-
- Konu Sahibi berraksuuu
merhaba,
bende ilk bebeğimi bekliyorum. 9+4 bügün henüz. biraz zor geçiriyorum. paylaşmak istedim.
klomen aslında bana dokunmuyordu o ay nolduysa coştu yumurtalar:)) neyse çok şükür hepsi geçti şimdi.Allah aratmasın çok zor.ben drumdan çok memnunum tedavi sürecinde falan hep çok ilgiliydi.sürekli telefonlaşırdık.saçma sorularıma bile cevap verirdi.nasıl oldun iyileştin mi diye telefon ederdi.onunla devam ediyorum.2.çoocuk normal olur demişsin .:))bakalım güzelim birinciyi bi doğurayım 2 sene sonra kısmetse artık
Insllh allh gonlune Gore versin
Bu aksm arkadasin kinasi var eski kiyafetlerimin yarisi dar beden olarak
Kendimi sigdirdim ama karnimi cok sikti cikartamadim bile esime soyledim
Cikart diye eteklerimde iki tane var kumas ama gohus alti
Onlarda olmuyor kafayi yiyecem offff
merhaba,
bende ilk bebeğimi bekliyorum. 9+4 bügün henüz. biraz zor geçiriyorum. paylaşmak istedim.
Insllh allh gonlune Gore versin
Bu aksm arkadasin kinasi var eski kiyafetlerimin yarisi dar beden olarak
Kendimi sigdirdim ama karnimi cok sikti cikartamadim bile esime soyledim
Cikart diye eteklerimde iki tane var kumas ama gohus alti
Onlarda olmuyor kafayi yiyecem offff
evet yaa şuan en büyük sıkıntılardan biriside kıyafetler değil mikarnım çok çıkmadı ama genede bişi olmuoo
tebrikler.neden zor bulantı falan mı var?
Hosgeldin saglikla kucagina alirsin insallh
Bulantilarin mi cok yoksa baska birseymi
ayyy kıyafet derdi en korkunç şey..bende sadece göbek var aynı tişörleri giyiyorumda.alt kısım zor tabi:)) hamile pantolonlarım var 2 tane dönüp dolaşıp onları giyiyorum
Offff offf bndede norml gundelikde iki tane var Biri yikanirkn oteki iyi oluyor
Bnden dugun kiyafetlerim genelde uzere oturn ve sten tarzi oldklarndn kalip. Dar
Ama normller oluyor usttn ama altdn cok Zor birdaha vucuda yapisn seyler dar kalipli
Esya almycm
sağol cnm. bulantılar çok. bütün kokulardan tiksiniyorum evde mutfağa bile giremiyorum. 9 ay uğraştım bu bebiş için 9 ay sonra kendiliğinden geldi bebişim. şimdide sızlanmak ayıp aslında ama zorlanıyorum baya. 10. haftamdayım bitecek inşallah yakında
:)) ben şimdiden kışlık alıyorum kendime.ama onlarıda dar alıyorum yine..hatta dün bi kazak aldım yine xs oluyor hala napalım..
xs mi sen çok zayıfsın ya
evet 34 bedenim:)) neden beni bezelye yemiş tırtıla benzetiyorlar sanıyosun canımşimdi 36 beden olmuşumdur.6 kilo aldım hamilelğimde.boyda uzun birde.
:)) ben şimdiden kışlık alıyorum kendime.ama onlarıda dar alıyorum yine..hatta dün bi kazak aldım yine xs oluyor hala napalım..
safinaz anne diyelim sana
gnbkn masallah canm :) banada oolmuyor tulum aldım etek gıyıyorum tshırtlerım bol zaten pantolonlar hıc olmuyor basenlerden dolayı
yok o kadar korkunç görünmüyorum ya( safinaz pek hoş değil...ama inan ben memnunum halimden şişman olsan kendimi taşıyamazmışım gibi geliyo.birde kilo vermeye uğraşmak gibi bi derdim yok.yeri geliyor 1 ekmeğe sandviç yapıyorum yiyorum da yani.bünye meselesi işte