Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

iyi yapıyosun canım ya..bende yapayım bundan sonra en iyisi bu..
Bayramda çok komik bişey oldu kadının biri bana aaaa baya zayıflamışsın dedi..ben tabi:KK53::KK53: Böyle..sırf konuşmak olsun diye konuşuyorlar..

haa haaaa haaa ne tuhaf sende ben yemıyorum bebegıme yedırıyorum deseydın benı bılen bıldıgı ıcın burda bnm sahsımla bedenımle evımle kocamla aılemle kımse yorum yapmıyor yaptıkları yorumlar mantıklı dogru oldugu suruce katılırım ama egerkı bahenyse hepsı yerım cıg cıg:KK56:..
Sen egerkı canını sıkıyorsa sende kalacagına sen strs yapacagına soyle....

haa haaaa haaa ne tuhaf sende ben yemıyorum bebegıme yedırıyorum deseydın benı bılen bıldıgı ıcın burda bnm sahsımla bedenımle evımle kocamla aılemle kımse yorum yapmıyor yaptıkları yorumlar mantıklı dogru oldugu suruce katılırım ama egerkı bahenyse hepsı yerım cıg cıg:KK56:..
Sen egerkı canını sıkıyorsa sende kalacagına sen strs yapacagına soyle....

evet en iyisi canım.
yarın için sabırsızlanıyorum valla...oğluşumu özledim.gerçi bize yüzünü değilde pipisini gösteryor ama olsun napalım o da yeter:KK1:

iyi aksamlar canim,

gecmis olsun kasik agrilarini yarin doktora mutlaka söyle, belki birsey verir yada yapman gerekeni söyler. Bende kafami toparlamaya calisiyorum, az önce berraksu´nun yazdiklarini okudumda, yalanci sancilar canimi cok yakiyor diye yazmis, gercek sanci kim bilir ne yakar :-)

hayirlisi artik neyse o olsun.... Dikkat et kendine ve bebise canim... Dogum hikayelerinizi burada mutlaka paylasin ona göreeee

allah kısmet ederse ınsallah yazcaz tabıkıde bızden sonrakılerede ısık umut olur...evet canım yakıyor can ama ınankı allahım sabrınıda verecek sanırım o anda sadece o acıdan nasıl kurutulabılırım dusunuyorsun ama olsun oyle boyle olacak heee blkıde dogumum cok kolay olacak nasıl hamılelık belırtılerı farklıysa herkesde bnce bu dogumda farklıdır kımısı cok rahat dogum yapar kımısı cok agrılı allah yardımcımız olsun herkesın

evet en iyisi canım.
Yarın için sabırsızlanıyorum valla...oğluşumu özledim.gerçi bize yüzünü değilde pipisini gösteryor ama olsun napalım o da yeter:KK1:

ama erkek cocugu raht gosterır derler demekkı dogruymus hep apıs arası acık olurmus yerı daralınca gıt gıde mecburen gostercek emın ol...bnm hala bıtmedı bılıyormusun bebek odasının ıslerı hep bır eksık cıkıyor cıbınlık yaptırmıstım tr.kıyede o takılacak uyku setı karyolasına serılecek halısını bıle sermedım bıtmıyorda bıtmıyor gecenlerde bebegımın pusetını de aldık bır gorsen sen bızı esımde bnde evın ıcınde bbek arabasıyla dolasıyoruz cok komık yaaaa

ama erkek cocugu raht gosterır derler demekkı dogruymus hep apıs arası acık olurmus yerı daralınca gıt gıde mecburen gostercek emın ol...bnm hala bıtmedı bılıyormusun bebek odasının ıslerı hep bır eksık cıkıyor cıbınlık yaptırmıstım tr.kıyede o takılacak uyku setı karyolasına serılecek halısını bıle sermedım bıtmıyorda bıtmıyor gecenlerde bebegımın pusetını de aldık bır gorsen sen bızı esımde bnde evın ıcınde bbek arabasıyla dolasıyoruz cok komık yaaaa

evet bizimki pek rahat teyzesi meydanda herbişeyi:))
odanın hazırlıkları dediğin gibi bitmiyor.yıkadım yıkadım hala var..herşeyi tamam diyorum hoop bi eksik çıkıyor...haftasonu da kısmetse ben iyi olursam bebek şekerine bakmaya gidicez onuda alalımda tam olsun

evet bizimki pek rahat teyzesi meydanda herbişeyi:))
odanın hazırlıkları dediğin gibi bitmiyor.yıkadım yıkadım hala var..herşeyi tamam diyorum hoop bi eksik çıkıyor...haftasonu da kısmetse ben iyi olursam bebek şekerine bakmaya gidicez onuda alalımda tam olsun

aynen ben almıstım sekerını bıberonlu aldım 85 tane yaptırdım sadece bebek dogdukdan sonra dogum ayı ve hosgeldın asya bebek yazılacak okadar onuda en sona saklamak zorundayım ama varya hepsı gozune okadar guzel gelıyor kı zor bebenıyorsun

aynen ben almıstım sekerını bıberonlu aldım 85 tane yaptırdım sadece bebek dogdukdan sonra dogum ayı ve hosgeldın asya bebek yazılacak okadar onuda en sona saklamak zorundayım ama varya hepsı gozune okadar guzel gelıyor kı zor bebenıyorsun

internetten beğeneyim dedim beğenemedim.hepsi dediğin gibi çok güzel..ben 50 tane falan yaptırırım herhalde çok gelen giden olmaz

internetten beğeneyim dedim beğenemedim.hepsi dediğin gibi çok güzel..ben 50 tane falan yaptırırım herhalde çok gelen giden olmaz

ahh ahhhkeske burdada boyle olsam ama bır anda cıkartacam allahın ıznıyle herkesı cagıracam evım alabıldıgıne artık bır aha ugrasamam cunku bırde kırkım cıkana kadar dusunuyorum yapmayı cunku sonradan kaldımı kalır bırde mıllet ozamana kadar gelır ugrasamam her gun hazırlıkla bırden her yer karısır ama olsun yavas yavas yaparım ustelık annem burda yardım eder kayınvalıdem falan artık elllerınden oper ısler:KK1:

ahh ahhhkeske burdada boyle olsam ama bır anda cıkartacam allahın ıznıyle herkesı cagıracam evım alabıldıgıne artık bır aha ugrasamam cunku bırde kırkım cıkana kadar dusunuyorum yapmayı cunku sonradan kaldımı kalır bırde mıllet ozamana kadar gelır ugrasamam her gun hazırlıkla bırden her yer karısır ama olsun yavas yavas yaparım ustelık annem burda yardım eder kayınvalıdem falan artık elllerınden oper ısler:KK1:

benim annem de yardımcı sağolsun yapıyor herşeyimi..kayınvalide yaşlı zaten yapamaz..gelenleri ağırlamakta da yine annemle bana düşer.zaten ben ilk bir hafta falan annemde kalmayı düşünüyorum

benim annem de yardımcı sağolsun yapıyor herşeyimi..kayınvalide yaşlı zaten yapamaz..gelenleri ağırlamakta da yine annemle bana düşer.zaten ben ilk bir hafta falan annemde kalmayı düşünüyorum

bu analarımız olmasa bız ne olurduk allahım basımızdan eksık etmesın onları.....tatlım oturmakdan artık kaburgalarım cok acıdı ben cıkıyorum berraksu ınetrnet hala gelmedı sanırım baksana gelmedıgıne gore bu saate kadar kendıne cok ıyı bak bebısınıde yarın mutlaka yaz sonucu hadı bakalım ıyı haberler beklıyorum

allah kısmet ederse ınsallah yazcaz tabıkıde bızden sonrakılerede ısık umut olur...evet canım yakıyor can ama ınankı allahım sabrınıda verecek sanırım o anda sadece o acıdan nasıl kurutulabılırım dusunuyorsun ama olsun oyle boyle olacak heee blkıde dogumum cok kolay olacak nasıl hamılelık belırtılerı farklıysa herkesde bnce bu dogumda farklıdır kımısı cok rahat dogum yapar kımısı cok agrılı allah yardımcımız olsun herkesın

evet doğum hikayelerinizi yazmanız bana büyük umut olucak:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

günaydınnnn :KK3: bende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :nazar: dün öğlende aldım test sonucumu... aslında bu ay tüp bebek yaptıracaktık ama mercimeğim geldiiiiiiiiiiiiiiii :KK49::emir_bebek::nazar:

benim de ilk bebeğim olucak kısmetse inşallah. otomatik hesaplayıcılarda 5+4 olarak hesaplanıyor ama benim kendi hesabıma göre 4 hafta olmalı. cumartesi doktora kontrole gideceğim ultrason muayenesi için.

profilimin altına çizelge eklemek istiyorum ama nereden eklendiğini bulamadım. yardımcı olabilir misiniz? sitede yardım bölümünde de arattım ama bulamadım :KK43: profilimi düzenleme paneline girip çizelge bölümüne sitede oluşan kodu yapıştırıyorum ama hatalı format diyo. yanlış bir yerde mi işlem yapıyorum acaba?

Canım hayırlı olsun.Yaklaşık gebelik haftamız aynı.Gebelik haftanı hesaplamak için son adet tarihinin başlangıcını kabul ediyorsun.İlişkiye girme döneminden hesapladığı için çoğu kişi yanlış hesaplıyor sanırım.
Hayırlısı ile keseni de görürsün inş.

günaydınnnn :KK3: bende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :nazar: dün öğlende aldım test sonucumu... aslında bu ay tüp bebek yaptıracaktık ama mercimeğim geldiiiiiiiiiiiiiiii :KK49::emir_bebek::nazar:

günaydin,
hayirli cumalar

cok sevindim, hadi hayirli olsun bebisin, saglicakla gelsin insallah... dikkat et kendine - ilk aylar cok önemli biliyorsun... :emir_bebek::nazar:

X