Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Insllh allh gonlune Gore versin

Bu aksm arkadasin kinasi var eski kiyafetlerimin yarisi dar beden olarak
Kendimi sigdirdim ama karnimi cok sikti cikartamadim bile esime soyledim
Cikart diye eteklerimde iki tane var kumas ama gohus alti
Onlarda olmuyor kafayi yiyecem offff

evet yaa şuan en büyük sıkıntılardan biriside kıyafetler değil mikarnım çok çıkmadı ama genede bişi olmuoo

ayyy kıyafet derdi en korkunç şey..bende sadece göbek var aynı tişörleri giyiyorumda.alt kısım zor tabi:)) hamile pantolonlarım var 2 tane dönüp dolaşıp onları giyiyorum

merhaba kızlar bende katıldım aranıza ve en küçük hamile benim herhalde 5 haftalık bebeğim çarşamba günü kesemizi gördük 3 hafta sonra inş. bebişimizi görmeye gitcez

evet yaa şuan en büyük sıkıntılardan biriside kıyafetler değil mikarnım çok çıkmadı ama genede bişi olmuoo

Hic somma yaaaa gundelik olsa en rahati tayt giyip uzerine sik bir tunikle

Altina guzel topuklu aksesuarla oluyor aama kina dugun islerim de ayni oluyor

Malesef ya bn bu gobisle ne giycm biliyorm gundelik giyinirken hic sevmem tasli

Pullu seyler simdide diyorm olsaydi birseyler uydurudum artik baktim olmyr son carem

Disardn bakacm artik ne yaypaym ciplalda gidemem

tebrikler.neden zor bulantı falan mı var?

sağol cnm. bulantılar çok. bütün kokulardan tiksiniyorum evde mutfağa bile giremiyorum. 9 ay uğraştım bu bebiş için 9 ay sonra kendiliğinden geldi bebişim. şimdide sızlanmak ayıp aslında ama zorlanıyorum baya. 10. haftamdayım bitecek inşallah yakında

ayyy kıyafet derdi en korkunç şey..bende sadece göbek var aynı tişörleri giyiyorumda.alt kısım zor tabi:)) hamile pantolonlarım var 2 tane dönüp dolaşıp onları giyiyorum

Offff offf bndede norml gundelikde iki tane var Biri yikanirkn oteki iyi oluyor

Bnden dugun kiyafetlerim genelde uzere oturn ve sten tarzi oldklarndn kalip. Dar

Ama normller oluyor usttn ama altdn cok Zor birdaha vucuda yapisn seyler dar kalipli
Esya almycm

:)) ben şimdiden kışlık alıyorum kendime.ama onlarıda dar alıyorum yine..hatta dün bi kazak aldım yine xs oluyor hala napalım..

Himmm anladim ama az kalmis bitmesine insallh

Cok guzel bnce dokuz ay ugrasmn normal vakitde olmus zaten dr latin cogu

Bir yil veriyor iyi yine s'en dokuz ay ben iki séné ugrastim

gnbkn masallah canm :) banada oolmuyor tulum aldım etek gıyıyorum tshırtlerım bol zaten pantolonlar hıc olmuyor basenlerden dolayı

:)) ben şimdiden kışlık alıyorum kendime.ama onlarıda dar alıyorum yine..hatta dün bi kazak aldım yine xs oluyor hala napalım..

Xs hayatda giymedim s'en zayisin ozaman

Bn hep etliyim kendimi bildim bileli médium

Veya l'arc giyerim ama hautda giymedim xs

safinaz anne diyelim sana

yok o kadar korkunç görünmüyorum ya( safinaz pek hoş değil...ama inan ben memnunum halimden şişman olsan kendimi taşıyamazmışım gibi geliyo.birde kilo vermeye uğraşmak gibi bi derdim yok.yeri geliyor 1 ekmeğe sandviç yapıyorumyiyorum da yani.bünye meselesi işte

şaka cnm şaka senin GİBİ olabilmek için neler yapıyoruz biz...gayet iyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…