Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

10+1 haftalık cnm.

ne güzel cnm inşallah sağ salim kucağımıza alırız

Sol yan yatış
Hamilelikte sol yan yatış bebeğe maksimum kan akışı sağlamasından ve annenin böbrek fonksiyonlarını artırmasından dolayı önerilen uyku pozisyonudur. Çünkü böbrek fonksiyon artışı su tutulmasını da azaltır. Ayrıca karaciğerimizin vücudumuzun sağ yanında olmasından dolayı da sola yan yatış karaciğer baskısını da azaltacaktır.

Teşekkür ederim cnm çok aydınlatıcı oldu. ee sen benden 2 ay daha tecrübelisin Herkez gibi bende çok heyecanlıyım mesela alışveriş için çok heyecanlıyım yavaş yavaş birşeyler almak istiyorum ama ilk olmasından ve heyecanımdan dolayı ne zaman ne kadar alcağımı bile bilmiyorum sen ne yaptın hiç hazırlıkyaptınmı bebişine?

cnm hazırlık yapmadım daha iyiki de yapmamışım çünkü bebeğime erkek demişlerdi...yaklaşık 2 ay sonra bebeğimin kız old.öğrendim...

32.haftadan sonra almayı düşünüyorum cnm ben...çok bişi almayıda düşünmüyorum...çünkü doğan bebek hemen büyüyor..

benim de ilk bebeğim arkadaşlar 6+6 dayiz ama inanılmaz korkular var bende kendime hiç hakim olamıyorum kafamı rahatlatamıyorum br türlü ya ona bir şey olursa istemeden ona zarar verirsem ya sağlıkla alamazsam kucağıma diye evham evham evham.arkadaşlarım sen stres yaptıkça bebek de etkilenecek rahat ol tadını çıkart diyorlar ama ne mümkün.geçenlerde bir an nefessiz kaldım eşimle şakalaşırken. tüm gece ağladım ya bebek oksijensiz kaldıysa diye. apar topar doktora gittik sabah. hayırlı oldu gerçi kalp atışlarını duyduk miniğimin. doktor göbek kordonu oluşana kadar bebek kandan oksijen alırsizin akciğerinizden değildolayısıyla siz nefessiz de kalsanız ilerde başlarsa sürekli istifra da etseniz bebeğiniz etkilenmez o büyük bir koruma içinde dedi. siz büyük ağır haraketlerden ve sağlıksız beslenmeden kaçının dedi. anlatınca arkadaşlar da güldü. ikincide böyle olmazsın merak etme diyorlar. ne bileyim yaa iyice panik oldumç sürekli dua ediyorum rbbime emanet ediyorum bebeğimi. sizler de böyle misiniz arkadaşlar? nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi? ben hepinize dua ediyrum siz de benim bebeğime dua eder misiniz?

Cnm o kadar erken cinsiyetini söylüyormu doktor ? Haklısın daha erken işte ama zaman zaman heyecanıma yeniliyorum eşim firenliyor Sanki bir şeyler alsam evde varlığını daha çok hissedecekmişim gibi geliyor.

cnm anlıyorum seni biliyorum bebeğine birşey olacak diye korkuyorsun ama hem kendine hem bebeğine yazık ediyorsun cnm...

kendine dikkat et ama lütfen bu kadar üstüne düşme...ALLAHIN izniyle onu melekler korur annesine sıkı sıkı tutunur...

senin bebeğini ve bütün bebeklerimizi allahım korusun inşallah.

Cnm o kadar erken cinsiyetini söylüyormu doktor ? Haklısın daha erken işte ama zaman zaman heyecanıma yeniliyorum eşim firenliyor Sanki bir şeyler alsam evde varlığını daha çok hissedecekmişim gibi geliyor.

cnm 12.haftamda ikili test için gitmiştim...dr bebeğin ensesini ölçerken hayırlı olsun erkek bebek demişti...

bebeğin ihtiyacı olacak biberon veya emziği alıp sürekli görebileceğin biryere koyabilirsin cnm...ben öyle yaptım da

Kıyamam
Arkadaşların doğru söylüyor her şeyi oluruna bırak onu sana verende (Allah korusun)alanda o olacak sen ne yaparsan yap o yüzden sakin olmaya çalış unutmaki yaşadığın stres bebişine yapabileceğin en büyük zarar en az sigara ve alkol kadar tadını çıkar ve mutlu ol hep

kızlarr bende yenıı hamılelerdenımm bebegım tupbebekle olduu.. henuz 3 haftalıkk ama cok heycanlıymm bıan once alısverıse cıkmakk ısytrmm bıberon emzık bıseyler alamk ıstyrm..

ah berraksucum ben de hep yapma böyle diyorum kendi kendime ama aklım hep onda.sen nasıl rahatlatıyorsun böyle düşünceler gelince aklına. hatta sunu soruyorum pek çok arkadaşa da ettiğiniz özel bir dua var mı? öyle çok çok sıkıldığımda ya mubdi diyoum ve ayetel kursi okuyorum hemen ben. rabbim sana emanet diyorum. fasülyemle konuşuyorum bazen ama o zaman da hemen ağlamaya başlıyorum. iyice sulugöz oldum zaten. çok da erken öğrendim ben vakit de geçmek bilmiyor. ne yağıcam ben 8 ay bilmem

Anladım canım benimde bir dahaki randevum tam 12 haftalıkken olacak inşlh.tabi sen benden öndesin bilemiyorum ben dolayısıyla nasıl olacak.
Bişeyler almak konusunda ise iyi fikir senin gibi yapabilirim saol cnm.

o bir gelsin annesine şöyle sağlıkla bir alayım kucağıma kokusunu bir çekeyim içime başka hiçbirşey istemiyorum walla. teşekkürler daha az stresli olmaya çalışıcam.bana birşey bulun hadi kızlar aklıma kötü şeyler geldiğinde onu yapayım ama ağlamayacağım birşey de olsun lütfen. öyle bir geçer zamanki de küçük mustafa var ya karolininmiş ya o çocuk o nasıl anasız babasız kalmış nasıl babaanneye muhtaç kalmış evdeki kimse onu sevmemiş mi annesini özlememiş mi annesi ona hiç süt vermemiş diye ne kadr ağladım aklımı meşgul edeyim diye tv dizi izlemek de iyi gelmiyo:)

cnm kıyamam gebelik seni baya bi hassaslaştırmış annesi.yazık değil mi o güzel gözlerine neden ağlıyorsun...

bak rabbim vermiş...dua et şükret korkuya kapılma...bende şükür böyle korkular olmuyor cnm...ben onu seviyor onunla konuşuyorum...

bi an önce doğmasını istiyorumben hep ayetel kursü okurum cnm...bak sen korkma 12.haftadan sonra küçük insanını görünce ultrasyonda ona aşık olucaksın...

benim kuzum kıpır kıpır teyzesi..hep eli ağzında sanki meme arıyor...

bu günlerinin keyfini çıkar o senin bi parçan hiç birşey olmaz kendine dikkat ettiğin sürece...

kızlarr sıze bıseyy sorucamm kılo olayını nasıl yapıcaksınız ben saglıklı az kıloluu bı gebelık ıstyrmm kılo almayada elverıslıyımmbu donemıı sakın az kıloluu gecırmek ıstyrm sız neler yıyosunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…