• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim.....

Daha lisedesiniz önünüzde Allah nasip ederse upuzun bir hayat var ama siz o hayatı kendinize zehir etmeye çalışıyorsunuz. ileride dönüp baktığında güleceğin anılar yerine üzülüp pişman olacağın bir lise hayatı yaşamayı mı istiyorsun. Hayattaki en önemli anılar okul yıllarıdır bunu ilerde çok net anlayacaksınız ama bu kadar kısıtlamaya ses çıkarmayarak o güzelim günlerinizi mahfediyorsunuz resmen. Kuzeninizin en mutlu gününe gidememek, teyzenize bile gidememek, balkona bile çıkamamak, aldığınız masum bir canlıya bile ilgi gösterememek, arkadaşlarınla konuşamamak, beden dersine bile girememek ne demek üstelik daha SADECE sevgiliyken...

Ben de bir öğretmenim ve eğer benim öğrencim olsaydınız ne yapar ne eder bu çocuktan kurtulmanızı sağlardım. Bu çocuk bu kafayla ilerde eşini bırak eve kilitleyip çıkar dışarı. Lütfen burda yazılanlara biraz kulak verin ve oturup mantık çerçevesinde ileride nasıl bir hayat yaşamak istediğinizi düşünün. Çünkü onunla olmaya devam ederseniz üniversiteye bile gitmeyeceksiniz çünkü ona bile izin vermeyecek o hevesinizi bile kursağınızda bırakıp burnunuzdan getirecek.

Son olarak bir şey daha sormak istiyorum size bunları yaşatıyorken kendisi nasıl yaşıyor. Arkadaşları var mı ? onlarla konuşup görüşüyor mu? İstediği zaman dışarı çıkıyor mu? akrabalarına canı isteyince gidiyor mu? sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor mu? siz gitme dediğinizde tamam canım gitmeyeceğim dediği oldu mu hiç bugüne kadar?

Evet kendisi istediği herkesle istediği zaman görüşüyor. Ben bana yapılmasından hoşlanmadığım için gitmesine hiç bir şey demiyorum. Birkaç kez dediğimde gerçekten yapmadı ama bunların benim için hiç bir önemi yok ki. Ben yapamıyorsam isterse kendini zincirlesin bir şey ifade etmiyor.

sonunda ayrildigini soylersin umuduyla sonuna kadar okudum şaşi oldum resmen..daha lisedesin.onunda uzun bi hayat var neler cikicak karsina..bi manyak yuznden hayatinin en guzel 2 yilinin icine etmissn..bu yasta birine bu derece baglanmk nedr ya o kim ki her dedigini yapiyosun.yani soylenicek tek sey var kir prangalari ozgurlugunun tadini cikar.bu yaslar geri gelmicek geriye donup baktignda keske deme..1 ay 2 ay uzul ama gecer gider...
Canım ablacığım bilsen kaç defa ayrıldım her seferinde söyledikleriyle vicdan azabı çektim.

Çok net Salaksın. Akıl sağlığını yitirmişsin. Sakın kızma bana sakın. Bak bana ben şimdi elin oğlu yüzünden istemediğim bir bölümde 5 yıldır debeleniyorum 2 yıl daha debeleneceğim gibi. Arkadaşlarım beni unutmuştu yolda görünce yüz çeviriyorlardı. Ben onu unuttum ama insanlar benim o salak hallerimi hiç unutmadı. Hep yüzüme vuruldu. Şimdi 180 derece farklı biri oldum. Eski ben oldum. Neşeli,özgürlüğüne toz kondurmayan, asi, dik kafalı, fikirlerini özgürce dile getirebilen,toplumda düşüncelerine saygı duyulan,ortamların aranan yüzü ve çok daha fazlası. En önemlisi de ne biliyor musun? Nefes alıyorum ya nefessss. Hemen kaçıyorsun o adamdan. İnsan neden sonra anlıyor ki ailen bunları hiç hak etmiyor elin oğlu yüzünden. Hangi anne baba kızının böyle bir hayat yaşaması için o kadar emeği verir ki? kendime kızdığım bir yer daha var ki o da şu babam bana onun koyduğu ambargonun 10'da 1'ini koyamazdı dinlemezdim.Ben elin oğlu için kendimden ve ailemden vazgeçmiştim. Şimdi düşündükçe kendimden iğreniyorum. Hemen bitir şu rezil ilişkiyi hemen!
Hiç kızar mıyım çok çok haklısınız. Ama bu bağlılık ve vicdan azabından kurtulamıyorum.

Bağlılığı kırmak senin elinde. Güç sende. Yeter ki iste sonrası çok güzel oluyor seni temin ederim. Vicdan azabı ne konuda peki?
Şöyle ki ben yaptığım hatalardan dolayı onun hayatını mahfetmişim, mutluluğunu yaşama isteğini elinden almışım gibi hissediyorum. Öteki taraftan da kendi hayatını mahfeden o diyorum

Şöyle ki ben yaptığım hatalardan dolayı onun hayatını mahfetmişim, mutluluğunu yaşama isteğini elinden almışım gibi hissediyorum. Öteki taraftan da kendi hayatını mahfeden o diyorum
Lütfen yapma ya adam seni çözmüş böyle düşünüp onu bırakmamanı istiyor. Yalvarırım profesyonel bir yardım al. Kimse benim gibi olmasın istiyorum ben ve çok üzülüyorum. Dilerim kurtulursun bu esaretten.

Lütfen yapma ya adam seni çözmüş böyle düşünüp onu bırakmamanı istiyor. Yalvarırım profesyonel bir yardım al. Kimse benim gibi olmasın istiyorum ben ve çok üzülüyorum. Dilerim kurtulursun bu esaretten.
Evet ne zaman konuşsak ayrılma kararı versem : bende şöyle yapacaktım tam,şöyle diyecektim sana, artık bi önemi kalmadı tabi.. vs gibi konuşuyor ve ağlıyor falan. Biliyor ağlayan o veya başkası da olsa dayanamam.

Nedense yazilanlar cok tanidik geldi. Hikayenin sonunda ne olacak biliyor musunuz? Gerceklestiremediginiz hayalleriniz ve terkedilmislik psikolojisiyle basladiginiz yere doneceksiniz. Tecrube ile sabittir.

Tatlım, ilerde üniversiteye başlayacaksın belki de farklı şehirlerde olacaksınız o zaman bu hareketler ve güvensizlik nedeniyle zaten zamanla uzaklasacaksınız. kendini sürekli suçluyorsun bana kalırsa öncelikle kendini affetmeyi öğrenmelisin. zamanında yaptığın yalan söylemeler ve başka insanlarla görüşmelerin karşı tarafın aşırı kıskanclıgı nedeniyle oluşmuş. baskıya gelebilen bir insan değilsin sen ve baskı söz konusu oldugundan farklı davranıyorsun. onun güvensizliği kısıtlaması her şeye kızması senin hiçbir şeyi ona söyleyememene neden oluyor. böyle bir yaşam normal değil ve zamanla seni bunalıma sürükler. çünkü yapmak istediğin hiçbir şeyi yapamıyorsun. belliki değişmeyen takıntılı ve çok kıskanc birisiyle birliktesin. ayrıldıktan sonra acı cekersin ama en azından böyle bir bunalıma sürüklenmezsin. kendi değerinin güzelliğinin farkında ol. belli ki bu çocuk sana güzelliğini ve değerini de unutturmuş. ayrılığı sen yapamıyorsan bırak o yapsın. zaten sen kendini kısıtlasan bile sana güvenmiyor. öyleyse neden kısıtlıyorsun ki. denize girmesen dahi girdin diyen bir insan var. madem bir şey yapsan da yapmasan da suclanacaksın. bari yap da suclan. ki bu suc da değil, senin hayatın.insan hayatını istediği gibi yaşama hakkına sahiptir. eğer çok zorlanıyorsan bir psikolog yardımı al, ayrılık aşamasında sana yardımcı olsun en azından kendi değerini görmeni ve ayrılmanı kolaylaştırır. şu an sana zor geliyor ama ayrıldıktan bir süre sonra karşına normal insanlar çıkacak. daha iyi ilişkilerin olacak ve neden onla bu kadar uğraşmısım diyeceksin.

Meraba arkadaşlar. Bu siteyi uzun süredir takip ediyorum, yazılanları kendime uyarlamaya uğraşıyorum. Bugün patlama noktasındayım kimselere hiç bir şey anlatamıyorum. Şimdiden söylemek istiyorum bu uzun bir yazı olacak, dile kolay 2 dopdolu seneyi size anlatacağım.
X(sevgilim) in okuluma gelmeden haberini almıştım. Arkadaşım tanıyordu grubumuza yazmış: Kızlar seneye bir çocuk geliyor çok yakışıklı ama ş...siz diye.(lisedeyim,çocuk değilim)Aradan zaman geçti okul açıldı ben bunları unuttum tabi. Bir ay geçti ben arkadaşlarımlayım(10 yıldır aynı okuldayız) ama bu çocukla tek kelime konuşmadım. Bir gün çok kızdım hışımla sınıfa girdim, sınıf boş bir tek bu çocuk var bende hışımla derdimi ona anlattım zaten neyin nesi kimin nesi merak da ediyorum ona göre güveneceğiz ya.. Çok sempatik çok sevimliydi o andan sonra konuşmaya başladık. İki ayda yakın arkadaş olduktan sonra benim zorlamamla sevgili olduk. İlk sevgilimdi, heyecandan ölüyordum. Bana emin değilim sevgili olunca çok şey değişecek dedi önemsemedim, zaten sevgili gibiyiz ne değişebilir ki dedim. Gerçekten de dediği gibi oldu. Başta ufak ufak olan, bana tatlı gelen kıskançlıkları beni boğmaya başladı( buzdağının görünen kısmıymış bu sonradan anladım)

3 günlük sevgiliyken ben 5 gün sürecek bir konferansa katıldım. Hayatımda hiç şehrimden çıkmamışım, 10 yıllık olanlar hariç hiç erkekle konuşmamışım, cam bir fanusun içinde büyümüşüm
anlayacağınız. Burada kızlar erkekler fazlaca yakın ilişki içindeydi, biz üç kızdık odamızda bizi rahatsız ettiler eşyalarımızı dağıtıp resmen taciz ettiler. Bu insan daha sonra bizden özür dileyip ben sizi diğer kızlardan zannettim siz çok saf kızlarmışsınız dedi. Bana ilgisi varmış ben farkında bile değildim, öyle saf öyle masumdum ki.. Yaşadığı yeri zorluklarını anlattı ah ah ne kadar aptalmışım nasıl da inandım, acıdım! Başını omzuma koydu, dizime yattı nasıl izin verdim, nasıl yaptım bunu hala aklım almıyor inanın tek diyebildiğim ufak dünyadan bir haber bir çocuktum sadece.. Sevgilime bunları hiç anlatmadım, benden ayrılmasından korktum.

Aradan 3-4 ay geçti ben yine bir konferansa gittim. O insanlardan 2 si bu sefer daha tecrübeli, hiç yüz vermedik. Bir kaç kere öylesine iletişime geçtik bu kadar. Orada da bir hata(!) Yaptım öğretmenim ve benimle gelen kız arkadaşlarımla otelin havuzu boşken mayoyla havuza girdim ve bunu sevgilime laf arasında söyleyip geçiştirdim kızmasın diye. Bu 2 insandan da bahsetmedim. Yalnız Xin davranışı özellikle ben oradayken çok kötüydü her gün ağlattı, nefret ettirdi, lanet ettirdi.

Eve döndüğümüzden 1 hafta sonra ben ondan ayrıldım. Yapamadım, bana davranışları, benim yalan söylemem de cabası! Hiç sevmez, nefret ederim yalandan bu ağırlıkla bu kıskançlıkla baş edemedim ve gözlerinde bakarken içimin titrediği bu insandan ayrıldım. Tam 45 gün ayrı kaldık... Sonra bir kızla konuştuğunu farkettim içim yandı, mesaj attım ona birkaç gün sonra. 2 gün içinde de barıştık..Buradan sonra o daha da sıkmaya başladı sürekli suçladı. Ayrıldın neler yaptın vs. Böyle sıkmayla, bunalmayla, kavgayla 1 yıl geçti tabii bu arada sürekli o konferansları soruyor. Ne yaptın dürüst ol diye ben asla söylemedim keşke söyleseydim.

1 yılın sonunda birisi kim bilmiyorum, her şeyi tek tek anlatmış geldi sordu bana yapamadım, dürüst olamadım inkar ettim(keşke dilim kopsaydı) Bu bir yıl içinde benden sayısız kere ayrıldı sayısız kere ortak arkadaşlarımız uğraştı, bu bir yılı biz değil arkadaş grubumuz yaşadı ben her ayrılıkta kahroldum tabii. Bir keresinde bir arkadaşım düzeltti aramızı çok uğraştı. X çok zor bir insandır kolay kolay kimseyle beraber olamaz. Bu kız arkadaşım ne yaptı ne etti barıştırdı bizi. Küsme sebebimiz; X benim sınıfımda 10 yıllık arkadaşlarımla konuşmamı istemedi. Her ders tuvalet bahanesiyle gerek kendi gerek arkadaşları sınıfımda beni kontrol ettiler. Sınıfta konuşmayacaksın,sesli gülmeyeceksin,hırkanı çıkarmayacaksın, saçın örgüden başka model olmayacak,sadece okul eşofmanını giyeceksin asla hiç bir beden dersine girmeyeceksin hiç bir aktiviteye katılmayacaksın, evden dışarı çıkmayacaksıngibi gibi kurallar koymuştu ve ben sadece ama sadece arkadaşlarımla konuşmama kuralına uymadım.

Bu arkadaşımın problemli olduğu sevgilisi de benim sınıfımdaydı bende uğraşlarının altında kalmamak için birkaç kez bu çocukla uğraştım arasını yapmak için, sevgilime söylemedim(hata üstüne hata)... Sonradan benim bir gün siyah pantalon giyme mecburiyetim oldu eşofmanlarım yıkanmadığı için ama ona da dedim X bak eşofmanım temiz değil etek mi giyeyim pantalon mu? Naparsan yap dedi. Bende mecburi pantalon giydim. Okula geldiğim gibi hakaret üstüne hakaret azar üstüne azar. O an soğudum ondan. Lanet olsun dedim yeter! 2 ders beden eğitimiydi, öğretmenlerimle aram zaten bozuk her beden dersinden kaçıyorum! Öğr zorladı voleybol oynayacaksın, mecbursun! X teneffüste beni kontrol etmeye geldi, top alacakmış paşam(!) Beni elimde topla mutsuz ağlamaklı bulunca tehtid eder gibi kafayı salladı gitti. Tepem attı o hareketi görünce, 1.5 yılın öfkesiyle o temeffüs ayrıldım ondan. Fakat görseniz ayrılalım diyene kadar nasıl azarlıyor beni. Ayrılalım dediğim gibi sesi titredi şok oldu ağlamaya başladı. Bütğ gün peşimde gezindi ağlamaklı, neler vaat etti bana. İçim yandı onun güzel gözlerini yaşlarla dolu görünce yine de dayandım. 1 gün geçti sürekli ağlıyor, nasıl mesajlar atıyor. Ben bir Y ile konuş dedim( yakın arkadaşım) Ona da dedim Y emin olamıyorum çıkmazdayım sevdiğimi görmek beni öldürüyor ama vaatlerine güvenemiyorum... Y aradı onu 1 saat konuştulat ve bana tek dediği ben samimiyetine inandım akasya! Bunu duyduğum gibi X dedim, kabul tekrar deneyelim. Paşam bunu dedikten sonra bile bazı vaatlerinden anında vazgeçti. Örn sınıftaki erkeklerle (10yıllık arkadaşlarım) konuşmayacaksın. Anladım değişmeyeveğini ama aşığım gönül laftan anlar mı!? İlk üç hafta rüye gibiydi gerçekten mutluydum ama yalan söylüyordum... O arkadaşımın sevgilisiyle arasını düzeltmeye hala uğraşıyordum ama ona kimseyle konuşmuyorum diyordum! Kafam kırılısaca!!!! X bunları öğrendikten sonra bende inkarlat falan boşa çabaladım daha da batırdım. Benden ayrıldı barışmamak üzere yine o barıştırmaya çalıştığım arkadaşım yaptı aramızı.

İşte cehennem hayatı buradan başladı. Sınıftan tamamen kendimi soyutladım. Em sevdiğim derslerde bile konuşmadım. Erkekleri geçin kızlarla konuşmam bile sorundu grup çalışmalarında öğr kavga edip bireysel oldum. Eşofman ve bana 4 beden büyük hırkalar giydim. Bakımsızlıktan öldüm. Evden çöp atmayı geçin balkona bile çıkamadım. Zaten sevgili olduğumuz andan itibaren bir kere bile tek başıma dışaro çıkmadım. En yakın arkadaşımla tam 7 ay görüşemedim. En yakın can kardeşimin doğum gününde beraber olma isteğini gerçi çevirdim. 10 yıllık KIZ arkadaşlarım dışaro çıkalım X erkeklerle takılsın biz başka masada muhabbet edelim dediler kabul etmedi. Ve işin acı tarafı arkadaşlarıma Akasya bu ara çok dışarı çıktı ailesi kızar(yalan okulda kalmaya da izin vermedi üstüme beni azarladı)

Teyzem farklı bir şehirde evime mutlaka gel o çocuk yüzündense yüzüne bakmam dedi gitmedim.
Ailemim planladığı tatilleri engelledim. Kuzenimi hem nişanına hem kınasına GİDEMEDİM.
Kuzenimin sözüne gidemedim. Teyzelerim farklı şehirdeler buraya ziyarete geliyorlar ben yürüme mesafesinde 5 dklik yere izin olmadığı için kuzenlerimi aylarca göremiyorum. Ve ben çok tutucu bir yerde yaşıyorum kız erkek yakın durmaz, herkes akrabadır vs Annemin iş yeri ev altı oraya bile gidemiyorum. Eve kapattım kendimi ve inanın hala görmüyor hala bana güvemiyor inanmıyor. Öyle mutsuzum ki.. öncedem kendimi geliştirmek isterdim, artık o isteğim yok. Yataktan çıkasım gelmiyor.
Ben ailemle iftara gidince bile hep burnumdan geldi. Ne yapsam fptoğraf attırıyor, hiç inanmıyor.Ailem bayramın ikinci günü bir tatil beldesine gittiler annem bu sefer mecbursun dedi ben o sıcakta şalvar ve tişörtle oturdum herkes kilotla gezerkem sevgilim soru ediyor diye! Güneş tepemizde terden öldüm, kıpkırmızı yandım ve yüzme aşığı olmama rağmen o suya ayağımı sokmadım!
Annem bile istemiyor ayrılacaksın diyor, sürekli telefonu alıyor konuşmayayım diye! Bu öyle güvensiz bir adam ki uyuyprum derken bile inanmıyor uyuduğuma. İki yıl önceki hatalarımı unutamadığı gibi arkadaşları a yaptıklarımı anlatıyor ben kötü duruma düşüyorum. Herkes kötü,sinsi bir insanım zannediyor. Kimseye benim yaptığım fedakarlıkları anlatmıyor. Kimseye öfkeliyken bana neler yaptığıno anlatmıyor. Gerçekten öyle bir derin çıkmazdayım ki öleyim gideyim diyorum. Onun için öyle farklı insan oldum ki! Onun için benim ingilizce konuşmam, ailemin maddi durumu bile sıkıntı. Sen rahat büyümüşsin diye başıma kakıyor sürekli ve bem hiç şımarık değilim. Asıl rahat büyüyen o.. Ben onun için karakterimi değiştirdim, özgüveni tavan, özgür, her istediğini elde eden bir insanken ona sormadan farklı pantolon giymeye korkar oldum. Daha önce de dediğim gibi tutucu bir yerde yaşıyorum, bütün kıyafetlerim günümüz insanına göre kapalıdır ona göre bunlar da açık! Babamın izin verdiğine o izin vermiyor. İşin kötü tarafı mantıklı ben ayrıl diyor, niye katlanıyorsun en fazla 7 ay içinde geçer acısı. Ama öyle bir bağlandım ki arkadaşlar onun kokusu, gözleri,elleri öyle farklı ki.. Her şeyimin ilki o benim her şeyi ilk defa onunla yaşadım. Ona asla kıyamıyorum. 1 ay yüzüme tükürüyor 1 gün yüzümü silince içimdeki buzlar eriyiveriyor affediyorum onu kendi içimde. Ve ben aylardır bu eve kapanma/depresyon halindeyim ve bu ilişkide hiç bir gelişme yok aksine gün geçtikçe kötüleşiyor... Ne zaman ayrılık geçse öyle şeyler diyor ki ben ne berbat insanmışım bunlara katlanmazsam vicdansızmışım gibi hissediyprum, bazem de 2 yılım boşa geçiyor gibi. Nolursunuz bir akıl verin napacağımı bilmiyorum!..... (Bu arada X namazında niyazında,dürüst,iyiyken çok iyi beni çok sevem(?) Bir insan)

Adama hayran kaldım farklı modeli var mı acaba ? Ve hangi hayvanat bahçesinde bulabilirim ? malum namazında niyazında bulmak zor ! Kardeşim adam seni öyle bir sindirmiş ki...Özgüvenini elinden alarak, kendine bağımlı hale getirmiş. Okulu değiştirme şansın yok mu ? Bu adamdan ayrılmaz isen gün gelir o seni terk eder. Bağımlı kişiler asla çekici olmamakla beraber terk edilmeye mahkumdur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazınızı büyük bir sabır ve merakla okudum. Okurken de içimde hep "acaba tepkisi ne oldu" düşüncesi oldu. Sizi sindirmiş özgüveninizi elinizden almış ona bağımlı olmuşsunuz ki evlenmeden önce bunları yapan insan evlendikten sonra neler yapar inanın düşünmek dahi istemiyorum. Siz ne yaparsınız nasıl yaparsınız bilmiyorum ama sizin iyiliğiniz için bu insandan (!) ayrılmanız gerekir.

Afferin sana böyle devam et. Hayatının içine ettirmişsin. Bulunmaz hint kumaşı ya amannnnn bırakma. B...tan bi hayat yaşıyorsun farkında bile değilsin. Yok çok seviyor, yok ağlıyor vs.....
Devam et sen, sonra ölene kadar sende ağla.

Ayrıl yakma başını desek bile ayrılmıcan çünkü.

Yasın 25 yazıyor büyük mü yazdın ben seninle 25sen aynı yastayız bunlar cocukluk resmen ufkunu genişlet biraz annen tecrübeli onu dinle biraz sana hayat su an laylaylom bu ne sacma iliski. Alınma ama acık acık yazacağım. Yazının hepsini okudum. Sen hayatının kısıtlanmasına nasıl izin verirsin. Beden dersinde su yasak dısarı cikmak yasak konusmak yasak sosyal medya yasak bu ne. Sen bu dünyaya mutsuz olmak için mi geldin? Alışkanlık olmus bu sevgi olamaz. İlk oldugu icin unutamıyorsun belki bir seyler yasadın onun vicdan azabıyla bırakamıyorsun. Bu kişi dünyadaki son insan degil. Normal degil bu kişi. Gözüne perde mi indi???
Ben bile sistim okurken. Sen nasıl dayanıyorsun buna? Senin hedeflerin yok mu? Zamanını böyle sacma sapan birine harcıyorsun. Namazında niyazında kişi yine bulunur. İlerde bu kişi seni döverde. Dısarı da cıkar az oturursun psikolojik hasta olarak. İlerde pişman olacaksın hem zamanına yazık hem kendini üzdüğün icin vücuduna yazık.

Ya kızım aklını mı yedin? İnan ayrıldık demeni ok bekledim. İyyiken iyi ne ya.. basbaya piskopat biri.. ailene akrabalarına şimdiden karışıyor. Bu adam seni eve hapseder dicem ama zaten hapsetmiş. Naparsa yapsın hemen ayrıl hemde hemennnnnn...

Güzelim mantıklı düşün böyle psikopatça ilişki mi olur? Nasıl bu kadar işkence ettirebilir insan kendine? git insan gibi davranan birini bul. Farzet ki öldü bu Ada'm napıcaksın. Otur yasını tut sonra git hayatına bak. Ada'm yok zannettin ortalıkta herhalde.

Ya arkadaşlar kendine acımıyor konu sahibi siz köpek diyorsunuz?

Yavrum senin daha yaşın küçük yahu. Ne gerek var böyle saçma sapan bagimliliklara? Zamanı gelir x ı hatırlamazsin bile karşına oyleleri çıkar ki.. Benim nisanlim da kıskanç ama yok yani bu kadarı harbi fazla ya. Ileride olacakları hiç mi anlamiyorsun? Eve kapatılmış habire fedakarlik yapan kız; geçmişte asili kalmış, sürekli bunları yüzüne vuran kıskanç bir koca.. Birak gülüm ya valla bacım olsa aynı şeyleri söylerdim. Ki namazinda olması fln seni kandirmasin ; insan olsun insan

Back