• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim.....

Canım allah aşkına bir silkelen kendine gel..Tamam adam kıskanç olur çok sever bunaltır hadi tamam hepsine..
Ama bu bildiğin psikopat gibi bişi ya...Öyle saçma şey mi olur..Günden güne seni tüketiğinin farkındasın be kızım vazgeç gözünü seveyim..
Kangren olmuş bi yarayı kesmeyince nolcak her yanı sarsın diyemi bekliceksin..Aşkın ızdırabı filmi değil bu bu Hayat senin hayatınn.
Kazara bi gün evlensen yarın öbür gün aileme yollamıyor.Perdeleri açtırmıyor diye konu açarsın..
Silkelen kzuum bi kendine gel yazık gençliğine yazık..Dua Et Rabbine bol bol.
Bide demişsin ya namazında diye..
Keşke sadece Allaha kul köle olunduğunu bilseydi...Sen onun kölesi değilsin...

Siz bunu çekme nedeninizi satır aralarında aciklamissiniz aslında.
Annenin babanızı çekiyormus.
Yani sizin normaliniz bu olmuş.
Bunu görmüşsunuz.
Ama bu değil.
Bu hiç değil.
Evet kesinlikle değil. Asla yapmam dediğim ve yaptığı için anneme kızdığım şeyleri ben yaşıyorum.

İnanamıyorum gerçekten.

Çocuk tam bir hanzo, tam bir maganda. Sizde de arkadaşların dediği gibi Yrşilçam kompleksi var herhalde.

Sorununuzun tek çözümü annenizden, babanızdan, olmuyorsa teyzenizden şöyle okkalı bir tokat yemeniz olur herhalde.

Lütfen gidip bu konuda yazdıklarınızı ve size yazılan cevapları annenize okutun. İşin uzmanı değilim ama bu kadar irrasyonel davrandığınıza göre belli ki bir psikolojik probleminiz var. Kesin bilgi, yayalım.

Çok net Salaksın. Akıl sağlığını yitirmişsin. Sakın kızma bana sakın. Bak bana ben şimdi elin oğlu yüzünden istemediğim bir bölümde 5 yıldır debeleniyorum 2 yıl daha debeleneceğim gibi. Arkadaşlarım beni unutmuştu yolda görünce yüz çeviriyorlardı. Ben onu unuttum ama insanlar benim o salak hallerimi hiç unutmadı. Hep yüzüme vuruldu. Şimdi 180 derece farklı biri oldum. Eski ben oldum. Neşeli,özgürlüğüne toz kondurmayan, asi, dik kafalı, fikirlerini özgürce dile getirebilen,toplumda düşüncelerine saygı duyulan,ortamların aranan yüzü ve çok daha fazlası. En önemlisi de ne biliyor musun? Nefes alıyorum ya nefessss. Hemen kaçıyorsun o adamdan. İnsan neden sonra anlıyor ki ailen bunları hiç hak etmiyor elin oğlu yüzünden. Hangi anne baba kızının böyle bir hayat yaşaması için o kadar emeği verir ki? kendime kızdığım bir yer daha var ki o da şu babam bana onun koyduğu ambargonun 10'da 1'ini koyamazdı dinlemezdim.Ben elin oğlu için kendimden ve ailemden vazgeçmiştim. Şimdi düşündükçe kendimden iğreniyorum. Hemen bitir şu rezil ilişkiyi hemen!

Vayy arkadass ne sevgiymis ondan baskasi yokmus klasikk cumleler
Siz bu insanin sevgilisi deil kolesisiniz her dedigini yaptiriyoo ohh miisss Allah askins birakin su asik modlarini ayrilin olsun bitsn.

lisedesin ve çocuk değilsin. uuuupuzun yazıda bu gözüme çarptı. okuduğum doğruysa daha çocuksun.

şaka mısın ? Böyle biriyle hayat geçer mi ? yarın evlen annenlere yalnızda göndermez bu seni töbe töbe hasta ruhlu adam

ayy yeni farkettm lisedesin bide yapma kuzum hayatını zindana çevirme daha ne günler yaşayacaksın ne insanlar çıkacak çıkmasa bile tüm önür böyle geçer mi ? sürekli onu ikna etmeye çalışıp barıştırmaya çalışacak birimi olacak hayatınızda ?

Ayrılma..
Hatta evlen..
Sonra pataklar ve sen yine konu açarsın..
Ayrılmalımıyım sizce?
Özünde iyi biri ama dövüyor..
:süslü::confused:

Lisedeyim cocuk degilim demissin ya, bal gibi de cocuksun guzel kiz...
Dizilerdeki liseli asik hikayelerine kendinizi fazla kaptirip sonra hayatinizi ellerinizle mahvediyorsunuz. Suan senin dusunmen gereken sey derslerin, hangi universiteye girip hangi bolumu okuyacagin olmali.
Anne babaniz bu kadar kisitlama getirse burunlarindan getirirsiniz.
Ne zorun var da bu yasta bu hayata mahkum ediyorsun kendini? Cocuksun daha ya cocuk! Herseyin bir yeri bir zamani var. Niye bu kadar heveslisiniz boyunuzdan buyuk islere kalkismaya? Yapma yavrucuk, ne kendine ne ailene yapma bunlari...
Pantolon mu giyeyim etek mi nedir yaa anan mi baban mi bu cocuk!!! Kiziyorum gercekten.
Soylediklerime de kizma. Seni kardes, yegen gibi dusunup soyledim bunlari.
Kurtar kendini bu durumdan ve onune, derslerine bak. Annenin yillarca cektigi acilara mahkum etme kendini.

sonunda ayrildigini soylersin umuduyla sonuna kadar okudum şaşi oldum resmen..daha lisedesin.onunda uzun bi hayat var neler cikicak karsina..bi manyak yuznden hayatinin en guzel 2 yilinin icine etmissn..bu yasta birine bu derece baglanmk nedr ya o kim ki her dedigini yapiyosun.yani soylenicek tek sey var kir prangalari ozgurlugunun tadini cikar.bu yaslar geri gelmicek geriye donup baktignda keske deme..1 ay 2 ay uzul ama gecer gider...

On izlenim; patlama demeyin Allah rizasi icin yaaa.
" patlama noktasindayim" cumlesinden sonra "yinemi patlama nerde? Nasil? Kac ölu?" Diye saga sola saldirasim geldi..
O kelimeyi kullanmayin nolur gercekten ya.

Ekleme; yaziyi simdilik okumadim, birazdan yataga gecince okurum yorum yaparim.

Daha lisedesiniz önünüzde Allah nasip ederse upuzun bir hayat var ama siz o hayatı kendinize zehir etmeye çalışıyorsunuz. ileride dönüp baktığında güleceğin anılar yerine üzülüp pişman olacağın bir lise hayatı yaşamayı mı istiyorsun. Hayattaki en önemli anılar okul yıllarıdır bunu ilerde çok net anlayacaksınız ama bu kadar kısıtlamaya ses çıkarmayarak o güzelim günlerinizi mahfediyorsunuz resmen. Kuzeninizin en mutlu gününe gidememek, teyzenize bile gidememek, balkona bile çıkamamak, aldığınız masum bir canlıya bile ilgi gösterememek, arkadaşlarınla konuşamamak, beden dersine bile girememek ne demek üstelik daha SADECE sevgiliyken...

Ben de bir öğretmenim ve eğer benim öğrencim olsaydınız ne yapar ne eder bu çocuktan kurtulmanızı sağlardım. Bu çocuk bu kafayla ilerde eşini bırak eve kilitleyip çıkar dışarı. Lütfen burda yazılanlara biraz kulak verin ve oturup mantık çerçevesinde ileride nasıl bir hayat yaşamak istediğinizi düşünün. Çünkü onunla olmaya devam ederseniz üniversiteye bile gitmeyeceksiniz çünkü ona bile izin vermeyecek o hevesinizi bile kursağınızda bırakıp burnunuzdan getirecek.

Son olarak bir şey daha sormak istiyorum size bunları yaşatıyorken kendisi nasıl yaşıyor. Arkadaşları var mı ? onlarla konuşup görüşüyor mu? İstediği zaman dışarı çıkıyor mu? akrabalarına canı isteyince gidiyor mu? sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor mu? siz gitme dediğinizde tamam canım gitmeyeceğim dediği oldu mu hiç bugüne kadar?

Benim çok yakın bir arkadaşım vardı. Vardı diyorum çünkü arkadaşlık namına artık bişey kalmadı. Yazını okudum sonuna kadar ve seni o arkadaşım sandım tek farkınız biz üniversitedeyiz sen lisedesin. Abartmıyorum durumlarınız hemen hemen aynı tek söyleyeceğim şey kendine yazık ediyosun. Hissettiğin şeyi aşk sanıyosun ama değil. O arkadaşım iki ay önce beni arayıp konuşmak istedi. Yüzyüze geldiğimizde gözlerime inanamadım. O çok güzel,bakımlı,neşe dolu arkadaşımı tanıyamadım ya o kadar acı ki bu. Paspas bakımsız çökmüş mutsuz haldeydi. Psikolojisi mahvolmuş durumda. Titreye titreye ağladı karşımda olanları ağlattı ben de dayanamadım ağladım. Çok konuştum ayrıl diye ayrılıcam diyo ayrılmıyo. Onu kurtaramadım bari seni kurtul. Bak daha üniversiteye gidiceksin çok güzel arkadaşlıklar ediniceksin ortamlara giriceksin hayatının en güzel dönemlerini yaşayacaksın. Bu psikopattan kurtulursan eğer nefes almaya başlayacaksın. Bi şekilde ayrıl. Kimse kimseden ayrıldığı için ölmüyo inan bana. Bak bi çevrene 20-30 yıllık eşinden boşanan insanlar var. Ayrıca söylemeden geçemicem annene özellikle üzüldüm çünkü o senin bu ezik hallerini gördükçe daha fazla üzülüyo. Aptallık etme anan baban seni elin manyağı bu hale getirsin diye büyütmedi kendine gel

Okurken benim içim sıkıldı hayatınızı düşününce, siz nasıl katlanıyorsunuz bu hayatı yaşamaya? Nasıl kendinize bu kadar zindan ediyorsunuz dünyayı? Yaşım sizden çok büyük değil, ama lise hayatı geçirebileceğiniz en güzel yıllardan biri benim gözümde. Yazık etmişsiniz. Bu görüşte biriyle tüm hayatınız boyunca ne yaşamayı planlıyorsunuz? Kendinize bu soruları sorun lütfen. Elin adamı için bu kadar düşmeyin, sonradan çok pişman olacaksınız.

Gozlerime bi haller oldu ama okudum.
Ve yorumum: bu ne be!!
Ben senin annen olsam seni kiz kulesindende daha kuytu ve kapali bi alanda muhavaza ederim. Resmen seninle uyusturucu bagimlilarinin odaya kitlenme sahnelerini cekerim. Seni yurt disina yollarim. Hic tanimadigin herhangi bi ulke, basina bu oglandan daha fazla sorun getiremez.

Yasin kac senin?

Back