Mahvetti beni bu aşk acısı aylardır neden geçmiyo :(

Siz yanlış anlaşıldım galiba, ben diyorum ki hem sizinle bir ayrıl bir barış olup, hem de araştırması tutarsız. Kendinizi bu tutarsız adam için üzmeyin lütfen.
Bence aile ilişkilerinize geliştirdiğiniz düşünceleri gözden geçirin, bu durumdan ders alın. İnşallah kardeşiniz daha iyiye gider. Metin olun.
Doğru haklısınız. Ben burda ağlarken o şu an başkasıyla gününü gün ediyo belki de maalesfki unutmaktan başka yol yok

Doğru haklısınız. Ben burda ağlarken o şu an başkasıyla gününü gün ediyo belki de maalesfki unutmaktan başka yol yok
Merak etmeyin, "yanlış kişi" her zaman unutulur. Daha gelse de siz kaçının. Sizi hak etmiyor. Yok öyle tutarsız tutarsız dolanıp gül gibi kızdan sevgi almak. Tamam, sizin de hatanız bariz fakat sizin hatanızı bilmiyorken de tutarsızmış o. Gezin, eğlenin, mümkünse kurslara katılın. Unutulur gider, nedir ki yani.

Merak etmeyin, "yanlış kişi" her zaman unutulur. Daha gelse de siz kaçının. Sizi hak etmiyor. Yok öyle tutarsız tutarsız dolanıp gül gibi kızdan sevgi almak. Tamam, sizin de hatanız bariz fakat sizin hatanızı bilmiyorken de tutarsızmış o. Gezin, eğlenin, mümkünse kurslara katılın. Unutulur gider, nedir ki yani.
Onda kızdığım en büyük nokta beni suçlu hissettirip gitmesi :KK43:

Bahane olmuştur bence bu sebepten seven insan kestirip atmaz.ya başka bir şeylerde gördü ya zaten kafasında bitirmişti bu bahanesi oldu.birde ayılıp bayılmak ne olursa olsun iyi izlenim bırakmıyor.karşıdaki insanı soğutup korkutuyor böyle tepkiler.

Bahane olmuştur bence bu sebepten seven insan kestirip atmaz.ya başka bir şeylerde gördü ya zaten kafasında bitirmişti bu bahanesi oldu.birde ayılıp bayılmak ne olursa olsun iyi izlenim bırakmıyor.karşıdaki insanı soğutup korkutuyor böyle tepkiler.
Seven insan ayılıp bayılmaya da bırakmaz

Seven insan ayılıp bayılmaya da bırakmaz
Seni sevmiyor diyorlar sevmeyen insan neden ailemi araştırsın filan diyorsun. Şu hareketinden soğumuş bırakmıştır diyorlar seven buna bırakmaz şuna bırakmaz diyorsun sevmiş mi sevmemiş mi biz nerden bilelim netice olarak bitmiş adam doğru ya da yanlış şu an unutman gereken yerdesin burda da kimse sana bu konuda bir yardım edemez. Ha bu arada öyle daldan dala atlayan adamın da bir yalana takılıp çok da şeyapacağını sanmıyorum onu bahane etmiş ama sen bunu ancak unuttup objektif baktığın zaman görecebilirsin

Onda kızdığım en büyük nokta beni suçlu hissettirip gitmesi :KK43:
E aile hakkında yalan söylemişsiniz, flört değil ki, 6 aylık sevgili. Adam da zaten gitmeye hazırmış o ayrı. Fakat demek istediğim o adam bu yalandan önce de tutarsızmış yani bırakın artık. Sizi nasıl görüyorsa görsün. Dünyanın sonu değil ya. Hayatınızda yeri yok artık. Altı ay olmuş, bitti gitti. Ha içiniz rahatlasın istiyorsanız, bu adamdan zaten siz yalan söylemeseniz de olmazmış. Yerinizde olsam bu olayın çevresinde dolanmazdım, duyguları baskılamak yerine yaşamak iyi ama, her şeyin bir dozu var. Kendinizi eğlendirecek, meşgul edecek bir şeyler bulun. Yormayın artık kendinizi. Zamanınıza yazık

X