- 28 Ağustos 2009
- 7.303
- 20
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.181
gözün aydın cnm çok sevindim..allahım zorluğa düşmeden nasip etmiş..inş sağ sağlim kucağınada alırsın....allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inş...günaydınnnnbende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM dün öğlende aldım test sonucumu... aslında bu ay tüp bebek yaptıracaktık ama mercimeğim geldiiiiiiiiiiiiiiii
evet ikinizinkinden küçük benim kuzum
günaydınnnnbende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM dün öğlende aldım test sonucumu... aslında bu ay tüp bebek yaptıracaktık ama mercimeğim geldiiiiiiiiiiiiiiii
gözün aydın cnm çok sevindim..allahım zorluğa düşmeden nasip etmiş..inş sağ sağlim kucağınada alırsın....allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inş...
nasılsın fıstık..nerelerdesin...bende pazara gittim bugün buranın pazarı vardı yemekleri ateşe koydum geldim....akşamada kek börek yapıcam kocama inş...çok severde...dün çok halsizdim ama bugün çok şükür iyiyim..sanırım oğlumla alakalı...bigün durgun bigün enerjik..hayırlısı.... sabah yıktı karnımı yaramazzzz
Ağustos başında boş gebelik sonucu düşük yapmıştım. Bayramda iki kez test yaptım silik çıktı, birkaç saat önce kan tahlili sonucunu aldım, yaklaşık 6 haftalık hamileyim.. Haftaya doktora gidicem, doktorun 'herşey yolunda' demesiyle daha rahat bi nefes alıcam inş.. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin..
canım çok çok geçmiş olsun senin artık az kalmış..inş sağ sağlim biter bu süreçin...normalde son aylarda hep yürü dolaş derler ama demek senin dinlenmen gerek..hadi bakalım..hayırlı haberlerle gel inş..bişeycik olmaz korkma..içini ferah tut.....kızlar selam herkese.dün dr a gittim.kasık ağrılarım için magnezyumu ikiye çıkrdık günde.ve istirahat verdi.annemlerde yatıyorum.4 haftayı da bir atlatsak dedi drum( bende korktum...ağrılarım devam ediyor.allttan muayene etti birde rahimde açılma var mı diye..erken doğum bazen belirtisiz olabiliyormuş...çok şükür açılma falan yok..kontrollerim artık 2 haftada bir.iyiki oğlumun herşeyini erkenden tamamlamışım.dr çok yürüme dolaşma sadece istirahat et dedi..bende öyle yapmaya çalışıyorum..öptüm hepinizi..dua edin bana ve oğluşuma.akşam uğrayabilirsem uğrarım tekrar
slm arkadaslar oncelıkle allah herkese kolay dogumlarla
bebegını kucana almayı nasıp etsın sızden ıstegım nekadar zamanda hamıle kaldınız bu surecte neler yasadınız nasıl bı tedavı yanı bızde 3yıldır beklıyoruz hıc bısorun yok ama henuz olmadı zamanı var demekkı sımdıden tesekkurler...
iyiyim cnm sağolasın...ooo ziyafet var desenebenim bebişte çok hareketli maşallah..demekki bu haftalarda böyleler...sonra görüşürüz
amin tatlım inşallah doktor kontrolünde de bi sorun çıkmaz sen yinede kalbini ferah tut...aynı dönem hamişlerdeniz benimde yaklaşık 6 haftalık tüm hamişlerin bebeklerini rabbim koruusuunn
slm arkadaslar oncelıkle allah herkese kolay dogumlarla bebegını kucana almayı nasıp etsın sızden ıstegım nekadar zamanda hamıle kaldınız bu surecte neler yasadınız nasıl bı tedavı yanı bızde 3yıldır beklıyoruz hıc bısorun yok ama henuz olmadı zamanı var demekkı sımdıden tesekkurler...
canım çok çok geçmiş olsun senin artık az kalmış..inş sağ sağlim biter bu süreçin...normalde son aylarda hep yürü dolaş derler ama demek senin dinlenmen gerek..hadi bakalım..hayırlı haberlerle gel inş..bişeycik olmaz korkma..içini ferah tut.....
canım ben geçen sene anne olmak çok istedim ara ara denediğimiz halde günümde geçmesine rağmen hep kırmızıyı gördüm ve hamile kalamadım...topu topu 7 8 ay denemişizdir..allah vermedi..sonra iyikide olmamış dedim eşimin işleri bozuldu bu sene anca toparlanabildik...ama bu sene ilk denememizde hamile kaldım..çok şükür.......hatta korkularım vardı ya bebeğimiz olmazsa diye ondan yine bi deneyelim dedik allahım verdi çok şükür....3 sene çok uzun bir süre..kadın doğuma eşinle gidip birgününü ayırıp gerekli testleri yaptırın derim..çünkü normal çiftlerde 30 yaşından genç ise 1 yıl beklenmesi tavsiye ediliyor..bilmiyorum yaşınız kaç ama muhakkak tahlilleri yaptırıp içinizi ferahlatın yada en azından bi sorun varsa tedavisini olun derim...ama eşinle gitmen daha doğru olur..sadece kadında çıkmıyor artık sorun ve eşle beraber tedavi ediyorlar genelde....inş bişeyin yoktur..bizimki stresten olmuyormuş biz bunu anladık..maddi kaygılar gelecekle ilgili bunlar engelliyormuş..eşininde ne kadar istediği çok önemli..benim eşim hep zamanı var derdi..gerçektende öyleymiş..hayırlısı olsun..hiç kafanı takma düşünme...gönlünü ferah tut...çevrende laf söyleyenlerede aldırış etme hiç...önemli olan sağlık...olur inş...allahtan sonuçta olmasada olsada....
cnm nerelerdesin yahu.....demek bizim kuzular delirdi bu ay...
tebrikler canım.valla ben 31+2 oldum hala kasık ağrım var dr istirahat verdi.en baştan beri kasık ağrım var.kanman ve çok fazla dayanılmayacak gibi ağrın yoksa normal diyor drlar.sen yine dr a sor ihmal etme.slm arkadaslar ben yeni uyeyim.bu hafta hamile oldugumu ogrendim.ilk hamileligim.benim kasiklarim ve belim cok agriyo sizce normalmi
tebrikler canım.valla ben 31+2 oldum hala kasık ağrım var dr istirahat verdi.en baştan beri kasık ağrım var.kanman ve çok fazla dayanılmayacak gibi ağrın yoksa normal diyor drlar.sen yine dr a sor ihmal etme.
tebrikler canım.valla ben 31+2 oldum hala kasık ağrım var dr istirahat verdi.en baştan beri kasık ağrım var.kanman ve çok fazla dayanılmayacak gibi ağrın yoksa normal diyor drlar.sen yine dr a sor ihmal etme.
geçmiş olsun gunebkncım dikkat et yorma kendini...ben süt içiyorum bikaç gündür gerçekten ağrılarım biraz azaldı....
Sende kalsiyum almaya özen göster cnm bye..
sağol canım...sabah yazdığım mesaj da yazdım zaten yormuyorum kendimi mecburendr istirahat verdi...bol bol dinleniyorum...2 hafta sonra bi daha gidicem artık öyle.magnezyum içip yatıyorum bende.yavrum zamanında gelsin yeter
kızlar selam herkese.dün dr a gittim.kasık ağrılarım için magnezyumu ikiye çıkrdık günde.ve istirahat verdi.annemlerde yatıyorum.4 haftayı da bir atlatsak dedi drum( bende korktum...ağrılarım devam ediyor.allttan muayene etti birde rahimde açılma var mı diye..erken doğum bazen belirtisiz olabiliyormuş...çok şükür açılma falan yok..kontrollerim artık 2 haftada bir.iyiki oğlumun herşeyini erkenden tamamlamışım.dr çok yürüme dolaşma sadece istirahat et dedi..bende öyle yapmaya çalışıyorum..öptüm hepinizi..dua edin bana ve oğluşuma.akşam uğrayabilirsem uğrarım tekrar
bende hamileyim cok da heycanlıyım ilk hamileliğim tecrübeli ablalarımdan önerilerini bekliyorum