- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi akasya1234
-
Bu yaşadığını ne olarak adlandırıyorsun mesela?Abla demek istediğini çok iyi anladım ben olsam ben kendimi döveceğim ama işte...
Estağfurullah abla aşk diyemiyprum zaten bende adlandıramıyorum ki bunu! Ben mantıklı bir insandım. Asla yalan söylemezdim. Uyumluydum. Ama onunla konuşunca sanki manipüle ediyor beni sanki her şey benim suçum benim yüzümden bir insanın hayatı mahvoluyor diye düşünmekten alamıyorum kendimi!Bu yaşadığını ne olarak adlandırıyorsun mesela?
Aşk mı?
Sen aşk yaşadığını mı zannediyorsun?
Bir insan kendine bunu neden yapar, dönüp bir bakar mısın, sen hariç insanlar nasıl yaşıyor.
Aşk mutluluk verir.. Vermeli...
Acı verdiği de olur. Ama o bile güzeldir bazen.
Seninkisi ne? Hastalık mı, af buyur aptallık mı, nedir?
Lütfen buraya konu açtın madem birşeyler yap ve çıkar o beyinsizi hayatından.
Lütfen.. Annene babana acı kendine acımıyorsan. Gençliğine de acı, eminim güzelsindir, güzelliğine,sağlığına acı..
Allahaşkına saçmalama.. Derhal ayrıl.
Delice sevdiğim adamı bıraktım yıllar evvel, "anlaşamıyoruz" diye.. Bana aşk edebiyatı yapmayasın diye söylüyorum bunu..
Bu kadarını merak etmeyin lütfen. Ailem hayvansever. Ben köpeğin mamalarını, ek besinini, hapını, vitaminlerini ve aşılarını takip ediyorum. Tek yapamadığım onunla oynamak, sevmek beni üzen kısmı da bu.bu hikayede önemsediğim 2 şeyle ilgili yorumum;
1. öğretmenlerine saygısızlık etme . onlarla tartıştım ne demek? senin öyle bir şey yapma ihtimalin bile olmayacak. sana kötü bir muamele yapılırsa şikayet edeceksin. öğretmenlerin işi şu nesilde gerçekten zor. Allah onlara sabır versin.
2. o köpeğe güzel bir yuva bulup yuvalandır. o senin eşyan , oyuncağın, süsün değil. o bir CANLI. keyfe alıp yok kızıyor gidemiyorumu bırakacaksın. kendinde bu hakkı nasıl görüyorsun sen ya. tanısam anında şikayet ederim. biraz vicdanın varsa sahiplendir o köpeği. nasıl bir dünya oldu ya. bir de yaızyorsunuz bunu buraya. PES
Artık ponçik premsesliğim mi kaldıÜşenmedim okudum , bir ara gözlerim kanadı. X'ler y'ler birbirine karıştı ama hallettim çok şükür.
Sana gelince küçük, sevimli, cam fanusun içinde büyüyen ponçik premses kız anneni dinle.. o çocuktan da ayrıl sana zahmet
Canim aile işin içine karistiysa zaten olmaz bn anlamadiklari sürece hiç bir şeyı anlatmadim şimdi damatlarini çok seviyorlar ama senin de sabrın kalmamış bide 2 sene olmuş bnce daha fazla kendini yipratma önüne bak derimBende öyle avutuyordum kendimi ama o günler öyle uzakta görünüyor ki o kadar yürümeye güç bulamıyorum kendimde. İşin içinde ailem olmasa gözümü karartır yaparım. Ama gün geçtikçe ailemle aram bozuluyor sırf ilişkimden dolayı!
Senin yüzünden bir insanın hayatı mahvoluyor evet.. Senin hayatın sadece..Estağfurullah abla aşk diyemiyprum zaten bende adlandıramıyorum ki bunu! Ben mantıklı bir insandım. Asla yalan söylemezdim. Uyumluydum. Ama onunla konuşunca sanki manipüle ediyor beni sanki her şey benim suçum benim yüzümden bir insanın hayatı mahvoluyor diye düşünmekten alamıyorum kendimi!
hayvan beslemek yemeği ve aşısıylA olmuyor canım. bu yüzden diyorum oyuncak değil diye . ilgi gösterilmeyecekse hayvan alınmayacak. hayvanların da ilgiye sevgiye ihtiyacı var. inanmazsın depresyonları bile var. vitaminini veriyorumla olmuyor . siz biraz burasını da merak edin bence . okuyun.Bu kadarını merak etmeyin lütfen. Ailem hayvansever. Ben köpeğin mamalarını, ek besinini, hapını, vitaminlerini ve aşılarını takip ediyorum. Tek yapamadığım onunla oynamak, sevmek beni üzen kısmı da bu.
Haklısınız gerçektenhayvan beslemek yemeği ve aşısıylA olmuyor canım. bu yüzden diyorum oyuncak değil diye . ilgi gösterilmeyecekse hayvan alınmayacak. hayvanların da ilgiye sevgiye ihtiyacı var. inanmazsın depresyonları bile var. vitaminini veriyorumla olmuyor . siz biraz burasını da merak edin bence . okuyun.
Tek yapamadigim derken ?Bu kadarını merak etmeyin lütfen. Ailem hayvansever. Ben köpeğin mamalarını, ek besinini, hapını, vitaminlerini ve aşılarını takip ediyorum. Tek yapamadığım onunla oynamak, sevmek beni üzen kısmı da bu.
Hayır işkence çektirmiyorum. Köpeğime gayet iyi bakılıyor, hatta çoğu insandan daha iyi hayatı. Benden başka iki kardeşim var. Onlarla oynuyor ve mutlu. Cani değiliz bakmayacak olsaydık asla EVLAT edinmezdik. Sadece ben sevemiyorum...!O köpeğe düzgün bak sana ne olduğu umrumda bile değil .
İşkence mi cektiriyosun hayvana hangi şehirdesin sen
Bak bakayim öyle mi yazmissin?Hayır işkence çektirmiyorum. Köpeğime gayet iyi bakılıyor, hatta çoğu insandan daha iyi hayatı. Benden başka iki kardeşim var. Onlarla oynuyor ve mutlu. Cani değiliz bakmayacak olsaydık asla EVLAT edinmezdik. Sadece ben sevemiyorum...!
Hayır bağlı değil. Dilediğince koşuyor. Mutlu.Bak bakayim öyle mi yazmissin?
Eger o hayvanı bi yere bagladiniz da sadece yem su verip mutsuz ediyorsaniz Allaha havale ediyorum .
O hayvanın mutsuz olduğu kadar ikiniz de mutsuz olun .
Hayır işkence çektirmiyorum. Köpeğime gayet iyi bakılıyor, hatta çoğu insandan daha iyi hayatı. Benden başka iki kardeşim var. Onlarla oynuyor ve mutlu. Cani değiliz bakmayacak olsaydık asla EVLAT edinmezdik. Sadece ben sevemiyorum...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?