• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim.....

Sen sen sen herşeyin başlangıcıda bitişide sen ! Ya saçmalama bulunmayan hint kumaşımı seni olduğun gibi kabul etmeyeni sen asla etme yine yazıyorum bütün bu yaşadıklarının tek sebebi yine sadece sensin ! Bu kadar mı değersizsin bu kadar mı kumanda muamelesi görmeye heveslisin arkana bile bakmadan kaç ;)

Allahım sen cocuklarimın böyle bi kız/erkek gibi olmasından koru ya Rabbim.

Ablacım afedersin ama deli misin sen? Tek erkek bu x mi kaldı sence? Yahu benim 9 yıllık iliskim bitti, baskalari kac yıllık evliliklerini bitiriyor. Kimse de ölmüyor bak ask acısından.

Bi cesaret bitti diyceksin iste bu kadar. Üniversiteye geçince de seni gercekten seven deger veren birisyle karşılasırsn zaten.

Allah akıl fikir versin.

İlişki ?
Pardon ama çok hevesle almış olduğu evcil hayvanına yaramazlıklarından sıkılmışta bi türlü atamadığı hayvanı gibi davranıyo arada şirinlik yapınca seven ama hevesi kaçmış

Tatlım, ilerde üniversiteye başlayacaksın belki de farklı şehirlerde olacaksınız o zaman bu hareketler ve güvensizlik nedeniyle zaten zamanla uzaklasacaksınız. kendini sürekli suçluyorsun bana kalırsa öncelikle kendini affetmeyi öğrenmelisin. zamanında yaptığın yalan söylemeler ve başka insanlarla görüşmelerin karşı tarafın aşırı kıskanclıgı nedeniyle oluşmuş. baskıya gelebilen bir insan değilsin sen ve baskı söz konusu oldugundan farklı davranıyorsun. onun güvensizliği kısıtlaması her şeye kızması senin hiçbir şeyi ona söyleyememene neden oluyor. böyle bir yaşam normal değil ve zamanla seni bunalıma sürükler. çünkü yapmak istediğin hiçbir şeyi yapamıyorsun. belliki değişmeyen takıntılı ve çok kıskanc birisiyle birliktesin. ayrıldıktan sonra acı cekersin ama en azından böyle bir bunalıma sürüklenmezsin. kendi değerinin güzelliğinin farkında ol. belli ki bu çocuk sana güzelliğini ve değerini de unutturmuş. ayrılığı sen yapamıyorsan bırak o yapsın. zaten sen kendini kısıtlasan bile sana güvenmiyor. öyleyse neden kısıtlıyorsun ki. denize girmesen dahi girdin diyen bir insan var. madem bir şey yapsan da yapmasan da suclanacaksın. bari yap da suclan. ki bu suc da değil, senin hayatın.insan hayatını istediği gibi yaşama hakkına sahiptir. eğer çok zorlanıyorsan bir psikolog yardımı al, ayrılık aşamasında sana yardımcı olsun en azından kendi değerini görmeni ve ayrılmanı kolaylaştırır. şu an sana zor geliyor ama ayrıldıktan bir süre sonra karşına normal insanlar çıkacak. daha iyi ilişkilerin olacak ve neden onla bu kadar uğraşmısım diyeceksin.
Merhaba aradan geçen tam 4 yıl :) öylesine hesaba girip yazdığımı okumak istedim çünkü bu kötü ilişkiden çok fazla şey öğrendim ve bunları unutmak istemiyorum. Fazla dramatik davranmış olsam da (yaşımın küçüklüğüne ve tecrübesizliğime veriyorum) bana verdiğiniz güzel cevap için çok teşekkür ederim. Psikolog desteği ile o korkunç kişiden kurtuldum ve hayatım gerçekten çok çok güzel. Hayatımın dersini aldım. Asla unutmayacağım :)

Çok net Salaksın. Akıl sağlığını yitirmişsin. Sakın kızma bana sakın. Bak bana ben şimdi elin oğlu yüzünden istemediğim bir bölümde 5 yıldır debeleniyorum 2 yıl daha debeleneceğim gibi. Arkadaşlarım beni unutmuştu yolda görünce yüz çeviriyorlardı. Ben onu unuttum ama insanlar benim o salak hallerimi hiç unutmadı. Hep yüzüme vuruldu. Şimdi 180 derece farklı biri oldum. Eski ben oldum. Neşeli,özgürlüğüne toz kondurmayan, asi, dik kafalı, fikirlerini özgürce dile getirebilen,toplumda düşüncelerine saygı duyulan,ortamların aranan yüzü ve çok daha fazlası. En önemlisi de ne biliyor musun? Nefes alıyorum ya nefessss. Hemen kaçıyorsun o adamdan. İnsan neden sonra anlıyor ki ailen bunları hiç hak etmiyor elin oğlu yüzünden. Hangi anne baba kızının böyle bir hayat yaşaması için o kadar emeği verir ki? kendime kızdığım bir yer daha var ki o da şu babam bana onun koyduğu ambargonun 10'da 1'ini koyamazdı dinlemezdim.Ben elin oğlu için kendimden ve ailemden vazgeçmiştim. Şimdi düşündükçe kendimden iğreniyorum. Hemen bitir şu rezil ilişkiyi hemen!
Bu rezil ilişkiyi bitireli yıllar oldu, sizin dediğiniz gibi bambaşka bir insan oldum sanki zincirlerimden kurtuldum. Allahtan çok geç olmadan bitirdim. Şu an çok mutluyum sizin cevabınız yıllar önce beni çok etkilemişti. İyi ki dikkate almışım. Umarım siz de mutlusunuzdur. Sevgiler.

Back