Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

şaka cnm şaka senin GİBİ olabilmek için neler yapıyoruz biz...gayet iyi:KK70::KK70:

biliyorum canım şaka olduğunu:)) herkes kendini nasıl güzel iyi hissediyorsa bence.şişman ya da zayıf olmak değil ki sorun dimi??yavrum nasıl olacak bakalım annesine mi çekicek acaba

internetimde sorun varrrrrrr:KK52::KK56::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

deli oluyorum boyle olunca

neyse artik baktim herkes gitmis gorusuruz kizlar kenidinize iyi bakin

kızlar bebek ıcın bakım urunlerı alanınız warmı

ben almadim daha erken oldugunu dusunuyorum ne zaman hastahane cantasini hazirlamaya karar veridgim

zaman anca ozamana dusunuyorum bnce sende acele etme ben baktim sadece fikir edindim hangisi daha iyi

acaba diye alacagim yerlerde bellli zaten....sen aldinmi

kızlar bende yeni evliyim 4 ay oldu evleneni ama daha çok yeni hamileyim perşembe günü öğrendim neredeyse 3 haftalık ama korkularım var erken mi düşündük diye ama bebeğim için deger.büyük bir korku daha yaşıyorum 4 ay önce balayında birsürü ilaç kullandım adet geciktirici ertesigün hapı sonra doğum kontrol hapı ama çocuğumun sağlıklı olması ishimali ne bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var:KK59:

kızlar bende yeni evliyim 4 ay oldu evleneni ama daha çok yeni hamileyim perşembe günü öğrendim neredeyse 3 haftalık ama korkularım var erken mi düşündük diye ama bebeğim için deger.büyük bir korku daha yaşıyorum 4 ay önce balayında birsürü ilaç kullandım adet geciktirici ertesigün hapı sonra doğum kontrol hapı ama çocuğumun sağlıklı olması ishimali ne bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var:KK59:

Hayirli sahlikli olSun tatlim aramkdan iyidir bnce

Senin durumunda Olan arkadasim oldu antibiyotik

Ilaclar kullnmsdi dr beraber gitmistk arkadasima dedigi

Dr un egerki adet gecikmeden ictiysen hic bir zarari asla

Yoktur demisti egerki sende Boyle yaptkdn zannetmem

Bir sey olSun kizi saglikli bebek olark dunyaya geldi ama

Mutlaka dr unu bilgilendir bu konuyla ilgili sor Danis dr una

Berraksuuu gelsin mi canin bnde gittim bir saatligine

Aldim uzerime oldu ama ovule sinmedi olSun artik sonradan

Kesip parcalayip icime sinecek bir sey yaparim artik kimin

Dugunu varsa dogurana kadar aldigm albiseyi giyerm:KK1:

kızlar ankaralı olan varmı aranızda

Var :KK34:

Kısmet olursa bende nisanın ilk haftasında bebeğime kavuşacağım.

Yalnız birşey sormak istiyorum 10+1 günlük hamileyim uyku pozisyonumda sıkıntı yaşıyorum. Sol tarafıma dönemiyorum karnım ağrıyor bu dönemde böyle sıkıntı yaşayan varmı ?

Var :KK34:

Kısmet olursa bende nisanın ilk haftasında bebeğime kavuşacağım.

Yalnız birşey sormak istiyorum 10+1 günlük hamileyim uyku pozisyonumda sıkıntı yaşıyorum. Sol tarafıma dönemiyorum karnım ağrıyor bu dönemde böyle sıkıntı yaşayan varmı ?

bende yüzüstü uyumayı çok seviyordum....başka türlü uyuyamıyordum.

zor da olsa sol tarafıma yatmaya çalışıyorum...bebeğime kan daha iyi gitsin diye,

dr bu şekilde uyumayı öneriyorlar.

bende yüzüstü uyumayı çok seviyordum....başka türlü uyuyamıyordum.

zor da olsa sol tarafıma yatmaya çalışıyorum...bebeğime kan daha iyi gitsin diye,

dr bu şekilde uyumayı öneriyorlar.

Bende yüzüstü uyurdum hep ama artık malesef o mümkün değil ama sol tarafa yatınca bebeğe daha çokmu kan gidiyormuş? Aksine ben o tarafıma hiç yatamıyorum üzüldüm şimdi :KK25:

Siz ne kadarlık hamilesiniz ?

ben 24 haftalığım bazen yüzüstü yatmaya devam ediorm anca öle rahat edebiliorm karnım çok olmadığı için şimdilik rahatsız olmuorm ama ilerde nasıl olur bilemiorm

X