Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Sevndim iyi olmana ayyy gelsin artik su dogumda bebegimi

Gozlerimle kokusunu hissderek sevsem dugunlere alip gitsem

Yuz ustu yatmakla ilgili birsey okudm az once bilmyorm bu diyecegim

Séton bilimsel kaniti da yok bnce hamileyken hic iyi degil ezilir rahtsz

Olur diye dusnyorm Sonucda uzerine yatiliyor bn bebegim bnmle oldugunu

Ogrendm aninda kestim yuz ustu yatmayi cok Zor oldu ama hatda su anda bile

Yatblirm istesm sert degil cok migdem ama ezilir gibime geliyor

evet cnm bende çok hayaller kuruyorum bebeğimle ilgili...ama daha çok :78::78::78:

cnm orada hamilelik öncesinde yüzüstü yattığımı belittim...şuan sol tarafıma dönük uyuyorum..

evet cnm bende çok hayaller kuruyorum bebeğimle ilgili...ama daha çok :78::78::78:

cnm orada hamilelik öncesinde yüzüstü yattığımı belittim...şuan sol tarafıma dönük uyuyorum..

Himmmmm anldim simdi:KK1:

Ah ah su anda ne iki yastik da ne sola uyumk bn doguma kadar

Boyle devm sanirim haftalar gectikce uyku pozisyonu bulmk cok Zor

:KK53:

Alemsin canım güldürdün beni yastık koysan daha başarılı olursun gibi geliyo :KK1:otobüste ama merak etme az kaldı sonra o koca göbeği nasıl taşıyacaz dıye düşünürüz.benim meleğim 10+1 haftalık bende de henüz bir göbek yok anlayacağın ama adapte olma sürecini kendi yöntemlerimizle biraz hızlandırıyoz ilk üçay zor bir dönem diyor dr. eşime baya nasihatlar yaptı idare et dedı :KK1: bende de çok duygusallık var bırazda gergin bir yapım var işimlede alakalı tabi olabildiğince pozitif olmaya çalışıyorum işte seni sormadım sen tam olarak kaç haftalıksın?

saat itibarı ile 7+0 olduk çokkk küçüğüzzz daha. annemiz de rahat bırakmıyo sürekli bir baskı büyü büyü büyü diye ben şimdi nasıl büyüyeyim ki:emir_bebek: senn de daha küçükmüşsünn bak:) senin annen baban da benimkiler gibi geveze galiba.Allah'tan ben büyüyorum diye yoruluyor çok çok uyuyor da azıcık rahat ediyorum. bir de benim bilmediğim bir eylem yapıyor ikide bir de ağlamak mıymış ne .bebeğim seni çok seviyorum diyo sonuncu harfe gelmeden başlıyo .ben de doğar doğmaz yapıcam aynısından bakalım nasıl oluyormuş:KK1: zaten annem öğretmen okullar da açılacak şimdi nasıl gürültüler duyucam kimbilir:KK43: annem nöbetçi oldu mu birde sinirleri tepesinde olur kesin. off bir rahat yok mu bize canım:))) bir de ingilizce diye bir dil öğretmeni ya hep anlamını bilmediğim şeyler duyuyorum. ya ben daha onun dilini zor anlayabilirim embriyoyum ben di mi ama:) en kötüsü de bir kızım diyo bir oğlum diyo bir karar verse ya artık:KK43:

Evet aralik 2 diyor dr bakalim ama genelde kizlar daha onceden olur derler genelde de

Cevremdede bktgmda dr un verdigi gunden once oluyorlar bakalim artik s'en kaci araligin

hayırlısı olsun ewet kızlar erken gelir derler benim 19 aralık tahmini doğum tarihi

Ben biliyorm kocis parcaliyor kendini getir kizimi

Sevecem diyor herkese hayirli geceler yarin gorusmek

Uzere:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ben de gideyim artık kızlarrr.. çok teşekkürler hepinize içim açıldı gerçekten.. bebişlereve sizlere iyi geceler...:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

saat itibarı ile 7+0 olduk çokkk küçüğüzzz daha. annemiz de rahat bırakmıyo sürekli bir baskı büyü büyü büyü diye ben şimdi nasıl büyüyeyim ki:emir_bebek: senn de daha küçükmüşsünn bak:) senin annen baban da benimkiler gibi geveze galiba.Allah'tan ben büyüyorum diye yoruluyor çok çok uyuyor da azıcık rahat ediyorum. bir de benim bilmediğim bir eylem yapıyor ikide bir de ağlamak mıymış ne .bebeğim seni çok seviyorum diyo sonuncu harfe gelmeden başlıyo .ben de doğar doğmaz yapıcam aynısından bakalım nasıl oluyormuş:KK1: zaten annem öğretmen okullar da açılacak şimdi nasıl gürültüler duyucam kimbilir:KK43: annem nöbetçi oldu mu birde sinirleri tepesinde olur kesin. off bir rahat yok mu bize canım:))) bir de ingilizce diye bir dil öğretmeni ya hep anlamını bilmediğim şeyler duyuyorum. ya ben daha onun dilini zor anlayabilirim embriyoyum ben di mi ama:) en kötüsü de bir kızım diyo bir oğlum diyo bir karar verse ya artık:KK43:

Seni çok iyi anlıyorum.Benimde halim seninkinden pek farklı değil bizimki sürekli oturmak zorunda azıcık kalksada bi nefes alsak dimi ama yok bide sürekli takır takır klavye sesi bilgisayar diyorlarmış adına ben yapsam büyünce saat koyarlar :44: bizimkide ağlıyo Allahtan babam varda biraz rahatlatıyo bizimkini benide kurtarıyo üzülüyorum bende haline ama ne var ki ağlaycak dimi:KK20:bazen babamda annemin taklitini yapıyo gerçi baya gülüyorum ona kadın sesi çıkartıyo daha iyi anlayım diye okumuş bir yerlerden bebekler kadın sesini duyarlarmış diye çok gülüyorum haline ah baba ah:)) bide gup gup dıyor bana kalp atışımı duyunca taktı lakapmı ne öle diyolarmış öğrensede bi cinsiyetimi adımla hitap etse kızıyorum arada haaa ama yapcak bişey yok doğunca artık sorarım ben ona:))

X