısı ve ıkınma halinde olduğu için sıcak tutmaya çalışıyorum sanırım bu işin bir matematiği yok😃

Eklentiler

• Screenshot_20241224_160130_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20241224_160130_com.android.chrome.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 10
Kizlar bişey sorcam sleppy bio natural kullanıp memnun olmayıp Molfix yeni çıkan bezini kullanan varmı bio natürel kullaniyorum ama kaka yaptığı zaman heryerinden cikiyo su Molfix in yeni cikanini merak ediyorum nasıl acaba ona göz diktim
Ben hiç memnun kalmadım prima harmonyden sonra sleepy bio natural e başlık ilk günden pişik oldu şimdi harmony bulamadık premium cAre ile devam ediyoruz

Benim bebişim hala yoğun bakımda 12 gün oldu doğduğundan beri orda yavrum 😔 herşeyi normal hiç bi sıkıntı yok sadece beslenmeden sonra efor harcadığında nabzı düşüyor sonra tekrar çıkıyor doktor bi türlü bulamadı neden olduğunu reflüden bile olabilirmiş daha eve getiremedik içim acıyo artık o kadar bunaldım ki lütfen dua edin artık çıksın bebeğim 🥺🥺♥️
Canım benim allah kavuştursun kuzunla en kısa zamanda, sağlıkla ❤️ gelsin de arayı kapatırsınız 🙏🏻

Benim bebişim hala yoğun bakımda 12 gün oldu doğduğundan beri orda yavrum 😔 herşeyi normal hiç bi sıkıntı yok sadece beslenmeden sonra efor harcadığında nabzı düşüyor sonra tekrar çıkıyor doktor bi türlü bulamadı neden olduğunu reflüden bile olabilirmiş daha eve getiremedik içim acıyo artık o kadar bunaldım ki lütfen dua edin artık çıksın bebeğim 🥺🥺♥️
Çok geçmiş olsun Allah Şifalar versin en kısa zamanda iyileşsin evine çıksın inşallah kuzu🙏💞

canım benim bu hissi nasıl anlıyorum. umarım sebebi bi an önce bulunur ve kavuşursunuz hayırlısıyla ♥️ dualarım sizinle.

Ennn kısa sürede bebişinle evine geçeceksin inşallah canım benim dualarımız sizinle, minnoş da hemencik toparlayacakk 🙏🏿

Amin canım inşallah hergün bekliyoruz bi umut işte. Evet Çorludayız Çorlu vatan hastanesi bi tane çocuk kardiyoloji uzmanına attık sonuçları gelelim dedik görüşmeye gereken herşey yapılıyor kalbinde bi problem yok bebek çıkınca gelirsiniz dedi tek yoğun bakım bizim hastanede var zaten 3 hastane var bi tanesi kapandı malum yenidoğan çetesi olayları duymuşsunuzdur reyap 🙄 doktor güzel ilgileniyor sürekli bilgilendiriyor günde 2 kez gidip görüyoruz bebişi yapılmayan test ultrason kalmadı ama yok yani bi çözüme ulaşamadık prematüre değil bişey değil tam 12 gündür yatıyor oğlum çok üzücü bi de uyuyor benim koynumda kucağıma alınca hissediyor yavrum hiç kıyamıyorum of of 😣 fotoğraf falan çekiyoruz hergün kucak yaptırıyolar ama yeter artık yani
Bu günler de geçecek, yavrunla evinde huzurla oynarken ay ne günler yaşadık diye gelecek aklına. Rabbim tez zamanda evinizi kokusuyla doldurup korkutmasınııı sesiyle doldurmasını nasip etsin. Bir an evvel şifasına kavuşsun küçük yavrular 🤲🏻

Molfix de küçük canım molfix 1 bize küçük gelince bir de cok tasırınca prima premium care 2 numara aldım. Sonra yedek olarak da bir daha molfix alayım dedim baktm kilo aralıgı mılfix 3 numaranın primanın 2 numarasıyla aynı molfix 3 aldım benim bebiş 5 kilo
Normal Molfix mi acaba Püre and Soft mu ? Biz prima premium care 1 kullanıyoruz molfix püre and soft da kaç almam lazım acaba

Bu günler de geçecek, yavrunla evinde huzurla oynarken ay ne günler yaşadık diye gelecek aklına. Rabbim tez zamanda evinizi kokusuyla doldurup korkutmasınııı sesiyle doldurmasını nasip etsin. Bir an evvel şifasına kavuşsun küçük yavrular 🤲🏻
İnşallah canım hep kendimi böyle düşünüp teselli ediyorum inşallah gülerek hatırlıycaz bu günleri 🙏🏻♥️

Kac günlük canım bebeğin? Benim 25 günlük ilk 15 günde filan doluluk çok güzel oluyordu artık öyle değil malesef
44 günlük olduk canım çok dolu oluncada emmiyor oda kötü bence senin göğüslerin terbiyelenmiştir normal olmuştur yani bence böyle olması anormal gibi

Amin canım inşallah hergün bekliyoruz bi umut işte. Evet Çorludayız Çorlu vatan hastanesi bi tane çocuk kardiyoloji uzmanına attık sonuçları gelelim dedik görüşmeye gereken herşey yapılıyor kalbinde bi problem yok bebek çıkınca gelirsiniz dedi tek yoğun bakım bizim hastanede var zaten 3 hastane var bi tanesi kapandı malum yenidoğan çetesi olayları duymuşsunuzdur reyap 🙄 doktor güzel ilgileniyor sürekli bilgilendiriyor günde 2 kez gidip görüyoruz bebişi yapılmayan test ultrason kalmadı ama yok yani bi çözüme ulaşamadık prematüre değil bişey değil tam 12 gündür yatıyor oğlum çok üzücü bi de uyuyor benim koynumda kucağıma alınca hissediyor yavrum hiç kıyamıyorum of of 😣 fotoğraf falan çekiyoruz hergün kucak yaptırıyolar ama yeter artık yani
Canım allah şifa versin, doğurup eve götürememek ☹️ tarifi mümkün değil elbet. Bir an önce evde memeyle boğuşma çok emdi az emdi diye msjların gelir inşallah kuzum.

owlll owlll canım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Allah'tan şifa diliyorumm, bu yaşananlar anı olarak kalacak, bunu da yaşadık diyeceğiz, sağlıkla kavuşacaksın canım bebeğine

X